עזרה בבקשה

הרפתנית

New member
מה עם הכללים?

הבטיחו פורום שלא מנבל את הפה. אז מה קורה פה? התרשמתי שמדובר בפורום מגניב. חוש הומור, קלילות ופירגון לכלות המסכנות והסובלות. תאמינו לי. היד קלה על המקלדת. האם יש חיבור גבוהה יותר? נא תשובתכן. תודה הרפתנית

סול33

New member
בשביל חמתי אני מבטיחה

זה לא ניבול פה. מי שיושבת אצל כלתה כמעט שבוע ומקללת אותה זה עדיין עוד טוב בשבילה.

עציון

New member
מת על רפתניות..

מה היתה הקללה? כלבה. אז למה רפתנית ולא כלבנית? אם כבר אז האו האו

מת? אני רק מקווה שלאור השם

רפתנית זאת לא תהיה קללה להגיד שגיסתי נראית כמו פרה עם המחלבות שלה.

אבוי לנו אם כלבה היתה קללה

אז איך הייתי מכנה את כלבי השכונה? בני..... ז? לא להתלהם יקירתי ולא להתלהב אנו כאן מקללים רק אלמונים שבאים להשחית את הפורום היפה הזה. ומה את מחפשת כאן, אם יותר לי?

שש שבע

New member
בבקשה סיגל

נא לא להעליב, לא את הכלבים ולא את החתולים, וגם לא את הפרות, יעני מה הן עשו לך החיות המסכנות?

לי הם לא עשו, זה רק דימוי בהשאלה

ריך למצוא משהו לחמותה של סול לא? איך קוראים למוטציה של קניבלית עם ארסית? הפרה המסכנה נכנסה לתמונה בשביל להדגיש בפני הרפתנית שאם בעיניה כלבה זו קללה (ולדעתי זו עובדה ולא קללה) או חתול איך נקרא לפרה? (משחק מילים רפתנית מטפלת בפרה הה?)

סול33

New member
סיגליהיא אני מתה על התשובות שלך

הבת הקטנה כמובן תהיה בבייביסיטר. הגדולה מחכה כל רגע לחתונה. מסכימה איתך שבעלי שרוט ובגדול מה שמעניין אותו רק האמא שלו. פשוט חולה נפש. את צודקת אני מודיע לו שהערב הוא רק לשננו. באמת אנחנו לא יוצאים לבלות בכלל. אני יודיע לו שזאת היזדמנות. אני אבקש שאם הוא רוצה שהיא תגיע עם אחת האחיות שלו. אני יודעת שיש לה הרבה נשמות לצערי וסליחה שאפילו מלך המוות לא רוצה אותה. ד.א סוף שבוע היא אצלי. אני במתח ממנה. יכול להיות שלא כולם כאן מכירים את הסיפור ממנה ויהיו המומים איך אני מדברת. אני מבקשת לא לשפוט.

יקרתי לאף אחד אין זכות לשפוט אותך

ולרק לקב"ה תתני את החשבון. מה שאת עוברת מימנה הוא פסיק קטן ממה שאת באמתחווה ביום יום (ומי כמוני יודע). על כן עשי כרצונך והגיע הזמן שתעמידי את הבן שלה במקומו. כבר הסברתי לך שאולטימטום לא יזיק לך ותתחילי לעבוד על זה. (החיים שלך יראו טוב בכל מצב באם בעלך יחליט אחרת)

סול33

New member
הבעייה

שאני גם מרחמת על בעלי שיש לו אמא כזו. אני בטוחה שהוא סובל. לא רוצה שהוא יסבול גם ממני.

