עזרה בבקשה.

• פותח הנושא CSG
  • פורסם בתאריך

CSG

New member
עזרה בבקשה.

מה זה Vag ? הכוונה שאומרים על מישהו - you're a vag.מה הפירוש ? זה סלנג,כנראה. עוד מילה,גם סלנג אני מנחשת - Moolie...זה נראה לי עבד או משהו,אבל אני לא יודעת. מה הכוונה ? ועוד מילה - Obituaries. בבקשה,זה די דחוף.

Nietz§che

New member
vag ? אולי התכוונת fag.. וזה סלנג ל

הומו - קיצור ל faggot ו Obituaries זו מודעת אבל

CSG

New member
לא,לא...

ידעתי שיגידו לי את זה. vag,מבטאים ואג' - כנראה סלנג מאוד אמריקני,שמעתי את זה בתוכנית טלוויזיה,וגם את Moolie שמעתי באותה תוכנית ממש. בדקתי איך מאייתים ע"י תסריטים מהאינטרנט. יש למישהו מושג ? או שזה יותר מדי "סלנגי" ? ותודה על הפירוש ל - Obituaries.

AndreaCorr ©

New member
אולי veg?

כינוי לצמחוני (vegetarian) או ירק (vegetable) למרות שאני בספק גדול מאוד שלזה התכוונת.

רוןמ

New member
תשובה

כשאומרים למישהו vag בד"כ מתכוונים לתאר אותו כ- aimless, מעיין סהרורי שתועה לו (wander)

Vagabond(נווד) יעני?

מעניין

טרודי

New member
vagrant?

(vagrancy = שוטטות) אבל זה עם g קשה (ג), לא רכה (ג'), כמו שטען השואל.

CSG

New member
אני די משוכנעת שזה לא זה...

הקטע הזה שראיתי הוא שמישהו ראה דבר מזעזע בטלוויזיה ואמר "why they have to show that",ואז מישהו אמר לבחור "don't be a vag",ואז הבחור אמר "hey pal,i'm not vag" ומאז אני משתגעת - מה הכוונה ?? ומה עם moolie ?

CSG

New member
התבלבלתי קצת...

<hey pal,i'm not vag> אז בלי ה-t - "i'm no vag"

CSG

New member
תודה !

בקשר ל-vag - אולי זו הכוונה,"אתה חתיכת נקבה" - נשמע לי הכי הגיוני לפי הקטע הזה שנתתי לכם מהסדרה. moolie - ראיתי שיש שם שלושה גירסאות (הכוונה עצמה אותו הדבר,אבל ב"סגנון" שונה) - הבחור שאמר את זה היה איטלקי,ולכן זה קרוב לוודאי תחת הכותרת - italian version of saying nigger. תודה רבה ! עזרת לי,ותודה לכל השאר שניסו.

LYPD

New member
VAG - סלנג אוסטרלי

שני פירושים: * נווד, משוטט * בן אדם הנעצר על שוטטות ללא מטרה

CSG

New member
אה ועוד עזרה בפירוש....

שוב זה מאותה תוכנית - Exeunt Omnes מה זה אומר ?

טרודי

New member
זה בלטינית

"כולם יוצאים" מופיע בד"כ במחזות (או תסריטים), בהוראות במה, והכוונה שכל השחקנים עוזבים את הבמה (בסוף סצנה, למשל).

למעלה