עזרה בבניית עולם..

Derewho

New member
עזרה בבניית עולם..

לאחר כשלונות במציאת קבוצה אני וחבר שלי החלטנו לשחק לבד, שאני יהיה השה"מ, אבל אני לא יודע כל כך איך להתחיל. אני רוצה לבנות את העולם, אבל אני לא יודע איך להתחיל.. להתאים את העולם לסוג המשחק שאני עומד לשחק (הרפתקת יחיד.. כן אין מה לעשות ככה זה שאתה גר ביישוב מרוחק ומבודד ואין אף אחד שישחק איתך) או ליצור עולם ולהתאים אליו את המשחק. להתחיל קודם במפה? או שאני בכלל לא צריך בהתחלה מפה אם אני מתכנן לרכז את רוב ההתחלה בעיר את מסויימת? להתחיל בהיסטוריה? בפוליטיקה? אני באמת לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. יש לי רעיון בראש להרפתקאה, אם זה יכול לעזור בקשר לשאלה אני אפרט. אשמח אם תוכלו לעזור לי, ואני לא מתכוון בליצור לי עולם, אלא רק קווים מנחים, איפה לדעתכם צריך להתחיל.

NacroMittler

New member
בבקשה

כתבה מצויינת לדעתי שתכוון אותך היטב ותעזור לך להבין קצת יותר טוב מי נגד מי. כמו כן, הנה מאמר שיעזור לך להבין איך כל פרט משפיע על המערכה (פחות או יותר). שני המאמרים הללו יסייעו לך להתחיל לעבוד. אם יהייו לך שאלות נוספות בעתיד תרגיש חופשי לשאול פה ונשמח לעזור ככל יכולתינו. כמו כן, נשמח גם לקבל עדכונים מפעם לפעם. מי יתן והשמש תזרח לעד על עולמך הפורח. אמיר.

Derewho

New member
אני לא יכול לראות את האורק

:( האתר לא עולה לי, כבר ניסיתי לחפש שם המון דברים.. זאת אומרת אני יכול לראות את הכותרות של הכתבות אבל אני לא יכול לראות את התוכן שלהן, לא יודע למה :( אם תוכל לשלוח לי את הכתבה אולי במשמך word אני אששמח מאוד זה האי מייל שלי [email protected] תודה

פתרון אפשרי לבעיה

גם לי לפעמים יש בעיות עם האתר, ועם עוד כמה אתרים - עולה לי מסך ריק. לפי מה שהבנתי זו בעיה בהגדרות האבטחה של הדפדפן שלי. מכיוון שאני לא מומחה להגדרות דפדפנים, הציגו לי את הפתרון הבא, שעובד, גם אם מידי פעם צריך לחזור עליו: אם יש לך אקספלורר כמו לי, אתה מסתכל למעלה, ורואה שורה של דברים כמו File, Edit, Favorites,Tools Help או את המקבילות שלהם בעברית אם אתה משתמש בגרסה עברית. אתה בוחר את Tools ומקליק. נפתח לך תפריט קטן, ואתה מקליק על Internet Options - באמצע יש שלושה כפתורים - Delete Cookies,Delete Files Settings או המקבילות שלהם בעברית. אתה מקליק על Delete Files ואחרי שזה מסיים למחוק את הקבצים הזמניים מהדפדפן, אתה מקליק על OK. עכשיו, אתה מנסה להכנס לכתבות, ורואה אותן, כמו את זו למשל: http://www.the-orc.com/magazine/view_article.html?article=38&index=6&max=10&sender=1024&singlelink=

Derewho

New member
מוזר..

כשאני נכנס ללינק שאתה הבאת לי אני מצליח להכנס אבל כשאני נכנס לקישור של כל המגזין אז אני מקבל דף ריק. ועשיתי את מה שאמרת אבל תודה בכל זאת

Nihau

New member
הצעה מהפכנית

קח עולם מסיפור שקראת, עדיף כזה ששאר הקבוצה לא מכירה. תתעלם לחלוטין מכל מה שקורה לדמות הראשית בסיפור. קח רק את העולם, המקומות, המפות, ההיסטוריה, דברים שאהבת. הדמויות של השחקנים שלך יהיו הגיבורים הראשיים במשחק שלכם אז אסור לדמות ראשית מהספר לגנוב להם את אור הזרקורים. בעולם כזה אתה מכיר כבר את כל הפרטים הללו, יש לך מקור לחזור אליו ולברר, המקומות חיים בדמיונך ואתה יודע פחות או יותר מרחקים ואתגרים שיכולים להיות בדרך. עכשיו תבנה עלילה- ותשים לב שאין לה קשר לעלילת הספר- כדי לתת לשחקנים שלך חופש פעולה וכדי שלא תגביל לעצמך את הדמיון על הפתרונות האפשריים לכל אתגר שתציב להם "כי ככה הם עשו את זה בספר". אחרי שיש לך את שני הדברים האילה תתאם בינם לבין שיטת המשחק כדי שאתגרים והאוייבים יהיו מאוזנים מול דמויות השחקנים שלך. בהצלחה. ספר לנו על חוויותיכם.

Derewho

New member
כן גם אני חשבתי על זה..

אבל יש כל כך הרבה עולמות, אני אצטרך לבחור אחד.. טוב אני אראה, אבל אני חושב שזה באמת הפתרון הכי טוב בשבילי כי אין לי כל כך כח להשקיע.. פלנתאס נשמעת לי עיר טובה להתחיל את ההרפתקאה שם :) תודה

JuffoWup

New member
תצייר מפה

כל חברה קמה בעולם כלשהו- העולם קיים לפני החברה.

JuffoWup

New member
וואו- קלטו את שעת הפרסום של שלושת

ההודעות האחרונות...

JuffoWup

New member
לדאבוני, אני הייתי השלישי

והצבעתי ראשון על צירוף המקרים- כך שלמעשה; אתם חייבים לי גלידה, אבל אני אפדה את זכותי בהזדמנות. All this legal talk crack me up!

Nihau

New member
YAY זה הוציא אותו מהתמונה

ועכשיו שוב כולם חייבים *לי* גלידה. Yupieeee

Tanath

New member
גלידה

עד כמה שזכור לי, לגלידה שלך יש נטייה למשוך אליה בני-כנף (או בנות כנף...)

Tanath

New member
עד כמה שידוע לי

בורונארי הם לא דרקונים ירוקים, אבל כבר הסכמנו שאני קטנונית. -- a balanced diet is an ice cream cone in each hand --

JuffoWup

New member
בתהליכים

בוא נגיד שהחמור האלקטרוני על המחשב שלי מושך את החוברת במהירות כדי שאני אוכל לשלוח לך את הדף...

למעלה