עזרה בבקשה

עזרה בבקשה ../images/Emo9.gif

אני צריכה עזרה עם בחירת פאה. אני אקדים ואומר שבחיים שלי לא התעסקתי עם הנושא של קוספליי וכרגע אני מחפשת פאה לבנה לתחפושת שלי לפורים. אם תוכלו לפרט קצת לגבי החומרים שמהם עשויות הפאות זה יהיה מצוין (איכות, מחיר, גודל, איפה אפשר להשיג ומה שעוד עולה לכם בראש
) תודה מראש, קים

Ayelet chan

New member
איביי!

ותפרטי, איזה אורך של פיאה? איזה קוספליי? שיער חלק? שיער מתולתל?

פאה עד התחת או עד הכתפיים

שיער חלק עם פוני ישר. לא יקר, אבל איכות טובה. זה לא נועד לקוספליי אלא לתחפושת לפורים, פשוט לא מצאתי פורום אחר לשאול בו את השאלה כי אני יודעת שכאן אתם מתעסקים הרבה בנושא

CoralP

New member
נסי ללכת אולי לברוריה תמרוקים../images/Emo187.gif

בדיזינגוף סנטר בת"א, אני לא בטוחה לגבי האיכות כי אף פעם לא קניתי משם פאה אבל אם צריכה את זה רק לפורים ואת לא יכולה להרשות לעצמך שזה יהיה יקר.. אז אולי כדאי שתנסי שם? :X

אני צריכה את זה רק לפורים אבל אני משקיעה מאוד

בתחפושת... כעקרון אם תוכלי לתת לי קצת מושג לגבי החומרים של הפאות אז משם אני אוכל כבר להמשיך לבד :)

innocence

New member
פיאות איכותיות כמעט שאין בארץ

אני מציעה להריץ חיפוש באיביי על פיאות (אפשר לצמצם את החיפוש ע"י קריטריונים). פיאות איכותיות סינטתיות לרוב עשויות מקנקלון או "סיב יפני". מה שכן, שווה לעשות סקר שוק בחנויות המובילות באיביי ולהעדיף לקנות מחנויות גדולות ומוכרות עם פידבק חיובי רציני ולא מאנשים פרטיים, או מכאלו ש"גונבים" תמונות מוכרים אחרים. את תמיד יכולה להתייעץ פה לגבי פיאה מסוימת, או חנות מסוימת. בהצלחה!

akane

New member
מישהו אמר מידע על סיבים? XD

כתוב בגסות נוראית ומתייחס בעיקר לאיביי, אבל מעביר את העקרון : * טויוקאלון (TOYOKALON) – סיבי פלאסטיק באיכות גבוהה מאוד. זהו סוג של סיב שמבריק עד מאוד ולמרות האיכות שלו הוא לפעמים נראה זול ומוזר בתמונות בגלל הזוהר. * קאנייקאלון (KANEKALON) – אחד מהסיבים היותר איכותיים והיותר מוכרים ומשומשים ע"י קוספליירים בגלל הדמיון שלו לשיער אנושי אמיתי (אם כי הוא עדיין מבריק בגוונים מסויימים). * ג'אמבו ברייד ( JUMBO BRAID ) – איכות מאוד נמוכה של סיבים אך באים בצפיפות גבוהה ולכן הסוג הזה מתאים במיוחד לצמות ולראסטות. * יאקי (YAKY) – סיב באיכות בנונית. לא מעולה ולא ירוד כמו סינטטי רגיל. * סילקי (SILKY) – אחד מסוגי הסיבים של יאקי , אבל איכותי יותר וחלק לחלוטין. אין בו אף גל או תלתל. * מונופילמנט (MONOFILMENT) – סיב מעולה יקר ונדיר יחסית. דומה עד מאוד לשיער אמיתי ובא בצפיפות שיער גבוהה. + פאות 3/4 – פאה שאמורה להלבש רק על שלושה רבעים מהראש. ז"א שהיא מכסה את החלק האחורי אך לא את הקידמי. היא בעצם משאירה מקום לפוני טבעי של המשתמש בפאה אך מאריכה את השיער מאחור. + סקין טופ (SKIN TOP) – זוהי חתיכה של סיליקון שמולבשת על ראש הפאה ודרכה שזורים סיבי השיער. הסקין טופ יוצר מראה של קרקפת אמיתית והוא אחד הסימנים שמצאתם פאה איכותית. + וופט (WEFT) – כינוי לסיבי הפאה שנמכרים בקבוצות קטנות כמו תוספות שיער. לרוב קונים וופט כדי להוסיף עוד נפח לפאה קיימת, להוסיף עיצוב לתסרוקת שכמות סיבי הפאה המקורית איננה מספיקים, או אפילו כדי לייצר פאה מאפס, אין לכם מה לקנות אחת שכזאת. אם את רוצה יש דף טוטוריאלז באתר שלי שיש בו הסברים עילגים על פיאות וכו' :] האתר בחתימה~

תודה רבה לכולכן :)

ועוד שאלה קטנה אם כבר, יש איזושהי חנות או חנויות מומלצות באיביי?

akane

New member
מהסיכומים שלי להרצאות קוספליי ~_~

אני צריכה לכתוב את זה מחדש מתישהו, והפעם בצורה מסודרת @_@;;;

innocence

New member
קיבלתי פיאה שעשויה מModacrylic

קראתי על זה קצת בוויקי, אבל אני לא יודעת כמה איכותי זה. זה מרגיש מצוין, וגם כתוב בוויקי שהם שורים על הצורה (מצוין, כי יש תלתלים!) אבל איך הסיבים האלו בהשוואה לקנקלון, למשל?

עוד התייעצות ../images/Emo9.gif

ראיתי את הפאה הזאת: http://cgi.ebay.com/FREE-SHIPPING-Super-Long-White-Party-Hair-Wig-W36_W0QQitemZ280307525787QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Accessories_UK?hash=item280307525787&_trksid=p4634.c0.m14 אבל אני לא יודעת איך לבדוק מה הצפיפות ואם אני אוכל לשים אותה בגלל שיש לי שיער ארוך P: אז לשאלתי, האם הפאה הזאת יכולה להתאים?

למעלה