עזרה בבקשה

אני מסתדרת נהדר../images/Emo8.gif

פשוט היא נזהרת מימני ומכבדת את רצונותיי וזה לדעתי מספיק והותר. מעבר לכך מה אני צריכה? לא הספיקה לי השנה המרירה שהיתה לי? זוכרת לא?

שופופו על הדרמה- מבט אל המצוקה!

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY רק שלא יעשו עלינו פרק ב "עובדה". שאלת לפגם? אולי שאלת לנורמליות? אולי דחילק מה זה פה פתחת לנו מרפסת באוזן ללא אישורי בניה?

שש שבע

New member
פיקוב?

כן יש כאלה גם אני כזו משני הכיוונים, אבל סיפורים כמו שלנו לא מענינים אתה מבין?

pikov

New member
שש שבע היקרה

את מזכירה לי את הסיפור על האיש בחובות שיש לו חיים "מענינים". כל היום באים אליו מהוצאה לפועל. השכנים ממול, שחיים על פי יכולתם, חיים בשיעמום. אף פעם לא מבקרת אצלם ההוצאה לפועל. הנמשל - במקום להיות פורום קיטורים, לנסות להיות פורום יוצר ומסייע. לא תמיד מצליחים, אבל התחרות "החותנת של מי היא המנוולת יותר" בודאי שאינה תורמת דבר.

שש שבע

New member
לא הבנת

לעצמי אני רוצה חיים "משעממים" אבל מי ירצה לשמוע סיפורים כאלה? הסיפורים המעניינים שיהיו אצל השכן, מבחינתי זה "בסדר"

בסרט הזה כבר היינו

לפני שלושה חודשים אחותי התחתנה. אמא שלי סידרה כרטיסי ישיבה ושאלה אותי אם אני מסכימה לשבת אם חמותי בשולחן. לא!!!!!! אני לא רציתי אבל אמא שלי לא הצליחה לצאת מהפלונטר של המקומות עד שויתרתי. זה לא היה נורא. היא ישבה איתנו בשולחן, אבל רוב החתונה גם ככה רקדנו והסתובבנו בין השולחנות. מה זה כבר לשבת חצי שעה לידה ולאכול? אל תשכחי שזו השימחה של המשפחה שלך, תתעלמי ממנה. נכון תצטרכי לסוע איתה באוטו, אבל מיד אחרי זה כבר תהי מוקפת במשפחה שלך כך שלא תשימי לב אליה. ובדרך חזרה כבר תהי עייפה ותנחרי
סינדי

סול33

New member
בסוף בעלי הסכים איתי

אתמול דיברתי עם בעלי והוא הסכים איתי שאם אמא שלו תגיע איתנו לחתונה היא תעשה מאמץ לקלקל הכל. קשה לי להסביר ויהיה לכם עוד יותר קשה להבין. כי אישה כזו עוד לא ברא השטן. הוא עכשיו חושב לתת לה סיבה לא להגיע איתנו. תודה לכולם.

העין ה 3

New member
בהחלט מגיעה לה להיות מוזמנת

ואל תכעסו עלי, בבקשה! צריך לתת לה את הכבוד הזה, ואין מה לעשות. גם אני הייתי מוותרת על לבלות עם חמותי בארוע של אחי, אבל אין ברירה. לאחי היו כבר 2 בריתות מאז שאני התחתנתי, וכל פעם חמותי מגיעה באיחור (היא מאחרת תמיד, לכל מקום), ואחר כך עוד העיזה לכעוס שאין לה מקום שמור!!! כמובן שהייתי צריכה להפוך עולמות ולסדר לה מקום שימצא חן בעיניה. אין מה לעשות, זה המעט שאת חייבת לה על זה שילדה את בעלך
.

למעלה