עזרה באיבנז.......!!!!!!!

mravib

New member
עזרה באיבנז.......!!!!!!!

הלו אנשים.... מה המצב ? מקווה שהכל זורם על המיתר... אז ככה קודם כל אני מנגן שנתיים....ובכלים חרה אורגינל... הראשונה שהייתה לי זו קלאסית מבית PEARL RIVER (לא להתקרב!!!) ב-280 ש``ח גיטרת מדורות---פשוט לזרוק לאש!! עדיף לפרוט על רשת דייגים... הגיטרה השנייה שלי הייתה חשמלית PEARL RIVER פשוטה ביותר בערך ב - 700 ש``ח(פרל--כנראה שלא למדתי מהראשונה-סתם קנו לי אותה)בכל אופן ---פח, פשוט לזרוק לפח הזבל.. והאחרונה שאני עד עכשיו איתה היא מסוג PARKSONS שעולה בערך כ- 1200 ש``ח - חיקוי הלס פול...צבעים יפים...אבל ממש כמו השם שלה (PARKSONS) לכאלה אנשים היא מתאימה---חולי PARKINSON!!! (מסכן שכמותי-בחיים לא תבוא לי איזה LES PAUL -GOLD).. ועכשיו לנפילה האחרונה המגבר : מסוג LEEM - GA610D עולה בערך 500 ש``ח-ואני אישית חושב שהוא היה צריך לעלות 10 ש``ח...צלילים של רדיו בל אנטנה... טוב ועכשיו לשאלתי מה אתם אומרים על הגיטרות : IBANEZ RG-570 IBANEZ S-470 אני רוצה לדעת כל פיסת מידע אפשרית--כולל מחיר אם מישהו יודע וגם אם יש יד שניה..... ואפילו אם יש לכם להציע לי משהו יותר טוב בסכום של עד 2000 ש``ח ואולי בכלל עדיף לי לקנות מגבר קודם... טוב זהו, מספיק קדחתי.... מכחה לתשובתכם...תודות תודות!!!!

DirtyCutFreak

New member
אוקיי פרטים

RG-570 גיטרה מאוד טובה האיזון בצלילים שלה מצוין הגשר חזק וטוב עשויה מעץ חזק שנותן צליל יפה מאוד הייתי מאוד ממליץ לך עליה את יש לך תקציב בשבילה

wiz

New member
אז ככה....

דבר ראשון, זה טוב שאתה חושב על איבנז (חברה מעולה) !!! דבר שני: ה- RG מעולה, פיקאפים חמים, צוואר דק וחלק (אחד הכי נוחים שיש !), 24 פרטים, וגשר צף שלא מאבד כיוון מהר, ודי נוח לעבוד איתו. היא מתאימה יותר לסגנונות של רוק, מטאל, פאנק וכו`... ה- S גם גיטרה מצויינת, פיקאפים עם סאונד רך ונעים... צוואר כמו של ה-RG רק 22 פרטים וגשר צף שונה, שאני אישית יותר אוהב. יש רק בעיה אחת איתו (כי הוא אמור להיות גשר בסגנון המקורי של פלויד-רוז), וזה שהידית מתברגת פנימה, ולכן אחרי כמה משיכות זה קצת משתחרר וצריך להדק שוב. מצד שני הוא יותר נוח מהגשר של ה- RG, שבו החלק שמכוונים את המיתרים גבוה, ומפריע (לפחות לי) ליד הפורטת... תלוי כמה שימוש בטרמולו אתה מתכוון לעשות (הגשר של ה- RG נחשב ליותר טוב...). שני הגשרים נשארים בכיוון, ונוח לעבוד איתם (כדאי לך לנסות את שניהם ולהחליט...). ה-S היא גיטרה דקיקה ויפה, עם צליל ממש טוב. היא יותר קלאסית מה- RG, יש לה צליל יותר בלוזי, והיא נשמעת מעולה על נקי. תסתכל באתר החדש של איבנז (צריך סבלנות בשבילו...) ותמצא עוד מידע. אם אתה צריך עזרה נוספת או משהו, תשלח הודעה למייל, או ICQ: 111378009 ובקשר למחירים - אני ממש לא יודע....

6בגלות

New member
למה????

למה למה למה לקנות IBANEZ מעפנה כשאפשר לקנות גיבסון פנדר מתצוגה במחיר סביר תלך לכלי זמר יש שם הצעות מכניבות תמיד אם הגיטרה נישמעת לך טוב אז היא נשמעת טוב ואל תיתן למוכר לעבוד עליך זה פשוט אם יש לך קליק לגיטרה כלהשיא תקנה אותה הגיטרה בוחרת אותך לא אתה אותה אתה רק מנגן!!! זה לא קשור על מה אלא איך רועי!!!

למעלה