פשוט מאוד
יש בסה"כ מספר מצומצם של מועמדים עשה רשימה של טיפולים תקופתיים עשה רשימה של חלקים לכל טיפול לכל יצרן בדוק קלות של השגת חלקי חילוף לכל יצרן ועלותם וסגרת את הפינה הזו אני לא בדקתי את זה קודם לקנית הקטנוע שלי (סילברווינג) וגיליתי רק אחרי הקניה את מחירי החלפים ההזויים של היבואן* * גילוי נאות שחשוב פה להרבה אנשים -יאמר לזכות יבואן הונדה, הוא מבקש מחירים מופרכים על חלקי החילוף במידה נמוכה מעט יותר משאר היבואנים בכל מקרה, כלכלת השוק החופשי מאפשרת לי לרכוש חלפים מחו"ל מבעוד מועד ולהוזיל משמעותית את עלויות האחזקה של הקטנוע שלי (פלאגים, שמן, רצועת הינע, פילטרים, רפידות קלאץ', בלמים, דיסקים וכו') אם תחפש הודעות שלי - תוכל לקבל מידע על עלות אחזקה של סילברווינג 400, SW400 אמור להיות בעל עלויות אחזקה דומות עד זהותף וכנ"ל דגמי ה-600 שחולקים 90 אחוז חלקים עם הדגם קטן הנפח. לגבי מג'סטי ומקסים - תצטרך לברר לבד, אבל לא קיבלתי שום הוכחה חותכת שחלפים עבורם זולים (בקצת או בכלל) מחלקים להונדה. בכל מקרה, כמו רוב האחרים פה - לנסועה שלך ולדרישות שלך, סילבר או SW יהיו לך כמו כפפה ליד. אישית - אני מאוהב לחלוטין בבהמת המשא המגושמת שלי (סילבר 400 כסוף וחתיך) כמו בחור אחר פה, גם אני לפני הקניה הייתי מכוון בעיקר למג'סטי, עשיתי סיבוב על הסילבר "כדי לצאת ידי חובה" והתאהבתי...