עזרה - בבקשה :p

עזרה - בבקשה :p

טוב אני צריכה לכתוב פעולת קיץ מגניבה שהחניכים ממש יהנו ותהיה קלילה וגם שזה יתקשר למחנה קיץ למי שיש רעיון או פעולה בבקשה שיעזור זה די דחוף :) תודה

cohen shir

New member
יותר מידע יעזור לנו לעזור לך.../images/Emo101.gif

שיקוף מצב כללי של החניכים. כמות. שכבת גיל. בנים/בנות/מאוחד. סוג הפעולות האהובות. .......

מידע :)

קבוצה של בנות בכיתה ד' הן ממש אוהבות לעבור פעולות והן בסביבות ה12 בנות ...

דורסבג

New member
שהע שנה בערה הדרכתי ד'

ועשינו להם פעולת קיץ משמ כיפית שכללה מלא משחקים שעישנו להם הסבות לקיץ.. למשל: פיו-פיו קיץ (נגיד להגיד דברים של קיץ..) בילי בילי בופ בופ עם דברים של קיץ (ממש מצחיק!) 21 עם בלוני מים (חניכים קטנים מתים על זה) חלומות רטובים (שאת בוחרת איזה משו נגיד חיה והם צריכים לנחש כל אחד בתורו איזה חיה בחרת ומי שצודק אז את שופכת עילו מים...) תופסת קיץ כלשהי עוד דברים עם מים זהו הבאתי לך פה דברים די בנאלים כאלו אבל ממש כיפיים אם אני אמצא עוד אני אגיד לך:)

YogevLevi

New member
:-O

מי לא יודע מה זה בידי בידי בופ בופ בופ (בילי בילי....בידי בידי......הכל אותו דבר.......) עומדים במעגל עם מישהו באמצע, הוא מסתובב ומבתובב.....עד שהוא מצביע על מישהו ואומר את השם שלו אם מי שמצביעים עליו מספיק לומר בידי בידי בופ בופ בופ אז הוא נשאר במעגל, אם לא הוא נכנס פנימה וכך הלאה... אפשר גם לומר בידי בידי בופ בופ בופ ואז מי שמצביעים עליו אומר את השם שלו... עם הזמן מכניסים כל מיני צורות כמו המלאכיות של צ'ארלי, כוס תה, פיל, טוסטר ועוד.....

דורסבג

New member
תודה שהסברת לה יגוב, אנמי קצת הסתבכתי עם זה

בקיצור שעושים את זה עם דברים של קיץ זה ממש מצחיק!

זייוושש

New member
../images/Emo3.gif

אתה יכול לעשות להם פעולה שהיא גם קצת גיבוש .. ממ דבר ראשון תחלק אותם לקבוצות 2 קבוצות נגיד קבוצה אחת ורודה קבוצה שניה כחולה ותעשה להם כל מני תחרויות חפש את המטמון על פי שאלות שהן צריכות לענות עליהן שקשורות לקיץ... זיו (בת =)חיחי) שבט און איתן אימפריה

למעלה