עזרה בבקשה...

חבר שלי קנה את ההרכב הזה ב 6500 ש"ח

כולל מסך 19 אינץ מאג ו 256M זכרון RDRAM חמודי בכל מקום עובדים עליך לך לחבר שמבין ותפסיק ללכת לבד לקנות אתה פשוט לא מבין כלום וממשיכים לעבוד עליך בגדול !

hukbsv

New member
א כל אני בת

ב. אני לא קניתי הלכתי לברר עהצעת מחיר בדיוק בגלל זה! אם אתה יכול להגיד לי איפה חבר שלך קנה זה מאוד יעזור.. תודה!

lizansak

New member
מחירים למערכת

www.mardanit.co.il www.ksp.co.il להשוואת מחירים www.zap.co.il באיזור חיפה יש מספר חנויות מומלצות, ואגב, לתדהמתי הסתבר לי שבחיפה המחירים הם הזולים ביותר בארץ.

אם את רוצה חנות קטנה ואמינה../images/Emo45.gif

החבר שלי קנה בחנות מחשבים בכפר סבא, אלידן מחשבים ברחוב רוטשילד 84. שם גם לא יעבדו עליך וימליצו לך על הרכב נכון.

שחר22

New member
כרטיס קול - כרטיס מסך

אם את מתעסקת עם מוסיקה עדיף שתקני את ה-Sound Blaster Audigy Platinum הוא יותר טוב מה-Live יש לו תמיכה ב-Dolby Digital 5.1 הוא בא עם פאנל שיש בו חיבורים ל: סיב אופטי (כניסה ויציאה), אוזניות + ווליום, Line in + ווליום, Midi ועוד... איכות הסאונד שלו יותר טובה משאר הכרטיסים שקיימים בשוק. יש לו שלט רחוק. ואחרון חביב, הוא בא עם חבילת תוכנות מצויינת. בקיצור, לי יש אותו ואני יותר ממרוצה.... ובקשר לכרטיס מסך, עדיף שתקני כרטיס מסך עם 32Mb זיכרון, כי הכרטיסים בדרך כלל לא משתמשים ביותר מזה. מומלץ גם שהזיכרון יהיה (DDR(SGRAM ולא SDRAM. חוץ מזה, המחיר שנתנו לך באמת יקר, אני מקווה שתמצאי ספק שלא ינסה לעשות עליך רווח נקי... בהצלחה!!!

hukbsv

New member
וואי תודה רבה!!

הוא באמת נשמע יותר טוב... הלינק עזר !! ובקשר לכרטיס מסך, אני מעדיפה שיהיה 64MB אבל תודה על העיצה... ולמי שכתב לי שכדי לי ללכת על הזיכרון 265MB במקום ה128, אז ביררתי ובפנטיום 4 זה פשוט בא עם 2 זכרונות של 128....
) יעל

hukbsv

New member
אמממ... שאלונת

א. זה הכרטיס: SOUNDCARD SB AUDIGY PLATINUM SOUND BLASTER SB00 ב. שווה לקנות אותו ב165 $ ? תודה !! יעל

למעלה