עזרהה

עזרהה../images/Emo149.gif

ככה , סורי שפתחתי הודעה חדשה אני חייבת עזרה מישהו בשם HealBoster בסקניה הוריד לי פיים ואז אני באתי עם דמות אחרת והורדתי לו גם !! והוא קילל אותי ........ מי שבסקניה והוא בויק יכול להוריד לו פיים??.. (שאלה : הוא הוריד לי פיים פעמים ביום 0_0 . זה הגיוני?? זה האק??) הוא אמר שהוא יביא את כל הפורום שלו והגילד שלו והם ידפיימו אותי !!!!! אני כל הזמן בורחת מאנשים.

miss_t

New member
תתעלמי...

בדר"כ האיומים האלו הם סתם כדי להפחיד והוא הצליח בזה- עובדה שאת מפחדת. התעלמי. גם אם יהיה לך מינוס 500 פיים זה לא יהיה סוף העולם... באמת שלא... תמשיכי בשלך, אל תחפשי להוריד לו פיים ואל תבהלי מכל עובר אורח
ולגבי השאלה שלך- אי אפשר להוריד פעמיים פיים ביום אלא אם כן זה לפני תחילת חודש... אפשר פעם בחודש...

miss_t

New member
להוריד או להעלות FAME לדמות

נגיד נתת לי fame היום- אז מחר אתה לא יכול לתת לי שוב אלא רק פעם בחודש לאותה הדמות.

לא..../images/Emo149.gif

אפשר פעם ביום להוריד פיים ולהעלות פיים ! אבל את יכולה להוריד פיים או להעלות פיים לאותה דמות רק פעם בחודש
הבנת??!

אני יודעת שאי אפשר אבל../images/Emo149.gif

יש כזה האק? כי הוא הוריד לי פעמיים ביום
וזה כן נורא 500 - פיים כי ככל שיש לך יותר פיים מוצאים דברים יותר יקרים וטובים

miss_t

New member
לא שמעתי על האק שכזה...

יכול להיות שהוא הוריד לך מהדמות השנייה שלו... ותקראי פה

miss_t

New member
FAME זה מדד לכל דמות

לכל דמות יש מספר של fame וזה אומר כמה אנשים מעריכים אותו או לא מעריכים אותו. מרמה 15 אפשר להשתמש באופציה הזו. אם מישהו מעלה לך פיים זה בגלל הערכה בדר"כ על עזרה או טרייד טוב (מה שלא יהיה) והורדת פיים זה אם מישהו משועמם - או שעשית לו KS בטעות או לא יודעת מה... בכל מקרה, FAME זה כמה אתה נערץ, אבל זה כבר לא ממש מדד מהרגע שאנשים קונים/מוכרים FAME...

roni93

New member
אני שמעתי

שיש לך יותר פיים ככה נופלים לך יותר דברים ויותר דברים שווים

למעלה