עזרה בבקשה

queen23

New member
עזרה בבקשה../images/Emo7.gif

שלום לכולם.. אני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל בכל אופן אני מקווה לקבל כאן עיצה טובה.. אז ככה..אני בת 24 לפני לימודים,עובדת במשרה מלאה וחיי חיים רגילים למדי.. ישנה בעיות כלכליות מאז שאני זוכרת את עצמי אבל זה כבר משהו שמתרגלים אליו.. אז בכמה שנים האחרונות אני תומכת כלכלית באמא שלי ובאחותי בת ה21(אבא מחוץ לתמונה).. אפשר לומר שאמא שלי ממש נשענה עלי. לפני שנה וחצי הכרתי מישהו מדהים ואני מקווה שזה יוביל לחתונה יום אחד..בדרך הטיבעית של החיים עברתי לגור אצלו ולהתנתק מהבית. אמא שלי תמיד ניסתה לנגן לי על המצפון שאני נוטשת אותה ושהיא לבדה..ובאמת היתה תקופה מאוד ארוכה בה נקרעתי. אבל אני רואה אותה כל יום-עובדות במקומות עבודה סמוכים. בחודש וחצי האחרון אמא שלי פשוט התחרפנה..זה כל כך הזוי שקשה לי להאמין שזאת המציאות. אמא שלי התאהבה במישהו דרך האינטרנט,פגשה אותו פעם אחת סה"כ..והחיים שלי נהרסו. היא מתכוונת למכור את הבית,לעזוב את עבודתה ולעבור לגור במדינה אחרת (במדינה של אותו בחור). היא בת 58 והיא התאהבה בגבר בן 36..זה כל כך ברור שהוא מנסה להציל את עצמו מהעוני בו הוא חיי. כל מי שמנסה לומר לה שיש מצב שהיא עושה טעות היא חותכת איתו קשר... אני כל כך אבודה כי אחותי בכלל לא מבינה את המתרחש כל מה שאכפת לה זה לעשן גראס עם החברים שלה.. אין לי למי לפנות..אני מרגישה כאילו הקרקע נשמטת תחת רגליי.. לא מסוגלת להיות חזקה.. מצטערת שזה יצא ארוך אבל זה באמת הכי קצר שהצלחתי.. תודה..

וואו ../images/Emo10.gif

קראתי אתמול ולא ידעתי מה להגיב לך, ולא בטוחה שגם היום יש לי מה להגיב. אני חושבת שאת צריכה להוציא את אמא שלך ליום כיף ביחד של שתיכן, אפילו רק ללכת לים ולהיפתח בפניה. ולהבהיר לה שזה שאת יוצאת עם בחור וגרה עימו ולא גרה בבית לא אומר שאת לא אוהבת אותה יותר ולא רוצה בטובתה.

queen23

New member
זה בסדר תודה

קשה לי לספר לאנשים על הבעיה וגם למי שסיפרתי לא יודעו איך "לאכול" את זה.. בכל מקרה תודה לך על תגובתך.

l24bu

New member
אויי מתוקה..

אני יודעת כמה זה קשה כשאמא שלך נופלת עלייך, וכמה זה קשה כשהיא מתנהגת כמו ילדה בת 15 נסי כמה שיותר ליצור לך את החיים שלך, וכמה שפחות להיות מושפעת ממנה כמה שפחות להיות מושפעת ממנה ריגשית ונפשית עם כל זה שהיא אמא שלך, היא כבר ילדה גדולה והיא צריכה לקחת אחריות על הבחירות שלה. נסי להתמקד בעולמך ולא לדאוג יותר מידי, מאמינה שעם הזמן דברים יסתדרו מעצמם. נסי רק להבהיר לה שאת מצפה שהיא תתמודד כלכלית לבד וגם לאחותך שהיא כבר ילדה גדולה וצריכה לקחת אחריות לגבי החיים שלה ושאת לא תיהיי שם בשביל להציל את כולן. נסי להתמקד בטוב בחייך לומר את דעתך, בעדינות לא בצורה מוגזמת ולקבל את דעתה ואת רצונה ללכת אחר ליבה או להתנסות בדבר כזה או אחר בחיים נסי להביע אמפטיה אך עם זאת לגרום לה להבין את הסכנות שבעניין, את המגבלות של זה שההיכרות היא רק דרך הנט וכולי, כל טוב ובהצלחה.

למעלה