עזרה בבקשה...

mindcontrol

New member
עזרה בבקשה...

אני בת 16 ואני מאוד מאמינה בעבודת המפלגה? יש דרך בה אוכל לתרום? מור.

nofar2005

New member
תיפני לאתר של המפלגה

שם תוכלי לקבל טלפונים של המפלגה

nofar2005

New member
מה זה חבל ?

המפלגה הזאת ? חוץ מלהקים את המדינה, לבנות צבא, להקים כור אטומי, להביא ארצה איזה מיליון עולים, לנצח איזו מלחמה או שתיים, מה עשתה בכלל ? "חרא" של מפלגה. אם אתה כותב כך, הרי שזאת ההמלצה הטובה ביותר להצטרף למפלגת העבודה. בינתך לא ניסתתרה, בינתך אינה קיימת כלל. אגב כותבים: להיצטרף

nofar2005

New member
תאמין לי, חבל"ז

הוא ממילא לא יורד לסוף דעתי הוא פשוט מ**ר. אבל אני מת על כאלה. כל כך קל לסתור את הטיעונים שלהם, שלעיתים זה ממש מביך. ההוא ? ממש לא אתגר אינטלקטואלי. כמו התוכנית של אודטה, כלום, נדה, אפס, אוויר. ועכשיו הוא יתלונן לפני מנהל הפורום ואני אחטוף כזאת נזיפה, שיבערו לי האוזניים מרוב בושה שעתיים. יאללה שבת שלום לכול הנורמליים בעם ישראל. אני הולך להכין לעצמי סנדויץ' טוניסאי אחול מאניוקי.

סלוניק

New member
איך אני מת על התשובות האלה.

כולן באורח הסיסמאות של מה עשתה מפלגת העבודה בעבר, או מדי פעם לאזכר את רבין למקרה שהסיסמא הקודמת לא עובדת. אכפת לך אולי להסביר למה כל זה רלוונטי להצטרפות למפלגת העבודה כיום?

nofar2005

New member
בעבר ?

בגדול, אלמלא תנועת העבודה, אני בספק גדול אם היתה לנו היום מדינה בכלל. שאלתך נכונה לגבי כל מפלגה !!! מה הטעם בכלל להצטרף למפלגה ? יש כאלה שחושבים שכן. לעניין זה ? מפלגת העבודה לא נופלת מאף מפלגה אחרת. ואני, אגב, בכלל לא מצביע לעבודה, שלא יהיה בכך ספק.

סלוניק

New member
נכון, ובגלל זה תשובתך ליהודי

ריקה מתוכן. למה להעריך את מפלגת העבודה של היום על הישגי עבר (ואגב, למה שאני לא אתבייש בה לנוכח עוולות עבר שביצעה מפא"י, מהממשל הצבאי עד חטיפת ילדי תימן?) ואצטרף אליה היום מתוך התרפקות מגוחכת? לחלק השני שלך, יש בינינו הסכמת מה. קשה לי לראות את עצמי מצטרף כפעיל מפלגה בשנים הקרובות (או בכלל), אני מעדיף להשקיע בתנועות וארגונים בלתי תלויים.

nofar2005

New member
לא מסכים

לא ריקה מתוכן. וכי ניצטרף למפלגות על סמך מה זהן מבטיחות שתעשינה בעתיד ??????????? מצטרפים למפלגה על סמך מה שהיא עשתה, מתוך הנחה שזה מה שהיא תעשה בעתיד. אני לא רואה כל אפשרות אחרת.

סלוניק

New member
ואגב,

בהנחה שלא נצטרך "להקים את המדינה" מחדש, או "לבנות כור אטומי" מחדש, כמו גם "להביא ארצה איזה מיליון עולים" או חס וחלילה להלחם בעוד מלחמה או שתיים (שאני אבין, אם מפלגה אחרת הייתה בשלטון במקום מפא"י היינו מפסידים את ששת הימים?) כיצד הדוגמאות שלך מבססות את "מה שהמפלגה תעשה בעתיד"? כיצד הן רלוונטיות?

st dragon flame

New member
למה להצטרף למפלגה

אני יכול להגיד שאני הצטרפתי למפלגת העבודה בגלל שהיא מתאימה לאידיאולוגיה שלי, וכי רציתי לתרום ולהשפיע. גם אם אתה מאמין באידיאולוגיה של הליכוד או יח"ד או חד"ש ובאמת רוצה לתרום-אני מציע לך להצטרף אליה-לשבת ולדסקס באינטרנט לא מועיל לכלום (הדבר לא מופנה ישירות אליך, יכול בהחלט להיות שאתה מתנדב במשהו, אני לא מכיר אותך). ואין דבר כזה ארגון בלתי תלוי-אני לא מכיר תנועה, ארגון או מפלגה שמאפשרת לך לעשות מה שאתה רוצה-אם זה יקרה אז אותה קבוצה תתפרק.

סלוניק

New member
ארגונים בלתי תלויים הינם ארגונים

שאינם שייכים למפלגה מסויימת. כמו לדוגמה, "התנועה לאיכות השלטון", "אנונימוס" וכו'.

נכון המפלגה שאתה כותב שהיא

הקימה את המדינה וכו....... עשתה גם דברים לא טובים! שחכנו איזה פשלה עשתה גולדה מאיר?

EverMan

New member
איזו פשלה היא עשתה ?

מלבד להיות כמו כל אדם אחר במדינה הזו ? ומלבד זה שהיא לא נשמעה להתרעות שנשמעו מיליארד פעם לפני ?

למעלה