עזרה באיצבוע של sus4

Incubus Creep

New member
עזרה באיצבוע של sus4

מצטערת שאני פותחת על זה שירשור חדש אבל מישהו יכול לעזור לי עם איצבוע של sus4 לאקורד G? לא מצאתי אתרים שמראים את זה.. תודה מראש:)

eran377

New member
בכיף

עושים ברה, אצבע 1 על כל המיתרים בשריג 3 אצבע 2 שריג 5 מיתר 5 אצבע 3 שריג 5 מיתר 4 אצבע 4 שריג 5 מיתר 3

terje

New member
ככה

מיתר 6 שריג 3 מיתר 5 פתוח מיתר 4 פתוח מיתר 3 פתוח מיתר 2 פתוח (או על שריג 3.. עם טרצה או בלי, התיפקוד שלו יהיה זהה - מאזורי) מיתר 1 שריג 3 יותר אגב, ההבדל בין SUS2 ל SUS9 הוא גובה הצליל, כלומר 2 - יהיה סקונדה מעל לתו השורש, ו 9 יהיה נונה מתו השורש. סאונד שונה, יותר. Layla Tof More

RoieL

New member
גרציה! רק תיקון

חובה לנגן את מיתר 5 שריג 3, לא? מיתר 5 פתוח זה סי (B) שהוא הצליל השלישי של אקורד G, וב- Sus2 לא אמור להופיע 3 כי אז זה G add 9 (או איך שכותבים G עם צליל 2 ובלי 7).

terje

New member
יקירי, אתה מחוק ../images/Emo3.gif

מיתר 3 פתוח ( לפחות ברוב הגיטרות בעולם - כנראה חוץ משלך) הוא לה, A יחסית לאקורד G , התו לה הוא 2 (9 ) תספור - סול > לה , יצא 2 . סול > לה > סי>דו>רה>מי>פה>סול>לה חישוב מהיר 9 , כלומר באוקטבה גבוה מה-לה הקודם , יותר. G add 9 - הוא G עם תוספת של לה גבוה מתו השורש באוקטבה. , לא G 7 , ולא 2, ולא בטיח

terje

New member
ועוד דבר

עם תנגן G עם מיתר 5, שריג 3 , יצא לך דו - דו יחסית ל G הוא 4. ברוב הגיטרות בעולם, חוץ משלך

MerlinTheWizard

New member
באתי לעשות סדר בבלאגן

"מיתר 3 פתוח ( לפחות ברוב הגיטרות בעולם - כנראה חוץ משלך) הוא לה, A" לא המשפט הכי חכם שיצא מפייך ... שאגב מפיק מרגליות בפורום ... עכשיו רועי \רוי התכוון מיתר חמישי מלמעה שהוא מיתר B והוא הזכיר את זה גם בהודעה "מיתר 5 פתוח זה סי (B) " עכשיו לשאלת רועי \רוי לפי דעתי צריך להוסיף את הרה שם כי הסי לא שייך לאקורד ... והאצבוע שלי הוא : מיתר ראשון E שריג 3 מיתר שני A פתוח מיתר שלישי D פתוח מיתר רביעי G שריג 2 מיתר חמישי B שריג 3 מיתר שישי e שריג 3

terje

New member
אפשר לחשוב ../images/Emo198.gif

התבלבלתי בכתיבה בין מיתר 3 ל 5, לא צריך להתקיף אותי כאילו אני "האיום האיראני"
בהיתגלמותו- למרות שאני מנגן כמו פצצת אטום.
סתם סתם.. בההה ואני לא יודע איך אתם סופרים את זה, אבל מיתר מי נמוך נקרא "מיתר 6" ולא 1 או אולי אני צריך להגיד "וואחד יא איבני , 2 צ'יפס סלט". משם היה כל הבילבול. ויובל וערן, אני מגיש התפטרות, לא אוהבים אותי פה.

Kfitzi

New member
גם אני אוהב אותך

אחרי שסוף סוף באת לנגן. מה אתה אומר על מחר? יהיה לך זמן לאיזה מיקרו סשן שלפני טיסה?

terje

New member
יש!

הוסר האיום האיראני~ ואגב מחר יש לי יום נורא...
... נורא עמוס.. נדחה לעוד שבועיים הא? ...

Kfitzi

New member
שייזר!

טוב נו. מחכה לחויות - ולחדשות טובות כפרה. אני אתאפק עד שתחזרו.

eran377

New member
טוב נו.. גם אני אוהב אותך

אבל רק כי יובל ביקש שאני אכתוב את זה... (ותודה על הטרמפ לירושלים)

ShaharED

New member
אני אוהב אותך

אבל רק במידה הנכונה,שלא חס וחלילה יחשבו משהו.

RoieL

New member
מי כתב את זה?../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

כן, התכוונתי למיתר 2

למעלה