עזרה בבקשה...

סתיו69

New member
עזרה בבקשה...

היי ביתי בכיתה ט' החלה השנה ללמוד פיזיקה על קינמטיקה וגם על החוק השני של ניוטון. יש לה מבחן בעוד יומיים (אין להם ספר) ורציתי המלצה על ספר שאוכל לקנות שיש בו הסברים בעיות ופתרונות הבעיות הם ברמה יחסית של מתחילים . אשמח לכל המלצה כי פשוט היא לא מבינה את החומר ואין לנו ספר שמשם נוכל להבין וללמוד. תודה רבה

סתיו69

New member
מוסיפה שהנוסחאות שהם למדו עד עתה

זה מהירות סופית שווה למהירות התחלתית ועוד תאוצה כפול זמן וכח F שווה למסה כפול תאוצה או מסה כפול G / בנוסף היא צריכה לחשב העתקים שאין לנו מושג איך לעשות את זה ולבנות גרפים.

bambipoop

New member
כמה דברים

אני לומד פיזיקה 5 יחידות בכיתה יב'. במכניקה (שכוללת בתוכה קינמטיקה) כבר נבחנתי והצלחתי, אז כמה דברים: 1. יש לי ספר מכניקה ניטונית כרכים א' וב' שאני לא משתמש בהם, אני גר בנס ציונה (ליד ראשון לציון) אם את רוצה לקחת אותם הם ספרים ממש טובים. 2.www.interlect.co.il אתר ממש טוב ללמוד ולתרגל פיזיקה בחינם. 3. אם יש לה בעיות ספציפיות שלא מובנות היא יכולה להעלות אותן לפורום ואנחנו נעזור לה. מקווה שעזרתי

bambipoop

New member
למה לא?

יש שם פרקים בנושא קינמטיקה, עכשיו כמובן שיש גם עוד כי רק קינמטיקה (קלאסית אני לא יודע אם יש קינמטיקה מפותחת יותר אבל אני מנחש שיש...) זה נושא קטנטן ואף אחד לא יעשה רק על זה ספר אבל נראה לי מועיל בשביל הילדה גם לקינמטיקה וגם להמשך

deathcaster

New member
תגובה

אני בטוח שללימודי פיזיקה בכיתה ט' יש את הספרות המומלצת ע"פ משרד החינוך ו"מכניקה ניוטונית" (שגם לדעתי מדובר בצמד ספרים מצוין) זה לא אחד מהרשימה הזו, כי זה לכיתות מתקדמות יותר. רק רציתי להבהיר זה הכל. ילדה ?! ... חחח..... כן ... ואתה קשיש...

למעלה