נוי3

New member
יש לי רעיון מצויין

שבעלך ישאר בבית עם חמותך ואת תהני בחתונה.

pikov

New member
מבט אל המצוקה

אני בן יחיד אז אין לי אחים או אחיות נשואים או מתחתנים. אשתי שתחי' יש לה דווקא אחות ואח. אחותה בקשר חם עם חמותה - אם בעלה. גיסתה, אשת אחיה בקשר חם עם חמותה - אמה. אשתי בקשר חם עם חמותה - אמי. תגיגו, החתנים מסוכסכים עם החותנות. להיפך. לי קשר מצוין עם חמותי וכך גם לגיסי, בעלה של אחות אשתי. לאחי אשתי קשר מעולה עם חותנתו. אני קורא את ההודעות בפורום ואת התשובות. רובן משדרות מצוקה אמיתי והתשובות ניתנות ממקום שאינו מקום של אהדה. ואני שואל את עצמי, האם יש במשפחתי פגם כלשהו? האם אנו לא נורמליים? כאן אני עוצר, כי כל מילה נוספת בטח תחסום אותי לעוד חודש מלהיכנס לפורום. שאלה אחת בכל אופן נשאלת בזהירות. האם מישהו ותיק ממני מוכן לפתוח שרשור אליו יוזמנו לכתוב כל אלה שהם וחמותם או חותנתם ביחסים מצוינים?

וזאת לכן "עודדנו" אותך קודם שמקומך

אינו כאן ואולי בפורום "אוהבים". לגבי רמיזותך המכוונות משהו, הייתי בהחלט עונה לך במשפט אחד: "א ש ר י ך" ותבורך בעוד חמות מסוג זה שיש לך. באשר לשאר הבנות ה "מלעיזות" ש"מככבות" כאן הייתי מציעה לך פשוט להתעלם ולדלג מעל הפורום הזה.

הרפתנית

New member
אחת הסיבות שהגעתי

לפורום היה "הפלונטר" שנוצר. הייתי בטוחה שאקבל תמיכה מאחיותי לצרה. התפקעתי מצחוק מהתשובות וסגנון הכתיבה,מהתשובות השנונות. מהעקיצות וכו' אבל לא הבחנתי ברצון אמיתי לשנות את המצב. האמת היא שההשקעה לא גדולה אבל הרווח גדול מאוד. והשלווה עוד יותר. כדאי לנסות. עצה ידידותית מהרפתנית

"להבחין ברצון אמיתי לשנות"?????

עצרי כאן יקירתי!!!!!!!! תמיכה בהחלט כן מקבלים פה ואם זה לא נראה לך אז מה כן? שנית., מה ??????????????????????? לשנות את המצב? אולי אבוא לגור איתך? לא הגזמת קצת? השינוי הוא אצל כל אחד לגופו והפורום אינו גורף בדעותיו או בבעיותיו אז אנא ממך, הכנסי לפרופורציה.

הרפתנית

New member
ברוך הבא למועדון

אני נשואה כ- 27 שנה. לאורך כל הזמן הזה יחסיי היו נהדרים עם חמותי. עד לשנה האחרונה. קרה מקרה ועלינו על שרטון. במשך שבוע ימים . כל חג הפסח לא חדלנו: בעלי, אני, הילדים. לחשוב על פתרון כיצד לעבור את המשבר. ברוך השם. אנחנו בדרך הנכונה. הפתרון לכל משברון הוא : א. זמןרגיעה (רצוי קצר) ב. אמת פנימית ג. ראייה לטווח רחוק.

חמודתי הרפתנית

כל מה שנאמר כאן הוא בגדר המלצה עם הרבה הלצה. קחי או עזבי - זה בידייך. לא צריך לקחת כל דבר קשה וטרגי, יש הרבה בנות כאן שמסתדרות נהדר עם החמות (כמוני למשל) ויש שלא, וזה אומר שלא כל האצבעות שוות. הראייה הפנימית שלך הוא העיוורון של אחת אחרת וחוזר חלילה. על כן כל אחת ואחד בדרכו פותר או לא את בעיותיו. הצחוק הוא בריא תאמצי ואל תתאמצי.

שש שבע

New member
כן את. אלא מה?

את מסתדרת עם החמות מצוין, אבל איך היא מסתדרת איתך? לידך סיגל, אפילו טיגריס מאולף ברגע. תיזהרי לסובב את הגב לידה.

למעלה