עזרה בבניית עולם..

מירטל

New member
השאלה הראשונה שאני שואלת :

היא מה סגנון המשחק שלך? חתוכתםוחסלתם? משחק דיפלומטי? מה הדמות הראשונה ( והיחידה ) שלך תרצה לעשות? בתור מישהי שאת רוב ניסיונה קיבלה במשחק תפקידים של אחד על אחד, תרשה לי כמה המלצות ראשונות: א. דב"שים, הרבה, וכאלה שיוכלו לחפות על חוסר הידע והכישרון של הדמות שלך, לפחות בהתחלה, אל תהסס לצרף את הדמות לחבורה אחרת בתירוץ פרוע. ב.מה שאני הייתי עושה, לפחות בתור הרפתקאת התחלה - זה לצרף את הדמות לקראוון - בתור שומר ( אם הוא דמות בעלת נטייה לוחמנית משהו), או בתור סוחרת או כל דבר אחר במקרה השני - זו ההזדמנות להציג לדמות שלך את העולם ודב"שים אחרים, הייתה לי פעם הרפתקאה כזו, אולי אני אנסה להציג אותה מתי שהוא. ב. חית מחמד תמיד תועיל - מומלץ לצרף לדמות חיה מלווה, גם אם הוא לא קוסם.

Derewho

New member
קצת פירוט

זה לא משחק חתוכתםוחסלתם זה יותר משחק של חשיבה וחקירה, אבל גם אין כל כך דיפלומטיות. הדמות לא זוכרת כלום על עצמה ומשימת העל של הדמות היא לגלות מה היא ומה קרה לה, אך כמובן שהיא צריכה גם להתקיים איכשהו כך שהיא חייבת למצוא תעסוקה כדי להתקיים. מה שכן, אני לא רוצה להוציא את הדמות מהעיר, הדמות היא יותר דמות stealth (לא זוכר איך אומרים בעיברית), ועבודה בשביל אחד הארגונים בעיר כנראה תהיה התעסוקה, למרות שאני רוצה שהמשחק יהיה כמה שפחות קלשאי ולא כמו רוב המו"ד הרגיל ומהוכר.. אני אחשוב על משהו. הייתי שמח להצעות איך לצרף את הדמות לחבורה. לדמות יש כוחות יוצאי דופן כי עשו עליה ניסויים, לקחתי הרבה השראה מ x-files ודברים כמו הממשל האמריקאי החשאי. אני עוד צריך לפתח את הסיפור, הוא בשלבים ראשוניים. ובקשר לחית מחמד, כבר חשבתי על זה. זה דרך טובה מאוד לעזור לשחקן, אם החיה בשלטתי :)

Derewho

New member
לא זה דווקא עולם פנטזיה

ניסיתי להסב את הרעיון לעולם פנטזיה, מדובר בניסויים בקסם :) אם מישהו ראה "זהות בדויה" (אני חושב שקוראים לזה ככה), הרעיון מאוד דומה, רק כמובן בעולם פנטזיה

Sabre Runner

New member
תענה לדרישות.

אני ייצרתי את Space City. עשיתי את זה כי רצו משחק סופר-גיבורים שבו הגיבורים הם שוטרים בעלי כוחות-על עם טכנולוגיה מאוד עתידנית. Voila! עיר חדשה נבנתה בחלל, סיימו אותה רק לפני כמה שנים ובשביל לשטר את הגבול החדש הזה, לקחו אנשים בעלי 'יכולות מיוחדות'. הם שוטרים, כולם מכירים אותם אבל עדיין יש דברים מוזרים שקורים. עכשיו אני בונה עולם בשביל משחק שאני מתכוון להריץ לניהאו. היא אמרה לי שהיא רוצה תשובה לעולם הערפדים של VTM. היא רוצה לשחק הדרדרות של דמות רעה מאינטרסנטיות בסיסית ל-Down Right Evil. אמרתי לה שאני אשלב בזה את עולם הפיות. היא אמרה לי בלי אלים, שלדמות תהיה עבר קרבי ושתחייה בימי הביניים. אז התחלתי לחקור את מסעות הצלב, את בני הפיות ואת עץ העולם.

DIDGIN

New member
אתה עדיין צריך

שחקנים שישחקו דמויות "טובות" (יחסית) בהן היא תבגוד? אם כן אז אני מתנדב

Sabre Runner

New member
אני כבר עובד על האנטגוניסטים.

או במקרה הזה, צריך להיות 'פרוטאגוניסטים' ועל כל המטרה שלהם. בעיקרון, אין לי בעיה. אבל רק שתבין, אפילו על המחשב שלי אני קורא לקובץ בו אני כותב את הכל "Nihau's Game". אם היא תאשר, אז בסדר.

Sabre Runner

New member
סילף, אונדין, באנשי, פיקסי,

חד-קרן, קלפי, בראוני, גמדים, אלפים, סלמנדרות, דג'ין, דרקונים...

DDN

New member
לגבי עיר

אני אוהב לצייר מפות של עיר, זה עוזר לי להכיר את העיר יותר טוב. הדבר השני שצריך לדעת (ואתה כבר התייחסת אל זה) זה הכוחות הפועלים בעיר. אתה רוצה לעשות הרפתקאה עירונית? סבבה! הוא אמור לקבל משימות מגוף מסויים? סבבה. אתה אמור לדעת כמעט את הכל על אותו גוף, ועל הגופים שבהם הוא ילחם. דוגמאות למשימות יכולות להיות ריגול, או השבת/השגת חפצים כאלה או אחרים. בקבוצה של LORE, היו מהומות בעיר, והקבוצה שלנו הייתה צריכה למצוא אחד ממשלהבי ההמון ולהביא אותו לחקירה. כאלו רעיונות אתה צריך?

DDN

New member
אופס.

בלבלתי בין ההודעה שלך להודעה של נקרומיטר, שם הוא פירט על הכוחות הפועלים בעיר אצלו. כדאי לך להיעזר גם בפתיל שלו. . ..

למעלה