עזרה בבקשה דחוף

Macbook

New member
פחח, אני תינוק?

את בת פאקינג 40 פלוס ועשית לי אייקונים של צפרדע - קפוץ לי.. Get a life. I mean... You really should.

מצבניק

New member
סמדר

עם כל הכבוד לך ולחברים שלך, יש צורת התבטאות מינימלית שמקובלת אצל בני אנוש. אינך יכולה פשוט לצוץ משום מקום אחרי שכמה שבועות לא שמענו ממך ופשוט להפציץ עובדה תוך כדי דריסה אגרסיבית את הבנתו של האחר. קצת טאקט בבקשה. אנו בני אדם, כולנו יכולים לטעות. ותתפלאי, אך גם את יכולה לטעות וגם החברים שלך. את יכולה להציע או אפילו להסביר, אך זה לא נעים לי ולאף אחד הרגשת ההתנשאות הזו. זה משחק, שבעקרון מהווה ניקוי ראש למרבית מאיתנו. וחוצמזה אין פה הרבה טעויות. גרמת לי להרגיש שכולנו ילדים קטנים שהנה המורה באה להושיע אותנו. מי שיכול לקפוץ, זו את. לשטוף פנים ולהצטנן, לחזור חייכנית ונעימה. כמו שאת בדרך כלל.

Macbook

New member
הבעיה היא שהיא לא חייכנית ונעימה בד"כ...

הודעות מתנשאות כלפי חברי פורום אחרים, צורת התנסחות שמעלה גועל... "אני טובה ואתם לא".

miss_t

New member
../images/Emo128.gifאולי ההודעה שלך נכונה, אבל לא במקרה הזה.

תסתכל שוב בהודעה שלה ותראה שלמרות הכתיבה הקצרה והתמציתית (שאולי נראת מתנשאת) היא רק כתבה דברים שמוסיפים ידע וסיוע למי ששאל. באותה מידה יככל כל אחד אחר שיודע לומר את מה שהוא יודע לגבי ספרי הסקילים הרלוונטים.

Macbook

New member
אני בטוח שאת מכירה את הביטוי "הקש ששבר

את גב הגמל".

Guid

New member
ובנימה זו נפסיק את הדיון ../images/Emo88.gif

רוצים להמשיך? בבקשה, אבל רק במסרים. כל הודעה שתתווסף בנושא על גבי הפורום- תימחק. המשך יום נעים לכם, אנשים

אבישי ר

New member
אני מצטער שאני מתערב

אני לא מכיר את סמדר ואני לא יודע על מה מדובר פה אבל נראה לי שקצת התנפלתם עלייה...

gate11Maccabi

New member
אני עם אבישי..

לא הבנתי על מה קפצתם.. הרגתם את הבן אדם בלי סיבה..

למעלה