עזרה, אבוד

z r u b a b e l

New member
עזרה, אבוד

אני תלמיד תיכון (כיתה י') שרוצה כנראה להתחיל בסמסטר קיץ ללמוד לתואר במדעי המחשב. ניסיתי לקרוא באתר של האוניברסיטה הפתוחה, ואני מאבד קצת את הכיוון. עזרה איך מתחילים, למי פונים, איך מבררים, קורסים ממולצים ועוד ועוד שאלה שאולי לא כל כך מתאימה לפורום הזה... האם עוד אוניברסיטאות מקבלות תלמידי תיכון ללא בגרות

Fingertip

New member
עוד קצת רקע...

מה הוביל אותך לרצות ללמוד? הגב' שמטפלת בנושא תלמידי תיכון (וסטודנטים צעירים בכלל) באו"פ היא גב' רחל רימר. אתה יכול להתחיל לקרוא על הנושא כאן. מקווה שעזרתי, אהד.

z r u b a b e l

New member
תשובה

מה שהוביל אותי ללמוד הוא בעיקר חיפוש אתגר, אני מאוד משועמם בבית הספר ולכן אני חושב שאני אוכל לאתגר את עצמי בלימודים גבוהים

Fingertip

New member
טוב...

אז התחל בקישור שהבאתי לך. משם כבר השאלות שלך אמורות להיות יותר ממוקדות... אהד.

vicz

New member
רחל רימר היא אישה מדהימה

שעזרה לי מאוד כשהייתי סטודנטית צעירה. רצינית, מקצועית, חמה ואכפתית. אם יש אפשרות לקבוע יעוץ אצלה - אתה יכול רק להרוויח. שמחה לשמוע שהיא עדיין בתפקיד הזה. כל כך מתאים לה.

z r u b a b e l

New member
טוב

אני כנראה אלך ליעוץ אם אתם ממליצים עליה כל כך אבל בכל זאת שאלה. רשום שממולץ קורס דיסקרטית, מבוא למדעי המחשב, ואשנ"ב. שמעתי מאנשים שאני מכיר וסומך עליהם שאשנ"ב קרצת מיותר, אז במה כדאי להתחיל מבוא למדעי המחשב או דיסקרטית. תודה מראש

vicz

New member
לא הייתי אומרת מיותר

א. אשנב מקנה לך 6 נקודות לתואר. ב. מטרת האשנב היא לא רק לימוד החומר אלא לימוד השיטה של או"פ. זה שונה מבית ספר. לוקח זמן להתרגל ובאשנב אתה עושה את זה מבלי שהציון נפגע כי החומר פשוט יחסית.

למעלה