עזרה בבקשה....

dazzler86

New member
מממ.....

בעיקרון המבחנים שאני מדבר עליהם הם לא משהו שפשוט שאפשר ללמוד 3-4 ימים ולקבל 100 (גם אם חורשים). כולם מבחנים מסכמים במתימטיקה 5 יחידות ובפיזיקה... יש לי גם תנ"ך ואנגלית אבל אלו סתם מבחנים קלים.... בנוסף לכך הרבה אנשים מסנים עכשיו להוכיח לי שאם אני לא למדתי עד עכשיו לפסיכו ממש חזק, ורק עכשיו אני מתחיל להשקיע , אז הציון המקסימלי שאני יכול לקבל זה 600 גג. אני יודע שלא צריך להקשיב לכולם ולקחת את הכל בעירבון מוגבל, אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת מה אנשים אחרים שהתנסו בזה כבר חושבים... תודה על התגובה

dazzler86

New member
אני חושב ש...../images/Emo26.gif

המועד האפשרי האחרון הוא פברואר, בעייתי כיוון שיש לי בגרות במתימטיקה (3 מתוך 5) וגם מוזיקה (5 מתוך 5, מה לעשות...)

dazzler86

New member
חחחחחח......

לא י"ב בגלל זה נובעת כל הבעיה ... נ.ב האם יש אלוהים?

dazzler86

New member
אני חושב שהחלטתי

מצטער על השרשור הארוך שנוצר... לגבי המועד , אני נרשמתי לאוקטובר. אין מבחן בדצמבר, ופברואר הוא גם מועד בעייתי.... בכל מקרה תודה.

inbarbie

New member
המועד האחרון לפסיכו לעתודה- שים לב!

מועד אחרון לעתוגה הוא אפריל.

dazzler86

New member
עזרה בבקשה....../images/Emo53.gif

היי, יש לי ב1 לאוקטובר פסיכומטרי, ואני לומד פסיכומטרי במסגרת הקורס של קידום לתלמידי תיכון. הבעיה היא שאני עוד לא עשיתי את השיעורי הבית שצריך לעשות ואני פוחד שהפסיכומטרי לא ילך כל כך טוב. הבעיה היא שיש לי הרבה מבחנים בבית ספר עכשיו, ואני פוחד שאם שאני אנסה להצליח בשניהם , אז יהיה לי ציון ממוצע בשניהם....
אני לא יודע מה לעשות , האם לפרוש מהפסיכומטרי ולהשקיע בבית ספר, או האם עדיין יש לי סיכוי חודש לפני הפסיכומטרי להתאפס ולהשקיע ממש ולהשקיע את כל המאמצים אך ורק בפסיכומטרי , ואם כן אתם חושבים שחודש הוא מספיק , בתנאי שחורשים ממש??? בבקשה....

inbarbie

New member
עצה אישית

בתור מי שעשתה פסיכומטרי במקביל לבי"ס, אני מציעה שאם כבר השקעת בקיץ לך עם זה עד הסוף מתוך ההנחה שזה הפסיכו ה1 והיחיד, שתעשה הכי מעולה שאפשר, השנה רק התחילה וגם אם במבחנים הראשונים של בי"ס לא תבריק תוכל תמיד להוכיח את עצמך יותר מאוחר. כרגע חשוב שתתרכז בפסיכו אם אתה חושב שאתה מסוגל. אני יודעת שקשה נפשית לא להיות מרוכז בלימודים בבי"ס אבל בסופו של דבר זה משתלם, רק תדאג שאת החומר עצמו יהיה לך כדי שתתרכז בו אח"כ, אולי תנסה לעורר קצת אמפתיה אצל המורים... מקווה שעזרתי, ענבר.

Me¥tal

New member
אתה יכול...

לדחות את מועד המבחן, בקנס של כ-60 ש"ח, אם אני לא טועה. אין לי מושג אם זה משתלם לך, רק כדאי שתדע שקיימת אפשרות כזאת.

dazzler86

New member
שכחתי לומר שאחת הסיבות שאני ...

עושה את הפסיכו-טכני זה כדי להתקבל לעתודה, ובצבא המליצו לי לגשת למועד הראשון....

למעלה