עזרה בבקשה

roniway1

New member
עזרה בבקשה

1. ראיתי באתר של אמזון טלוויזיה LCD , ובתיאור הדגם כתוב גם: RED TOUCH OF COLOR. מה זה אומר ? דגם מתקדם ? 2.האם זה בטוח לקנות טלוויזית LCD מארצות הברית? הבנתי ששיטת השידור שם היא NTSC , האם יש אפשרות שהטלוויזיה יכולה לעבוד גם לפי השיטה בארץ - PAL ? 3. לגבי ניגודיות - אני תמיד בודק את הניגודיות בכל דגם שאני מתעניין בו של LCD , ראיתי דגם של LCD Samsung LA37B530 LCD" , לגבי הניגודיות כתוב: HIGH CONTRAST. רציתי לבקש את עזרתכם - האם הכוונה לרזולוציה הגבוהה שיש ברוב הדגמים , כלומר: 1:50000 ? בכל האתרים שבדקתי , לא פירטו לגבי הניגודיות. תודה רבה לכל מי שיעזור

niya

New member
../images/Emo9.gifזה בדיוק המקום

לבדוק באותיות הקטנות.
היה עוזר אם היית מעלה את הקישור לאתר שבו מצאת את הטלוויזיה. כשכתוב "HIGH CONTRAST" בלי לציין בדיוק מהי הניגודיות, אני מייד חושדת שלא. שהם יוכיחו אחרת! לגבי ה- RED TOUCH OF COLOR - אם אני לא טועה (ומאד יכול להיות שכן) יש היום לטלוויזיות רבות גוון "אדום" שכביכול מוסיף חיים לדמויות הנצפות. בעיני זה מאד מעוות, אבל רבים אוהבים את זה. אפשר לראות את ההבדלים בין הגוונים בתצוגות של חנויות לטלוויזיות - יש טלוויזיות עם גוון "חיוור" יותר של צבע... אבל צריך לראות כל טלוויזיה בנפרד כדי להחליט. לגבי שיטת השידור - וואללה אין לי שמץ... (של מושג)

אשאיג

New member
אם קונים טלויזיה מארה"ב

חשוב לבדוק שהיא מולטיסיסטם - כלומר ניתן לקלוט שידורים בכל השיטות וכן שפועלת על חשמל 220V מכיוון שבארה"ב גם זה שונה. ידוע לי שישנם דגמים של VISIO ו- PHILIPS שמתאימים

למעלה