עזרה בבקשה

Paradise1974

New member
עזרה בבקשה

משהו יכול להמליץ לאן אפשר לקחת ילד לדוג? איזו ברכת דגים או משהו????

k i m k h y

New member
בוא נתמקד...

לאיזה איזור בארצנו הקטנטונת אתה חפץ לקחת את בנך ?

k i m k h y

New member
וואללה... חיים יפים... ../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אם במרכז, אני ממליץ בחום (תרתי משמע) על הים התיכון ! זו בריכת הדגים הגדולה מכולן (ויש שיאמרו גם הריקה מביניהן...) אם חפץ אתה להקנות לבנך מושגי יסוד בדייג, עדיף לעשות זאת בתנאי אמת, ולא בבריכה בה הושמו מראש דגים. כך הוא מרוויח פעמיים - גם יהיה מוכן ליובש הכללי הצפוי לו כדייג ישראלי מצוי לעתיד, וגם יהיה ערך ספורטיבי כלשהו לפעילות המשותפת שלכם. (במקום בריכת דגים בתשלום, לא יותר קריר ונעים "לדוג" בסופר הממוזג?) אם בי-ם, אני ממליץ על ביקור במחנה יהודה...
סתם... אין לי שמץ לגבי מקומות לדייג (?!) בעיר בירתנו הקדושה... לך לדוג זוג צעיר...
ובהזדמנות חגיגית זו, ברצוני להדליק משואה וירטואלית לקראת הבאות... שששש.... אף מילה... אסור... יהרגו אותי... באמת שאסור לי... אני גם שונא טיזרים... מה זה שונא... מתעב... שששששש.....

אודי..... טיזר חסוי יותר גרוע מטיזר נורמאל...

אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים????????????? משואה....

k i m k h y

New member
מיכאל

האם שקלת אי פעם שימוש בסמלון הסימן קריאה הירוק הנפלא שלנו ? הוא קטן, דקיק, אינו תופס מקום רב ויש לו צבע שרוני לוי נורא אוהב... נסה ותהנה. אמרתי כבר - אני מנוע ! (וגם קרוע... וגם אחול בלוע..) למה אתה לא קורא ?

k i m k h y

New member
דע לך ש...

בגיל מסויים, קשה זו ברכה גדולה... בדר"כ באותו גיל כבר רך, ואז הרבה יותר קשה...

bigi100

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif אין כותרת פשוט תקראו בקשה

אני רוצה להתחדש בבוס חדש 7 מטר יש המלצות על חברה טובה?? טווח המחירים בין : 100 - 300 ש"ח פחות או יותר (כנראה יותר חחחחחח)

alonps

New member
אפשר להמליץ לך מפה ועד הודעה חדשה.

לך בדוק בחנויות מה מתאים לך ותחזור עם דגמים רלוונטיים. אני בטוח שזה יהיה יותר מועיל.

למעלה