עזרה בבקשה

ibinjamin

New member
עזרה בבקשה

שבת שלום , אני נמצא בתוך המערה של PIANUS (הדג הגדול ). ב ... AQUA ROAD אם אפשר הסבר איך מזמנים אותו ? ואם אני יכול לנצח אותו לבד ? אני בישופ 130 בברואה שם השחקן BISHOP7 תודה רבה יובל

מ י ל ר

New member
אי אפשר לזמן את פיאנוס

הוא בא פעם ב... לא יודע כמה זמן, 24 שעות או אולי יותר. מאוד נדיר למצוא אותו.

btekx

New member
פיאנוס האגדיי מופיע אחד ל24 שעות

והוא אחד מהמפלצות הכי נדיר לראותו (כמו פטרייה כחול בזיפאנגו) לפעמים מופיע בצד ימין או בצד שמאל (טוענים ששמאל יותר חלש מימין...) וקוסם לא יתאים במיוחד בישופ, פיאנוס יכול לבטל סקילים כמו פיה שומר...

Hasselblad

New member
כמה תיקונים

יש שני פיאנוסים אחד של צד ימין ואחד של צד שמאל. אחד עושה דיספל והשני עושה 1/1 אם אני לא טועה את השמאלי יותר קל למצוא והוא מגיע אחת ל 24 שעות. הימני מגיע אחת ל 48 שעות (כמו הפטריה של זיפנגו). לפני ה BB השמאלי היה קשה לקוסמים והימני קל יותר היום אני כבר לא יודעת.

מ י ל ר

New member
קוסם מיומן יוכל להרוג לדעתי

לקוסם מיומן יהיה מקש MG נפרד (שלא בקומבו סקילים) פיאנוס השמאלי עשה לי מלא דיספל אבל כמובן שהרגתי את הדג הזה. אגב, מי זה פיה שומר?

btekx

New member
"פיה השומר" זה הסקיל

הסקיל זה מהגן עליך ב80% מדמג' שיוריד את הMP במקום HP... ובזכותיו הקוסמים אחד מהעמידים נגד דמג גדולים! בלתיו הקוסמים לא שורדים זה הסקיל החשוב שנמצא אצל כול קוסמים חוץ מקוסם קרב,

אבישי ר

New member
נו יופי שלח בלי שסיימתי לרשום ../images/Emo69.gif

עם סקיל "קומבו" זה יכול לפספס את הסקיל או משהו (אלא אם שמים אותו ראשון
)

Macbook

New member
כל קוסם מיומן ישים את MG כסקיל הראשון במאקרו

זה אפילו יותר נוח מאשר מקש נפרד...

כןן לפעמים היה קורה לי

שהמלאך היה נעלם.... אז מהר הייתי לוחצת על היחיד כי עד שכולם נטענים יחד

Macbook

New member
אבל ה זה קשור? הם לא נטענים ביחד

הם במאקרו אבל כל אחד נטען בסדר שלו...

מ י ל ר

New member
אתה צודק

סליחה אחי באמת אין סיבה שיהיה סקיל נפרד פחח איזה טמבל אני מה חשבתי לעצמי... לרגע חשבתי שיש לי קוסם או משהו כזה

מ י ל ר

New member
אל תכנסי לנושא של מי וותיק יותר ומי טוב יותר

ולאיזה אבא יש סולם יותר ארוך לי יש mg במקש נפרד חוץ מהמקרו ופה נגמר הסיפור. ממש שמאנון או גריפי עושים לי דיספל אני אתחיל לטעון סקילים Mg בלבד רק בשביל לא למות. כול אחד משחק בדרך שלו ואני לא מבין על מה מר. רועי מחליט להתווכח.

למעלה