עזרה בבקשה

נצאב

New member
עזרה בבקשה

יש ברשותי מזגן עילי תדיראן 3 כס בן 5 שנים רכשתי לאחרונה עוד מזגן עילי של תדיראן 1 כס מסדרת TGL-11 איירקייר. מבחינת מהירות המאוורר: מהירות הכי נמוכה ב 3 כס עולה על מהירות 1 כס כשהוא על מקסימום. כולם אומרים שזה ההבדל בין 1 כס ל3 כס. אומנם ה 1 כס מקרר טוב את החדר אבל פשוט לא נראה לי שלא צריכה להיות לו עצמה בזריקת האויר כשהוא על מקסימום (לא שומעים אותו עובד והזרימה לא חזקה) בחוברת הם מציינים שישנה מהירות נמוכה,בינונית,וגבוהה רק שהגבוהה מעשית מאוד נמוכה יכול להיות שהמזגן החדש לא תקין? מבחינת הפילטרים עושה רושם שבשניהם הם זהים למרות שבפרסום אומרים שהאיירקייר מסנן חיידקים עשן סיגריות אני לא רואה הבדל בין המזגן החדש לישן

גיא 29

New member
.

מבחינת המסננים:בנוסף למססננים הרגילים אמורים להיות לך עוד 2 מסננים אחד פחמי ואחד בקטריאלי תבדקי אם הם נמצאים בכלל מבחינת המאוורר: לכל מזגן מהירות מאוורר משלו מבחינה מקצועית יש מושג שנקרא ספיקת אויר,לכל מזגן ספיקת אויר משלו כמובן שלמזגן גדול הספיקה יותר חזקה כי הוא אמור לקרר שטח גדול יותר,תוכלי לבקש מטכנאי החברה שיגיע עם מד רוח לבדיקה.

גיא 29

New member
את תדיראן?

לא...אבל למען השקט הנפשי שלך אוליי שווה המאמץ?

גיא 29

New member
את הפילטרים כן

בנוסף לשני הפילטרים הרגילים אמורים להיות לך עוד 2 פילטרים מרובעים קטנים יותר....

נצאב

New member
מצאתי 2 פילטרים מלבניים מתחת

לרגילים הם עשויים ממשהו כמו סקוטץ אתה רוצה להגיד שהם אלה שמסננים חיידקים,עשן סיגריות וכל הפרסום על איירקייר תודה גיא29

גיא 29

New member
אני לא אומר כלום

זה הפירסום של כל חברות המזגנים טרם ראיתי מאמר מקצועי לגבי ייעילותם של אלו.

למעלה