עזרה בבקשה

Aquara

New member
עזרה בבקשה

מישהו יכול ללמד אותי את שפת-האלפים (יש כזה דבר? הלוואי!)? ועוד שאלה: יש למישהו רעיון איך לבצע כישופים פשוטים ומאגיה? אני ממש רוצה מישהו שילמד אותי, זה כל כך וואו!

Anoya

New member
אואוא...

דבר ראשון, את מתייחסת לזה בקלות ראש, אני יודעת שזה מעצבן אבל צריך ללמוד הרבה, לקרוא, את צריכה ללמוד בעצמך, או בעזרת קבוצת לימוד, אישית אני ממליצה על הספר כישוף וקסם של ק, אמבר ספר טוב להתחלה, אם את רצינית ורוצה להשקיע, אם לא, את לא תלמדי את זה לא בשבוע וגמ לא בשנה..

Aquara

New member
אני יודעת, אבל-

מה עם השפה של האלפים? אני פשוט כל כך מסוקרנת!!!

P o M i K i

New member
אלפים לא באמת קיימים

מכך אפשר להסיק שאף פעם לא הזדמן להם ליצור שפה
אם את מדבר על השפה שטולקין המציא בספרים שלו אז כן, קיימת כזאת שפה. לפי מה שהבנתי הוא ביסס את המבנה התחבירי שלה על פינית או נוווגית. אבל כדי שתשאלי בפורום טולקין או פורום בלשנות. ולגבי כישוף קל, שורה אדומה למעלה...

bacci chi

New member
זה כמו להגיד שפיות לא קיימות! ../images/Emo12.gif

כולם! מהר! למחוא כפיים!

Bartal j

New member
לדעתי..

פיות אכן קיימות , עלפים קיימים וכל מה שמאמינים בו קיים, אני חושבת שברגע שאתה מפסיק להאמין במשהו הוא פשוט חדל מלהתקיים... אני לא ממש יודעת קישורים על שפת העלפים אבל זה נשמע לי מאוד מעניין אז בהצלחה ל בלימודייך..

ToryMaster

New member
עלפים קיימים.

Or so I believe. פורום נחמד ועשיר במידע שעוסק בדיוק בנושאים האלו ניתן למצוא כאן.

שפת האלפים

אם אנ י לא טועה היא קיימת וקוראים לה קווינה....יש המון אתרים של טולקין שמדברים על הנושא ןפעם ניסיתי ללמוד מאתר כזה....אבל זאת ממש שפה והיא לא כזאת קלה.... מיטל

Aquara

New member
בבקשה

בבקשה תני לי את הכתובת!! אני ממש חייבת מידע על אלפים.

כנסי לפורום שר הטבעות וטולקין

(או לפורום 994. מנהל פורום טולקין מסתובב גם שם) - אני בטוח שלהם יש טונות של קישורים שמלמדים חלק משפות האלפים (הסינדרין והקווינה הן המפורסמות יותר). למען הסר ספק - אלו שפות שהומצאו על ידי טולקין ומעריציו ואין להן כל קשר עם מאגיה. ישנם קישורים מצורפים בתחתית ההודעה. בקשר ללימוד מאגיה - את מוזמנת להתחיל ממאמרי הפורום וכן לקרוא ספרים בעניין (ואני שוב אקדם באופן אסרטיבי את הספר "עוצמת האדמה - יסודות המאגיה הטבעית").

B a m B a m

New member
יש מורה בירושלים לשפת אלפים....

אבל היא נורא יקרה, רציתי ללמוד אבל זה היה יותר מדי

ToryMaster

New member
היי ../images/Emo13.gif

בנוגע לשפת העלפים (קווניה, אאל"ט), את מוזמנת לחפש בקישורים של פורום טולקין ושר הטבעות ואולי גם לשאול על גבי הפורום. בנוגע לשאלתך, השורה האדומה בראש הפורום מתמצתת משהו שחשוב לדעת, קראי אותה, ומשם אני ממליצה לך לעבור למאמרי וקישורי הפורום (הקישורים יתעדכנו בקרוב). אנחנו כאן בכל שאלה ותהיה
בהצלחה, והנה לך תקנון הפורום, ליתר ביטחון.

למעלה