עזרה בבקשה.. :)

עזרה בבקשה.. :)

שלום, שמי פריאור, ואני וויקאנית, אני עוסקת בכישופים לא מעט, אבל יותר באנרגיות, אני פונה לכישופים רק שזה המוצא האחרון, אחרי שאני מנסה את הכל, ועכשיו לבעייתי, איבדתי את אחד הדברים הכי חשובים לי... (תמונות של חברים שלי), ואני כל כך לחוצה בגלל זה, אולי יש למישהו כישוף להשבת דברים אבודים? מרב לחץ אני אפילו לא יכולה לכתוב לבד... בבקשה...

jbu

New member
פורום זה אינו נוהג לחלק כישופים.

אבל אני בדרך כלל אומר משהוא כשאני מאבד אותו ואחרי 2 שניות אני בדר"כ מוצא אותו.

כרמית.

New member
למציאת דברים שאבדו

לחש ויקאני מפורסם יחסית באנגלית למציאת דברים אבודים: "Bound and Binding Binding Bound. See the Sight Hear the Sound. What was lost Now is found. Bound and Binding Binding Bound." בגירסאות מסוימות יש המוסיפים בסוף את המשפט: So mote it be קטורת/עשב: רוזמרין הוא צמח הזכרון ולכן מומלץ לכישופי אבידות ומציאות. לחש ויקני נוסף למאמינים בפיות (שכידוע, "מעלימות" דברים): Fairy, of my lost things, I plead of you, Return this item to my hand, I know this stuff is cool: I like it too, But I am master (mistress) of this land. Take all the socks you want, Leave alone my keys and remote, Take, even, the change I drop, I urge you by this rote! Whisper in my ear, the location now, Where you put it last, I need it now, my mischievous pals, Because it is mine, it I may hast? Thank you much, for it is found, And please continue to play, For it gets funny, with you around, But it makes for an easier day!" אני תמיד ממליצה לישראלים לתרגם קודם את הלחשים לעברית ורק אחר כך להשתמש בהם. כמובן שהכל צריך להיעשות לא כלאחר יד אלא במסגרת מאגית מתאימה (הכנה מוקדמת, קרקוע, מרכוז, מעגל, התרכזות). ולהזכירך שהירח עדיין מתמעט, כדאי להמתין קצת עד שהוא יהיה מתמלא או לפחות חדש (ואולי עד אז יימצאו התמונות ממילא). בהצלחה.

אני מכיר שיטה דיי פשוטה

ששמעתי עליה ממישהו.. לפני שאת הולכת לישון תעשי מדיטציה עמוקה ותחשבי על החפץ הזה כל הזמן הכי טוב שאפשר. אחרי שסימת את המדיטציה תמשיכי לחשוב על זה ותלכי לישון כרגיל.. זה אמור לעזור במציאת התמונות
(חלומות, מחשבות וכד'..:)

תודה רבה לכולם

בשביל הפייה ניפחתי בועת סבון ושסיימתי להגיד את הכישוף היא התפוצצה, אולי הפייה מצאה עם מה לשחק... וגם ניסתי את הכשף הוויקאני השני, שיהיה, היום בערב, ננסה את המידיחטצייה

למעלה