עזרה אנשים!!!...זה בהול!!!../images/Emo2.gif
או קיי אנשים המצב נואש...אני חייבת להגיש למחר עבודה בפיזיולוגיה ואני תקועה בבית כבר יומיים בגלל שאני חולה...בעעע ואני חייבת להעביר למחר ת'עבודה ואין סיכוי שאני אספיק לעשות כי גם אין לי את כל החומר וגם אני מרגישה על הפנים...אז אנשים מיש שיכול לעזור לי אני רושמת את השאלות בעבודה...ומי שיכול לענות על כמה מהם מאוד יעזור לי...(בבקשה פיפל!!!...)
1) אילו גורמים משפיעים על מרכז הנשימה והיכן הם נקלטים. הסבר בעזרת תרשים זרימה והסבר מילולי. 2) תאר בקצרה את המנגנון האחראי לויסות בקצב הנשימה . הסבר מה קורה בזמן מאמץ גופני. 3)האם ניתן לעצור את הנשימה באופן רצוני לאורך זמן? נמק. 4)כיצד מותאם מבנה הריאה לתהליך חילוף גזים בין האטמוספירה לדם. 5)אצל חולה בדלקת ריאות מצטבר נוזל בריאות. החולה מגיב בנשימות עמוקות ובקצב נשימה מהיר מהנורמלי. הסבר את המנגנון האחראי לוויסות לתגובות אלו. 6) אדם הזיע מאוד ולא שתה. כיצד ישפיע הדבר על הפרשת הADH ועל הפרשת האלדוסטרון בגופו. הסבר. 7)אצל חלק מיונקי המדבר השתן מרוכז יותר מאשר אצל יונקים אחרים. א. מה מאפשר יצירת שתן מרוכז? ב. מה היתרון ליונק בשתן מרוכז? 8)לבע"ח שאינם יונקים יש דרכים אחרות להפריש פסולת חנקנית. הבא דרך אחת לדוגמא. ציין לאיזו קבוצה של בע"ח היא אופיינית. אנשים זה מאוד יעזור לי אם תוכלו לענות על כמה שאלות...תודה
או קיי אנשים המצב נואש...אני חייבת להגיש למחר עבודה בפיזיולוגיה ואני תקועה בבית כבר יומיים בגלל שאני חולה...בעעע ואני חייבת להעביר למחר ת'עבודה ואין סיכוי שאני אספיק לעשות כי גם אין לי את כל החומר וגם אני מרגישה על הפנים...אז אנשים מיש שיכול לעזור לי אני רושמת את השאלות בעבודה...ומי שיכול לענות על כמה מהם מאוד יעזור לי...(בבקשה פיפל!!!...)