עזרה באיתור חומרה.

עזרה באיתור חומרה.

שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק מה אני צריך אבל אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. הסיפור הוא כזה: יש לי 2 סטים של רמקולים שלכל אחד יש כניסת סטריאו בודדת. אני צריך מכשיר שולחני, המאפשר כניסה של 2 ערוצי סטריאו, שליטה בווליום (ואופציה לאקוולייזר) לכל אחד מהם, ויציאה של כל אחד מהערוצים בנפרד, לסט רמקולים שונה. די פשוט אבל אני לא יודע מה יכול לעשות את זה, מיקסר לא טוב בשבילי כי מיקסר מוציא לערוץ אחד (אם אני לא טועה). אולי מיקסר עם כמה יציאות? בקיצור, אם מישהו יודע, אני אשמח לעזרה. תודה, ולד
 
אם הבנתי אותך נכון

מה שאתה רוצה זה מכשיר שתוכל דרכו לשלוט על העוצמה של שני מכשירים שתחבר אליו (דגומא 2 נגנים) ותוכל לנתב כל אחד מהם לסט רמקולים אחר עם שליטה. אם הבנתי אותך נכון אתה בהחלט יכול להשתמש במיקסר עם יציאה אחת ל MASTER ויציאה שניה ל MONITOR להרבה מיקסרים יש את האופציה הזו כאשר ל MASTER אתה שולח נגן אחד ול MONITOR אתה שולח נגן שני
 
שאלה

הקטע הוא שאם אני אקנה מיקסר, אני אשלם כסף על מלא פיצ'רים שאני לא ממש צריך. וחבל. במקרה שלי לפי הדוגמה שנתת, שני הנגנים או הכלים, הם שני ערוצי סטריאו מהמחשב. וכל אחד מהם יצא לסט שונה של רמקולים.
 
איזה שליטה אתה צריך?

אתה צריך שליטה חיצונית כמו ווליום על כל אחד? ויש לך שני יציאות נפרדות מהכרטיס קול (או שאתה עובד עם שני כרטיסי קול, אחד לכל ערוץ?)
 
בעקרון אני עובד עם שני כרטיסי קול

אבל זה לא רלוונטי כל כך.. אני צריך ווליום אחד על כל אחד בדיוק. וכמו שאמרתי, אם יש גם אקווליזציה אז מה טוב
 
מיקסר פשוט

נראה כמו הפיתרון הפשוט והקל אין הרבה אופציות, פשוט לא להשקיע במיקסר יקר לחילופין אפשר לבנות מעגל שיעשה את העבודה,יש סרטוטים, אבל זה לא המקום.
 
אז

אתה אומר מיקסר זול, שיש בו יציאה למאסטר ולמוניטור. כן? בקשר לבניית מעגל, אני עובד במפעל אלקטרוניקה בתור איש רכש. ;)
 

vpichersky

New member
הפתרון הכי זול אחי

תקנה רמקולים למשחב הכי זולים ותחבר משם את הרמקולים שלך כך שיהיה לך אפשרות לשלוט על העוצמה של כל רמקול. ואולי על בסים ותדרים גבוהים.בשבילך מה מיקסר?
 
הפתרון הכי זול

להביא מהעבודה 10 מטר כבל בחינם, ולעשות הארכה לשליטה שיש לי על הקיר האחורי של החדר. כך שיגיע עד ליד השליטה של הרמקולים שנמצאים לידי על השולחן. ופתרתי את הבעיה.. :) סתם זה נראה לי קצת ערבי (סליחה על הביטוי, לרגישים שביניכם)
 
למעלה