עזרה בבחירת קטנוע

Rיק...

תשתדל לארגן רכיבות מבחן רצופות באותו היום, באותם מסלולים. אגב, על צריכת דלק חשבת? יש נתון שיספק אותך או שאתה בקטע של כמה שפחות? כי תוכל לרכוש סילבר 600 במחיר מצחיק יחסית. מדובר בקטנוע בהמה שצורך קצת יותר מקטנועי ה-400, או הרבה יותר אם אתה בוחר למצות את מה שהמנוע שלו נותן. לגבי אדרנלין והנאה - הייתי מוותר על הבורגמן, ואולי תופתע. ביננו? הייתי גם מכניס לשיקולים טימקס. ממנו מובטחת לך הנאה והפתעה מעניינת...

המנוע של הסילבר 600 הרגיש חזק, אבל השלדה

הרבה פחות בכביש 70 בין צומת פורדיס ליוקנעם. פעם ראשונה בחיים שהרגשתי מה זה אומר שלדה ספגטי.

השילדה שלו לא מזהירה...

זה נכון. אין ספק. זה נכון גם ל-400 רק ששם המנוע לא חזק באותה מידה של ה-600. המנוע הגדול פשוט מבליט את הבעיה... האם זה חיסרון? לא בטוח. עניין של טעם. ה-400 מרגיש טוב יותר ומהודק יותר בעיקר בגלל שהוא... חלש יותר ומזמין פחות את הרוכב לרכב כמו אידיוט. ה-600 פשוט חוליגני יותר במנוע אבל עם צ׳ק שנותר פתוח בתחום ההתנהגות...

R-יק

New member
רכיבות מבחן

כמובן שאנסה לתאם את הרכיבות לאותו יום, עם קצת ויטמינים אולי הייתי מצליח
הSW600 והTMAX קצת חורגים מהתקציב שלי... אני לא רוצה ללכת רחוק מידי בשנתונים. TMAX משנת 2009 יעלה באזור ה40K וסילבר 600 כמעט ואין וגם אלו שיש דורשים עליהם מחירים הרחק הרחק מהתקציב. אם יש לך רעיון על איך להשיג אחד כזה בתקציב שלי אני אשמח לשמוע, כרגע נראה לי שאשאר עם שלושת הקנדידטים... אהה... והג'ימני נמכר אז אני צריך קצת להזדרז עם הרכישה
R-יק

SHLOMY2009

New member
יש לפחות כמה וכמה 600ים ביד שנייה

הרב מוכרים הרבה מתחת למחירון, ואגב אני מוכר סילבר 600 2007 ודורש 11000 מתחת למחירון... אם אתה מעונייו צור קשר בפרטי.

R-יק

New member
כבעלים של סילבר 600

מה צריכת הדלק שאתה מגיע איתו ובאיזה סוג נסיעות? תודה

SHLOMY2009

New member
צריכת דלק 600

זה משתנה מיד ליד וגם מחורף לקיץ וגם בתחזוקה. אני מטפל לבד אז הוא תמיד טיפ טופ, בקיץ בדרך לאילת ראיתי 25 קמ"ל, ביום יום 19. כרגע בחורף כ17.5 קמ"ל. אני לא מרחם על הגז, במיוחד שיש לי דלקן על הכלי. אף פעם לא ראיתי 14/13/11 קמ"ל, כל אלה שייכים לדגמים הישנים של הסילבר, ההסבר היחיד שלי לזה הוא מחשב הזרקה שונה שכנראה עבר עידכון בדגמים של אחרי 2006. דע לך שסילבר שמתוחזק טוב יעבור את קו ה250000 ק"מ ויש לזה הוכחות, אני בעצמי חוצה בימים אלה את קו ה80000 עם כמעט, אפס תקלות.

in rock

New member
הרבה דברים טובים אפשר לומר על הסילבר

אבל זה שהוא חתיך?? מעבר להיותו רחוק מלהיות חתיך (לדעתי בכל אופן), אני ממליץ בחום על הסילבר. יש ברשותי סילבר 400 מבציר 2007 כבר שנתיים וחצי, רכשתי אותו ב 2009, בתול עם 16000 ק"מ, כיום עומד הכלי על 60,000 ק"מ ומרגיש ממש כמו ביום הראשון. מבחינת אמינות: חוץ ממשאבת מים שהלכה לי ב 45,000 ק"מ (כנראה בגלל שהכלי עמד אצל הבעלים הקודמים ללא נסיעה תקופה לא קצרה)-אני לא יכול לומר שום דבר רע על הכלי, הוא כיף, נוח, לא מווברץ! , משייט יפה בטווח של בין 120 ל 135 עם עוד רזרבות של כוח לעקיפות, בעל שטח אחסון ענק, שדה ראיה מצוין במראות, צריכת דלק סבירה בהחלט, כ 1:22 ק"מ בנסיעה משולבת, טנק דלק ענק של 16 ליטר שבנסיעה מתונה ניתן להגיע על מיכל אחד מהמרכז לאילת (כמעט) שני חסרונות: 1. כבד (קרוב ל 230 ק"ג) אבל מתרגלים, מאוד קל להוריד את הכלי מהג'ק אמצע. 2. פניות-הסילבר לא חזק בפניות, צריך להיות די מתון איתו, אין הרגשה שהכלי "נדבק" לכביש בפניה. בהצלחה בבחירה.

R-יק

New member
2007 זה הדגם ה"ישן", לא?

ועליו אמרו במבחנים שהוא קצת רועד ועוד מיני זוטות שטוענים שנעלמו בדגם החדש... האם יצא לך לרכב על הדגם החדש (2009?) ואם כן - מה התרשמותך בין הדגמים? תודה

רועד? סילבר?

פחות חשוב השנתון. יותר חשוב האסמפלר. שיהיה שמור. אלוהים ישמור, עוד אמצא את עצמי מטייל איתך בארץ.... על קטנוע! (לא אותו קטנוע, אהוד, תירגע עם הפנטזיות) לאן דירדרנו....

R-יק

New member
לזכר הימים הטובים...

אמנם בפאזה אחרת לגמרי, אבל עדיין

למעלה