../images/Emo32.gifיומולדת יומולדת יומולדת../images/Emo65.gif
באמת שהיה מדהים. זה התחיל מכל השבוע המעולה הזה, שהייתי כמעט כל יום בבית, ושבראשון לא הלכתי לצבא (וגם ראשון הזה אני לא. חה!! באמת, שאין סיבה ללכת בראשון לצבא. החיים פשוט כ"כ יותר טובים ככה
). וביום חמישי בערב התחילו החגיגות. יצאתי עם חבריי האדירים לסילון, בת"א, עמית ונגר באו לאסוף אותי כשכל המאחורה של האוטו מפוצץ בלונים.. אדירים! וכזה עשו לי מלא זיקוקים לבר וסיגרית יומולדת ולא נתנו להוציא שקל ושיכרו אותי היטב.. היה פשוט מעולה, באמת. ובסוף הערב הלכנו להומפרייז וכנפיים בדיקסי, היה טעיייים (בפאקינג 5 בבוקר!). בשישי התעוררתי ישר לבראנץ' מאלף בבראסרי (למי שלא יודעת, מסעדה ממש ממש ממש טובה בת"א) עם אמא, אח שלי אחותי ובעלה. הנשמות הביאו לי פרחים וקשרו לי בלון מגניב כזה לכיסא. היה ה-כ-י טעים וכיף שיש. חזרתי הביתה לשנ"צ, ובערב נסעתי לעוד ארוחה אצל אבא. כמההה אוכל!

אה וגם איפה שהוא בין לבין נכנסת העוגה המדהימה שאמא הכינה לי (היא מפציצה בעוגות יומולדת). אח"כ בשישי בלילה יצאתי עם חברים למסיבה בצרעה, בהתחלה היה קצת בלגן, עד שנסענו עד שנכנסנו, אבל כשנכנסנו היה ה-כ-י כיף ביקום בערך. באמת שמיליון שנה לא נהנתי ככה במסיבה. שתיתי בכיף שלי כ"כ והיתי בראש הכי טוב שיש ורקדתי כאילו אין מחר, ופגשתי גם חברות שלי מהצבא שזה היה ממש ממש מגניב :]] בקיצור, באמת שזו היתה אחת המסיבות. כולנו הינו במצב רוח כ"כ טוב והתפרענו שם לגמרי! היום לילוש ישנה אצלי, הינו אצל אבא שלי והיה נורא נחמד, אח"כ היתי אצל אחותי, ובערב באתי לעמית הנשמה שהכין לי טראפלס מדהימיייים במיוחד ליומולדת. הכל זרם כזה, וכל השבוע בכלל לא ידעתי מה אני הולכת לעשות ופחדתי שלא יסתדרו דברים, אבל באמת שהיה פשוט כיף. ואפילו לא היה לי דיכאון יומולדת!!!!