עזרה בבקשה...

hukbsv

New member
עזרה בבקשה... ../images/Emo13.gif

היי! קבלתי הצעת מחיר על מחשב- 9974 ש"ח הנה הפירוט: לוח אם: ASUSA TUSL2 INTEL815E 133 ATA100 5USBּSOUND מעבד: P4 1.5GHZ 478 PIN זיכרון: DDR 256MB PC266 כרטיס מסך: ASUSA GEFORCE 2 V7700T DELUXE 64MB דיסק קשיח: IBM IDE 60GB ATA100 7200RPM מארז: מארז לפנטיום 4 מסך: PROVIEW 19" FLAT מודם פקס: CREATIVE V90 MODEM BLASTER 56K PCI כונן 1.44 מקלדת + עכבר של מיקרוסופט אינטרנט פרופשנל יו אס בי רמקולים: CAMBRIDGE 4 POINT SURROUND כרטיס קול: CREATIVE LIVEֱ PLATINUM AUDIGY צורב: PLEXTOR IDE 24X10X40 כונן די וי די: CREATIVE 12X40X IDE DVD מדפסת: HP 940 DESKJET מה אתם אומרים, שווה לי לקחת או לא?? תודה מראש!!!!! יעל

jumpgate

New member
להתרחק!!!

מעבד פנטיום 4 לוח אם נועד למעבד פנטיום 3 הזכרון נועד למעבדי AMD ו P4, אבל ספק אם הלוח ידע מה לעשות איתו כרטיס קול פיצוץ שכנראה לא תנצלי 50% מיכולתו חוץ מזה - המחיר... שחיטה. תברחי!!!

סמיי

New member
זהירות - גניבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

להתרחק כמו מאש - יקר בטירוף עם ערבוביית רכיבים מחרידה. בברכה סמי

hukbsv

New member
תודה לכולם!

אני גם הלכתי עם ההצע הזאת לטכנאי מחשבים והוא גם אמר שהלוח אם לא תואם בכלל לפנטיום 4... הוא נתן לי הצעה אחרת למחשב, מחיר בסביבות ה9000 שקל אבל עם כל הדברים הנכונים... ובקשר לקרטיס קול- אני כן ינצל אותו כי אני צריכה לערוך מוזיקה... אז שוב תודה לכולם!
)

hukbsv

New member
עוד הצעה, בא לכם לבדוק? תודה!!../images/Emo13.gif

הנה הפירוט: לוח אם: INTEL MARYAILLE D850MV מעבד: INTEL PENTIUM4 1.6GHZ זכרון: RDRAM 128MB 80MHZ כונן דיסקטים: FLOPPY DRIVE 1.44MB דיסק קשיח: SEAGATE 40GB 7200RPM IDE כרטיס מסך: GFORCE MX400 64MB +TVOUT מקלדת+עכבר: MICROSOFT INTERNET PRO כונן תקליטורים: CD X52 ACER כרטיס קול: SBLIVE 128 CREATIVE PLATINIUM רמקולים: 180W מודם פקס: DYNAMODE 56K PCTEL/MOTOROLA צורב: ACER 10X24X40 IDE מחיר כולל מע"מ (17%) 9,240 (כולל הנחה של 66.56 ש"ח[0.84% הנחה])

jumpgate

New member
יקר להחריד

דבר ראשון: המפרט מרשים ביותר. הפעם ההצעה רצינית. הערה קטנה: עם מחשב כמו שלך, לכי על DVD במקום CDROM. כמו כן, האם המחיר כולל מסך או לא? בלי מסך, המחשב הזה צריך לעלות סדר גודל של 6000 ש"ח כולל מע"מ

hukbsv

New member
אה....

טוב אז ככה- זה כולל מסך, אם לא כתבתי אז המסך הוא: pfoview 19" flat panel dx797 והכרטיס קול מאוד מאוד יקר זה הקפיץ אץ המחיר... ומה יעזור לי די וי די? ממילא אני לא משתמשת בזה שיש לי עכשיו במחשב.... נב. אם מישהו פה רוצה לקנות מחשב שיבוא אליי לאי מייל: [email protected] פרטים כללים: פנטיום 3 759 מגה הרץ 40 גיגה בייט 2 כרטיסי מסך די וי די וצורב

jumpgate

New member
עדיין יקר

את יכולה בשקט לגלח 400 או 500 ש"ח מהמחיר הסופי

hukbsv

New member
אבל איך...?

זה לא שהמוכרים מתים לתת לי הנחות.... וגם הרוב זה מע"מ כי המחיר יצא סה"כ 7897 ש"ח שזה לא נורא כל כך... יעל

light m

New member
לדעתי זה מחיר סביר יחסית לרכיבים

יש שם כרטיס קול באמת איכותי וגם המסך הוא 19 אינץ. בכל מקרה אם את מתעסקת עם עריכה של מוסיקה את צריכה 265 RAM ולא 128.

hukbsv

New member
........./images/Emo13.gif........

כן אני אברר על זה כמו שאמרתי מקודם באמת תודה לכולכם!!! עזרתם ואתם עדיין עוזרים לי מאוד!!!!!

lizansak

New member
שתי הערות

כרטיס הקול טוב להדהים והרמקולים לא שווים. לכרטיס קול באיכות כזו צריכים לקנות מערכת רמקולים הכוללת לפחות sub ושני רמקולים או ארבעה רמקולים. במפרט הנוכחי זה כמו לשים נזם זהב ..... הזכרון - 128 זה מעט, עדיף 256 (ולא צריך יותר). המחיר עדיין קצת גבוה, לכן עם יוסיפו רמקולים עם צליל סראונד וזכרון - המחיר יהפוך לסביר

hukbsv

New member
ברור... ../images/Emo66.gif

יש לי כבר סאב ו4 רמקולים סראונד אז לא צריך לקנות עוד נכון? וכשרציתי לקנות רמקולים המחיר קפץ ל10,000 אז אני אשתמש בשלי... בקשר לזיכרון- אני באמת אברר את זה! תודה!!!!

antidot

New member
המחשב הישן

יש לך את המפרט המדוייק של המחשב הקיים שלך ? לוח אם, סוג זיכרון וכו´ ? אשמח לקבל פרטים <a href="mailto:[email protected]">Antid0t</a> (נו בא לי עוד תחנה... מה אני אעשה...)

antidot

New member
בלי בושה... זה שיפורים זה ?????

אי אפשר כבר להכניס תג פשוט ? דון, תרגיש חופשי למחוק אם זה לא נראה לך הולם. Antid0t

hukbsv

New member
היי! ../images/Emo13.gif הנה המפרט

יש לי את כל המפרט חוץ מהלוח אם. יש לך מושג איך אני בודקת מהו? הנה זה בא (אני מקווה שזה מדיוק מספיק!) לוח אם: ? מעבד: intel pentium3 750mhz הרדיסק (זיכרון): 40GB מסך: "17 ctx כרטיס מסך1: voodo2 כרטיס מסך 2: אפליקציה גרפית כל שהי (אין לי מושג איזה) כרטיס קול: sound blaster live! creative די וי די: creative 5X צורב: smart & friendly cd copier delux 6x24x זיכרון: 256mb כונן דיקטים 1.44 מקלדת ועכבר מותאמים ווינדואוד ואקספלורר (עכבר עם גלגלת אינטרנט) מודם פקס: 56k רמקולים: 180W הצעת מחיר: 3580 בחמישה תשלומים אם מתאים לך ואתה רציני תכתוב לי בבקשה לאי מייל [email protected]

למעלה