עזרה בבקשה

alonfo

New member
עזרה בבקשה

שלום, חבר שלי נמצא כרגע בטורונטו ומתעד לרכוש עבורי מצלמה דיגיטלית ב-BEST BUY. הוא אמור לחזור במוצ"ש אלא אם אמיר פרץ יחליט אחרת... הבנתי שהוא יכול כתייר להזדכות על ה-15% מס מקומי, האם נכון הדבר ? איפה הוא יכול להזדכות על המס ? רק בעיר עצמה ? אפשר בשדה התעופה ? מה בדיוק ההליך ? המון תודה

sweet pita

New member
שלום

בכל מלון/מרכז תיירות ובמרכז הקניות איטן בדאון טאון ניתן לקחת ללא תשלום מעטפה שבה יש את הטפסים המתאימים. בגדול ממלאים את הטופס מצרפים קבלות מכל הקניות (חייב להיות יותר מ 50 $ מחנות אחת , אם אני לא טועה) ומגישים את הקבלות עם הטופס בשדה התעופה. תוך מספר שבועות נשלך צ'ק עם ההחזר הכספי. תצלם ככה איזה תמונה נחמדה מהארץ ותעלה לפורום כשתקבל את המצלמה : כבר הרבה זמן לא הייתי בביקור....

alonfo

New member
המון תודה

החבר שלי נמצא באזור ריצמונד היל (maple), ידוע לך אולי איפה יש קרוב אפשרות לקבל טפסים ? לאן בדיוק לגשת בשדה התעופה ? איך קוראים למשרד שהמטפל בנושא ? מבטיח להעלות לכם סט תמונות מהטיילת החדשה של נתניה
בנתיים טעימה קטנה משמורת האירוסים בנתניה בה בדיוק מסתיינת עונת הפריחה

sweet pita

New member
היי

א. וואו! איזה מותק של ילדה, כלב ואירוסים! ב. יש את זה ממש ממש בכל מקום : אם הוא הולך לקניו גדול יש את זה במודיעין, אם הוא הולך לכל אתר תיירות יש את זה בכניסה : מעטפה אדומה עם דגל קנדה. ג. בשדה תעופה קוראים לזה customs" שישאל איפה עושים customs refunds אני לא יודעת מה הוא טס אבל זה מצד שמאל בטרמינל שלוש כל דיילת תוכל להגיד לו איפה זה : אבל שיכין את הטפסים מראש
איזה מצלמה קנית?

alonfo

New member
שדה התעופה ממנו הוא ממריא

הוא pearson האם ידוע למישהו ? איך אפשר לבדוק את זה ?

sweet pita

New member
לבדוק את מה?

פירסון הוא שדה התעופה הבינלאומי היחיד בקנדה. אחרי שיעשה צק' אין שישאל ויש גם שלטים שמפנים למכס....

Fonzie

New member
../images/Emo160.gif תיקון טעות - שדות תעופה

קימיים מספר שדות תעופה קטנים בטורונטו רבתי (כגון: האיים, אושואה, בטנביל וגואלפ) שמהם מתנהלים טיסות בינלאומיות, בעיקר לארה"ב. יש אפילו אנשי הגירה וקופסת המתנה למכס בשביל מטוסים. טיסות טראנס אטלנטיק יוצאות מפירסוןולא משדות תעופה קטנים.

חברתי זוכתה רק חלק מהמסים למה?

שלום, חברתי חזרה לארץ לאחר שהות של חודש, בשדה התעופה לאחר החתמת הקבלות במכס, נגשנו לפקידה נחמדה בעמדה של החלפת כספים ונתנה לה החזר מס במזומן, תמורת דמי שירות של 18% מסכם ההחזר, אולם קיבלנו החזר רק על חצי מהמסים, אני לא יודעת אם על ה PST או ה GST , האם אם היא הייתה שולחת בדואר את המיסים, האם היא הייתה מקבלת את כל 15 %????

sweet pita

New member
אני ממש לא בטוחה....

בפעם הבאה שאני אראה מעטפה כזאת אני אסתכל מה כתוב. תגידי בעלך במקרה פקיד בעיריית טורנטו או שהשם זה סתם? חייבת לשאול מחפשת עזרה ב Zone-ing

למעלה