עזרה בבקשה...

ט2רייJי

New member
עזרה בבקשה...

טוב תראו בטח שמתם לב שיש לי המון בעיות אבל אני מנסה להתגבר על הכל... אז תראו הפעם זו שוב הידידה הכי טובה שלי יש לה עכשיו חבר ואני מרגיש שבגלל החבר הזה שלה אנחנו פחות מדברים בבית ספר אנחנו מתנהגים כאילו אנחנו לא מכירים אחד את השני היא מסוגלת לעבור לידי ולא להגיד לי כלום אני לא יודע למה אבל היא בקשה הפסקה מהטלפון הסכמתי אנחנו בערך חמישה ימים לא מדברים בטלפון ולא באינטרנט ובמיוחד לא בבית ספר זה שובר אותי אני מאוד מחבב אותה והיא מתנהגת כאילו אני אדם זר מדי פעם היא מחייכת אלי אולי כדי שאני לא ארגיש פגוע או משהו כזה... אנחנו לומדים יחד בתאוצה ואני יושב שולחן לידה ויש לי תחושה שהיא בכלל לא יודעת שאני יושב כל כך קרוב אליה אני מנסה ליזום איתה שיחות אבל לא הולך לי כל הזמן או שאני לא מסוגל או שהיא עם כל החברות שלה והחבר הזה שלה כל הזמן מתגרה בי שהוא מדבר איתה ואני לא הוא ממש ילדותי אבל אני לא מתייחס אליו. הידידה שלי אומרת לי כל הזמן כמה אני חשוב לה וכמה היא לא רוצה לאבד אותי אבל שזה מגיע לשיחות זה אחרת לגמרי....

I am a freak

New member
......

אתה מכיר את את החבר שלה? כי.... לא יודע, זה נשמע כאילו הוא לא רוצה שהיא תסתובב איתך, אולי הוא מפחד שהיא תעזוב אותו או משהו כזה.... אבל תנסה לברר, יכול להיות שזה לא נכון.... יכול להיות שעשית לה משהו!? תנסה לברר, בטוח יש סיבה, אנשים לא עוזבים את הידידים שלהם סתם ככה..... בהצלחה,

תדבר איתה

תסביר לה שאתה רוצה שתהיו ידידם שוב, שהיא חסרה לך (בתור ידידה) תסביר לה שאתם לא חייבים להיות בקשר אינטנסיבי, אבל לא לדבר בכלל זה ממש מוגזם. תשאל אותה מה קרה!! ותספר איך היה!!!

ט2רייJי

New member
אז זה מה שהיה......

אותה ידידה לא רוצה איתי יותר בקשר היא אומרת שפגעתי בה כל כך הרבה פעמים למרות שזה בכלל לא נכון פגעתי בה מספר פעמים בתחילת הקשר אבל זה נגמר מזמן ואני מתחיל לחשוב שהיא מנסה לפגוע בי בחזרה כלומר להחזיר לי על הכל היא מאשימה אותי בדברים שלא עשיתי ואני בספק גדול אם בכלל נחזור לדבר אי פעם...

GirlFriend

New member
../images/Emo20.gif

תשאל אותה אם משהו קרה לה, או שפגעת בה בצורה כלשהי, ולפי התגובה שלה תוכל להשאר עם תשובה לפחות, יכול להיות שהיא לא ממש שמה לב שזה מפריע לך, ואחרי השיחה הזאת, הכל יתבהר... כך אני מקווה
יש לי שאלה אלייך, לפי ההודעות שאתה כותב כאן
יש לך רגש חזק יותר אליה, או שזה רק ידידות ולא מעבר? אתה לא חייב לענות, אני רק שואלת...

ט2רייJי

New member
כן אני....

אני מרגיש שאני יותר מסתם מחבב אותה היא יותר מסתם ילדה בשבילי היא מלאך.....

GirlFriend

New member
אהההה עכשיו הכל אחרת...

לדעתי תן לה את הזמן שלה לחשוב על הכל, הידידות האהבה, תשמור איתה על קשר, אל תנתק, אבל תרפה קצת, ככה אולי יבוא הפתרון

ט2רייJי

New member
היא פשוט.........

היא החליטה להרוס לי ת´חיים אני רק רוצה למות בלעדייה אני לא שווה כלום היא האוויר לנשימה שלי אני לא יכול בלעדיה וכנראה שזו ה"מתנה" שלה אלי ליום הולדת שדרך אגב יש לי ביום ראשון...

GirlFriend

New member
../images/Emo13.gif

מזל טוב
בן כמה
וכמו אמרתי, תתן לה זמן להבין מה היא מרגישה באמת, אולי היא הגיבה לך ככה כי היא לא יודעת עדיין מה היא באמת רוצה...

ט2רייJי

New member
ביום ראשון הזה 13....

אני מקווה שהיא תחשוב על זה ושנחזור לזה מתישהו......

ט2רייJי

New member
זה נגמר עם המון דמעות אבל נגמר...

אוקיי אז זה נגמר עם המון דמעות אבל זה נגמר זה קשה לי לפחות אבל זה הסתיים את הדבר הכי יקר לי בחיים איבדתי אני לא בטוח שאני רוצה לחיות עוד...

ט2רייJי

New member
אוקיי אז את לא יודעת מה אני מרגיש..

היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים... אני אוהב אותה יותר מאת עצמי אני אעשה כל כדי לא לפגוע בה והכל כדי שהיא תרגיש טוב אז אל תגידי לי לא להגזים כי בכיתי בישבילה כמו שלא בכיתי בחיים..

I am a freak

New member
אתה מאמין בגורל?

תראה, תמיד תסתכל על הצד הטוב של המצב, תראה איך תרגיש יותר טוב-
הרווחת ידידות של כמה שנים טובות (לא?).
אתה למדת מהטעות, אני בטוח שלא תעשה את מה שעשית שוב (עדיין לא ברור לי מה עשית...)
יש לך אהבה, גם אם היא לא תתממש (או שכןןןן).
יש עוד מלא דברים טובים מהעיניין, פשוט צריכים לחפש... בקשר לחיים שלך... אני לא יודע אם אתה מאמין בגורל או לא, אבל אני, כאדם שמאמין בגורל, אני אומר לך שיש סיבה, תמיד יש סיבה. אם הקשר נותק זה רק לטובתך, בהרבה מובנים! אהבה זה דבר יקר, אבל לא יותר יקר מחיים של אדם! והכי חשוב, האהבה אף פעם לא נגמרת, כשאחת הולכת באה אחרת (זה רשום לי ביומן). שבת שלום,

למעלה