עזרה בבקשה.....

mos85

New member
עזרה בבקשה.....

אם יש לי חכת חוף כבדה לאנטיאסים מקל מרינר 3.3 -2חלקים ורולר טיקה GG100 אני יכול לדוג איתו גם בדיג פתיונות רגיל מהחוף??? תודה חברה....

בוא אחזיר לך בשאלה ?

אתה חושב שהדג שתתפוס מעניין אותו עם איזה ציוד אתה דג ? באמת חברה , סגננו את השאלות שלכם . גם אם תזרוק עם חוט ניילון ותקשור אותו לקרש יתפסו דגים . התשובה חיובית !!

mos85

New member
זה ברור ינון לא חידשת לי כלום

אני שואל מבחינת הנוחות וגודל הרולר השאלה היא אם עדיף חכה יותר קטנה או שזה בסדר ואפשר לדוג איתה בשני הסגנונות...

mos85

New member
ד"א לכל הוותיקים בפורום וגם לחדשים

תפסיקו כבר להתנשא מעל החדשים שלא מבינים כל כך ושואלים שאלות במקום לעזור ולייעץ אפילו 200 פעם לא יקרה כלום הרבה אנשים פה מדברים לא יפה ולפעמים גם מזלזלים(זה מה שאני מרגיש ואני בטוח שגם עוד חלק מהאנשים)ואני לא מכליל את כולם יש כאלו מאוד נחמדים שממש שמחים לענות שוב ושוב על אותן שאלות הפורום נועד לשתף חוויות מדיג לתת עצות לחברים לעזור אחד לשני ולא כל ילד ששואל שאלה בפעם שניה ששאלו אותה כבר ישר לפתוח עליו ולשלוח אותו לחיפוש יש חברה סבבה שלפחות נותנים קישור ואני שוב אומר שאני לא מכליל את כולם אבל באמת שכבר יש אנשים שמפחדים לשאול שאלה אז זהו זה מה שאני מרגיש אני לא יודע אם יסכימו איתי אבל אני בטוח שהקטנים בפורום ירגישו כמוני וזהו בסך הכל פורום 10 אני פה רוב היום וזה דבר שמאוד מפריע לי אז הוצאתי את זה חברה תיהיו סבלניים וסובלניים ותשתדלו לתת הרגשה טובה לכל מי שכותב פה כי בסך הכל זה התחביב של כולנו ודיג זה סבלנות ליילה טוב לכולם.....

MOS85 סליחה אם פגעתי

לא זו הייתה הכוונה ובטח שלא הייתה כוונה להתנשאות אלא באמת שאלה אמיתית . אבל שים לב מה שאלת ידידי אם זה נוח ? זה רק אתה יכול להגיד לעצמך חבר אף אחד כאן בפורום לא יוכל להגיד לך מעל גלי המסך אם זה נוח או אם לא ניסית את הציוד בים . אם רכשת את הציוד לך נסה אותו בים ותדע אם הוא נוח אם לא רכשת גש לחנות ותרגיש אותו בפורום כל אחד יתן לך דעה שונה על מה שטוב לו , אבל מה שהכי חשוב ז המה נוח לך. בהצלחה וחג שמח נעים וטעים . ינון .

mos85

New member
תודה ינון זה בסדר

דווקה לא התכוונתי אליך במה שכתבתי פה אני יודע שאתה בסדר...
פשוט היתי חייב להוציא את זה.....

rokokokn

New member
גם אני נגד

שאלות צריכות להיות לענין לא שליפות שאלות מהסוג הזה לא צריכות לעלות ביכלל אם הוא הגיע למצב של דייג כבד. השאלה הזות מיותרת לחלותין מבחינתי זה הסוף של המשחק אחוז גדול מהשאלות מיותרות לכן הנצרתי ריכז אותם לעץ אחד

mos85

New member
rokokokn

אף אחד לא אמר שהוא הגיע למצב של דיג כבד שאלתי כי אני מעוניין לקנות את החכה שצויינה שם ורציתי לדעת אם היא יכולה לשמש גם בדיג רגיל וזהו....ומה שלך נראה שאלה מיותרת לי התשובה תעזור מאוד אז כל והשאלות שלו גם אם הן נראות מיותרות לא צריך לזלזל ולענות כמו שצריך כי יש אנשים שהם לא מבינים כל כך גדולים ורוצים בכל זאת ללמוד עוד שיטות אז אני חושב שזה מקום מתאים לשאול שאלות כאלו.... יום טוב לכולם.....

מה הבעיה ?!../images/Emo22.gif

מישהו שאל שאלה,חבר " ישן" או " חדש" שישאל מה שיישאל, שאלה טיפשית, מתוחכמת, מתרפסת, אינטלגנטית, או וואטאבר- אין כפייה למאן דהוא מחברי הפורום להשיב לשאלה. מי שיחפוץ ישיב לו, ומי שלא אז לא! אז מה הבעיה פה , שישאל מה שירצה מכל עכבר אתם עושים פיל אפריקאי כנראה משעמם לכם..

mos85

New member
מסכים איתך ינשוף

אתה צודק מי שלא רוצה שלא יענה אבל שלא יגידו שאלות טיפשיות

לעניין

אם אתה מתכוון רוב הזמן לדוג פיתיונות ורק מידי פעם לזרוק על חי עדיף שתרכוש סט יעודי למטרה. אם המטרה העיקרית שלך היא דייג של גדולים ומידי פעם לצאת לדייג פתיונות אין שום בעיה להשתמש בציוד הזה

ronbs

New member
שאלה חשובה, ותשובה

קודם כל לדעתי שאלה חשובה, בזמן האחרון אני רואה שאנשים קונים ציוד לא מתאים לסוג הדייג הנדרש, יותר גרוע שאנשים ממליצים על ציוד לא נכון. בעיקרון לכל סוג דייג יש את הציוד שמיועד לו. במקל שמצויין 2 בעיות 1. המקל מיועד למשקלי זריקה גבוהים וקשה לזרוק משקל נמוך 2. המקל לא רגיש ואי אפשר להרגיש אכילות של דגים קטנים, זאת אומרת שאם אתה רוצה לבדוק אם יש דג על המקל אתה צריך להוצא מהמים. במקל רגיש מספיק להחזיק את המקל ביד או להסתכל על המקל כדי לזהות דג, במקל כבד אין לך סיכוי לזהות דג קטן כל מה שנאמר הוא דעה שלי בלבד ובטוח שיש דיגים שלא מסכימים לדעה זו. חוטים מתוחים לכולם, רון

mos85

New member
רון תודה רבה

תשובה לעניין ובאמת עזרת לי והארת לי את המצב תודה....

ronbs

New member
../images/Emo207.gif , שימו לב היום בתחזית גלים עד 7 מטר

למעלה