עזרה בבקשה..

עזרה בבקשה..

רציתי להתייעץ בנוגע אלי, אולי תוכלו לעזור איכשהו..:) למדתי עיצוב אופנה, תפירה בסיסית ודיגום חופשי בקורסים במכללה, אין לי מושג כ"כ מפה לאן. מה שכן ,הבנתי שתפירה זה לא בשבילי. הביקורות שקיבלתי בקורסים מהמורות ומהמעצבות המבקרות (גם בפני עצמי וגם לעומת שאר הכיתה-) היו מעל ומעבר, ואישרו שאני במקום הנכון בדרך הנכונה.. חבל לי על הזמן שמתבזבז..ועל הפוטנציאל הלא ממומש במשך הזמן גם עבדתי בתור מוכרת ולמדתי איזה מומחיות ניתן לפתח בתחום.. כושר שכנוע ,התאמות הולמות(אפשר להגיד ככה...?:)) ללקוחות וכו' אני ממש נהנית מהמקצוע קיצור.. אני משתוקקת להתקדם ודיי נתקעתי help....?

תנסי להשתלב בבגדי כלה וע רב

במקום יוקרתי אפילו בשכר נמוך .זה שווה לללמוד את סודות המקצוע מהמומחים .אל תפני לשוק הקזיואל כיון שאין לו עתיד .הרשתות יבלעו את כל חנויות הרחוב והן יעלמו .ישארו רק חנויות של בגדים ייחודים .זו לא אפוקליפטה .המצב בענף נעשה גרוע מיום ליום .

כתופרת כגזרנית כ תדמנית העיקר ללמוד ולהתנסות

ב רזי המקצוע . העבודה הראשונה שלי בחוץ הייתה אצל מעצבת אופנה ידועה מאוד ברח' דזינגוף בשנות ה60 והגעתי לעבוד איתה כי על החלון היה שלט "דרושה תופרת מעולה ". איפוה תופרת ואיזה "מעולה " סה"כ היית בוגרת ב"ס מקצועי אורט עם ידע בסיסי בתפירה וגזירה .כל בוגרות בה"ס למעט אילו שהמשיכו ללמוד בסמינר התחילו את הקריירה המקצועית שלהן כ"תופרת לעבודות יד " פעם....היו הרבה עבודות יד בבגד .מכפלות ,נסתרים איבקות ועוד ואני החצופה ( הקבצה ג) מעיזה להתמודד על תפקיד ה"תופרת המעולה " למזלי המעצבת ידעה רק לעבוד עם בד גולמי על הבובה ותפקידי היה להעביר את הדגם לגזרה ולגזור ואת זה למדתי בבה"ס . החיים מגלגלים אותך ואיך שתמקמי את עצמך בפלטפורמה כך יתייחסו א ליך אך כדי ללמוד אפשר גם להתכןפף ועם את מוכשרת יגלו זאת במהרה . בהצלחה מוכנה להשיב על כל שאלה בשמחה

למעלה