שבת שלום , אני נמצא בתוך המערה של PIANUS (הדג הגדול ). ב ... AQUA ROAD אם אפשר הסבר איך מזמנים אותו ? ואם אני יכול לנצח אותו לבד ? אני בישופ 130 בברואה שם השחקן BISHOP7 תודה רבה יובל
והוא אחד מהמפלצות הכי נדיר לראותו (כמו פטרייה כחול בזיפאנגו) לפעמים מופיע בצד ימין או בצד שמאל (טוענים ששמאל יותר חלש מימין...) וקוסם לא יתאים במיוחד בישופ, פיאנוס יכול לבטל סקילים כמו פיה שומר...
יש שני פיאנוסים אחד של צד ימין ואחד של צד שמאל. אחד עושה דיספל והשני עושה 1/1 אם אני לא טועה את השמאלי יותר קל למצוא והוא מגיע אחת ל 24 שעות. הימני מגיע אחת ל 48 שעות (כמו הפטריה של זיפנגו). לפני ה BB השמאלי היה קשה לקוסמים והימני קל יותר היום אני כבר לא יודעת.
הסקיל זה מהגן עליך ב80% מדמג' שיוריד את הMP במקום HP... ובזכותיו הקוסמים אחד מהעמידים נגד דמג גדולים! בלתיו הקוסמים לא שורדים זה הסקיל החשוב שנמצא אצל כול קוסמים חוץ מקוסם קרב,
ולאיזה אבא יש סולם יותר ארוך לי יש mg במקש נפרד חוץ מהמקרו ופה נגמר הסיפור. ממש שמאנון או גריפי עושים לי דיספל אני אתחיל לטעון סקילים Mg בלבד רק בשביל לא למות. כול אחד משחק בדרך שלו ואני לא מבין על מה מר. רועי מחליט להתווכח.