עזרה בבחירת אופנוע
שלום לכולם, אני קצת מתלבט ואשמח לעזרתכם
למרות שיש לי רישיון אופנוע כבר יותר מ 20 שנה (לא ילד), עדיין לא היה לי הכבוד להיות בעלים של אופנוע
יצא לי לרכב לא מעט בחו"ל, ודיי קצת בארץ (בעיקר השכרה ליומיים שלושה פה ושם)
אני לא מחשיב את עצמי לרוכב מיומן או הרפתקן במיוחד
התחלתי לחשוב (אולי משבר גיל ה 40 אולי משהו אחר) לקנות אופנוע שיהיה לצד הרכב הפרטי
למרות שמבחינת רישיון אין לי בעיה לעלות על כל אופנוע בארץ, אני חושב שנתחיל בקטן
אז מה אני חושב שאני רוצה
- לא טוסטוס
- פעמיים שלושה בשבוע נסיעות לעבודה (20 ק"מ לכיוון)
- בסופ"ש שיהיה אפשרות רכיבה מהנה, עם יכולת (גם עם מוגבלת) לירידה לכבישים לא סלולים (בכוונה אני לא אומר שטח, כי אני לא מדבר על סינגלים)
- לא חייב להיות חדש, אבל נראה לי ש 5-6 שנים זה המקסימום
- מבחינת עלויות אני עדיין לא סגור, אבל כנראה ש 20-25K זה התקציב, ושלא יהיה מוגזם בטיפול השוטף
חשבתי אולי על דיוק 200 שנת 2012-2013 (125 נראה לי טיפה חלש מידי, אבל גם אפשרי) אבל שמעתי שטיפולים ב ק.ט.מ קצת יקרים? האם זה נכון?
ראיונות נוספים יתקבלו בברכה, ראיונות עם הסברים למה משהו עדיף על משהו אחר יתקבלו גם בשמחה
תודה
שחר
שלום לכולם, אני קצת מתלבט ואשמח לעזרתכם
למרות שיש לי רישיון אופנוע כבר יותר מ 20 שנה (לא ילד), עדיין לא היה לי הכבוד להיות בעלים של אופנוע
יצא לי לרכב לא מעט בחו"ל, ודיי קצת בארץ (בעיקר השכרה ליומיים שלושה פה ושם)
אני לא מחשיב את עצמי לרוכב מיומן או הרפתקן במיוחד
התחלתי לחשוב (אולי משבר גיל ה 40 אולי משהו אחר) לקנות אופנוע שיהיה לצד הרכב הפרטי
למרות שמבחינת רישיון אין לי בעיה לעלות על כל אופנוע בארץ, אני חושב שנתחיל בקטן
אז מה אני חושב שאני רוצה
- לא טוסטוס
- פעמיים שלושה בשבוע נסיעות לעבודה (20 ק"מ לכיוון)
- בסופ"ש שיהיה אפשרות רכיבה מהנה, עם יכולת (גם עם מוגבלת) לירידה לכבישים לא סלולים (בכוונה אני לא אומר שטח, כי אני לא מדבר על סינגלים)
- לא חייב להיות חדש, אבל נראה לי ש 5-6 שנים זה המקסימום
- מבחינת עלויות אני עדיין לא סגור, אבל כנראה ש 20-25K זה התקציב, ושלא יהיה מוגזם בטיפול השוטף
חשבתי אולי על דיוק 200 שנת 2012-2013 (125 נראה לי טיפה חלש מידי, אבל גם אפשרי) אבל שמעתי שטיפולים ב ק.ט.מ קצת יקרים? האם זה נכון?
ראיונות נוספים יתקבלו בברכה, ראיונות עם הסברים למה משהו עדיף על משהו אחר יתקבלו גם בשמחה
תודה
שחר