עזרה! אני נואשת..

• פותח הנושא SWG
  • פורסם בתאריך
וואו!

הן מדהימות!!!!!! כמה כשרוןןןן וואי 200 עוגיות? בהצלחה-תתחילי לאפות מהיום

TiKi PooH

New member
../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo23.gif

( חח אשכרה להתחיל עכשיו ];; )

TiKi PooH

New member
כשאת בוכה את לא יפההה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1146&a=2720&c=324&sc=0&ssc=0 המאמר שלמדתי ממנו :) הם כותבים שאפשר לעבוד עם צבעי מאכל ג'ל או אבקה, עקרונית זה באמת עדיף כי הצבעים יוצאים הרבה יותר יפים אבל מאחר ועד כה הייתי עושה אותן בשביל הכייף וההתנסות- צבעי מאכל נוזליים ופשוטים מהסופר עשו את העבודה בסדר גמור ( גם הרבה יותר זול, גם הרבה יותר נגיש) את החלבון ביצה של הרוייאל ( הקישוט) אפשר להחליף ב"אבקת חלבון" ( בעיני רצוי, את הטעם זה לא משנה, סתם סלידה אישית מביצה חיה.. בתכלס בכמויות כאלו מזעריות שבסופו של דבר יש על כל עוגייה- זה באמת באמת לא עקרוני) אפשר לקנות כל מני שקיות זילוף מיוחדות, אבל גם פה אני מצאתי שאפשר להתפשר בכייף על שקיות סנדביץ' רגילות מהסופר עם חור קטן בקצה ויוצא אחלה ובעלות מינימאלית ממ ואם נתקעת בעוד איזה שלב אני פה :) הצלחה!

Small talk

New member
זה מסובך?

חשבתי להכין כאלה לאמא ליומולדת שבוע הבא, אבל לא יהיה לי זמן לעשות לפני להתאמן אלא רק יום לפני ליומולדת.

TiKi PooH

New member
לא מסובך,

אפשר להצליח ניסיון ראשון יפה מאוד :) רק מה, אם את רוצה גם לעטוף בצלופן וכל זה את צריכה לפחות יומיים, שיספיק להתייבש כמו שצריך

Small talk

New member
אוי

אם אני אכין את זה בשלישי, עד רביעי בערב זה היה יבש מספיק לעטיפה?, איך עטפת את זה?. לוקח לזה יומים להתייבש גם בלי הצלופן?. תודה רבה על העזרה, אני מזה מצטערת שאני קרציה
.

Mrs big

New member
וואי, המון תודה. את נהדרת.

לא שאני הולכת לעשות את זה כרגע, אבל זה נראה לי מצוין לאירועים מיוחדים.

למעלה