עזרהה !!

mg6006

New member
עזרהה !! ../images/Emo13.gif

טוב שמעו! אני חייב עזרה של כל האנשים היצירתיים פה !! אני אספר לכן בקצרה מה קרה ומה ה'מהומה' .. אוקיי יש לנו יום שישי פעולת שיא.. עכשיו זאת אמורה להיות הפעולה כאילו כשמה כן היא.. שיא של כל הפעולות או של השנה עצמה. קבוצה אחת בגדוד המדריכים לוקחים אותם לבאולינג.. אחרים הולכים לעשות על האש למשל.. אלה דברים סולידיים כאלה.. חשבתי לעשות משהו מגניב ולא משהו שצפוי מראש.. כמו.. פעולה ! אבל ממש ממש כיפית. עכשיו הליכה של 7-10 דקות מהשבט יש פארק מאוד מאוד יפה ושקט, שאף פעם לא מעבירים שם פעולות כי הוא קצת רחוק (בד"כ מעבירים במקום שקרוב לשבט).. וחשבתי להפציץ להם באחת הפעולות הכי טובות בעולם.. חשבתי אולי על חפש את המטמון אבל שיהיה ממש יפה עם מטמון כמו פונדו שוקולד חח או משהו בסגנון.. או חשבתי להעביר להם שם פעולת סיכום שנה (למרות שאני לא בטוח שזה מתאים).. בכל מקרה, אני צריך אתכם.. מה אתם חושבים? האם פעם הייתם צריכים להפציץ גם בפעולה ויש לכם רעיונות? אני פשוט רוצה לגרום להם שהם חוזרים הביתה או בכלל- שיזכרו את הפעולה הזאת עוד הרבה זמן..

mg6006

New member
אין מצב בעולם

שאף אחד אפילו לא זוכר איזה משחק הוא אפילו רעיון למתודה מהפעולה שהוא הכי נהנה בה בצופים.. בבקשה זה ממש חשוב עבורי .

ליזיגי

New member
אוקי כמה שאלות ...

1- בני כמה החניכים? 2- זה נכון על גבלס ?!! חחח לא ידעתי את זה !!! אוקי בקשר לפעולה הנה כמה רעיונות- אתה יכול לעשות להם השרדות, זו הייתה פעולה ממש מגניבה אבל לשכב"ג היא הייתה יותר.. חילקו אותנו לאחוות של 5 בערך (תלוי גם כמה חניכים יש), ולכל אחד נתנו דמות, מאפיין וחפץ. לדוגמא אני הייתי לוחם האופל והיה לי פלאפון (חחח נתנו לי את של אחד כאפות מחברי הקבוצה:)) ויש כל מיני משימות שצריך לעבור, קיבלנו מפה גדולה של האזור, ולכל מקום שהגענו היינו צריכים להתקשר בשביל לגלות מה המקום הבא.. ולא יודעת אתה יכול לפתח את זה למלא כיוונים- ואם אתה צריך עזרה במשימות אז דבר איתי יש לי סטוק משימות
עוד אפשרות דומה של פעולה זה להביא לגיבוש ביניהם ואז מחלקים אותם לזוגות, וכל מהלך הפעולה הם קשורים אחד לשני- עשו לנו אותה לשכב"ג היה מגבש ומצחיק =]] וגם התרוצצנו בכל שוהם (הישוב שלי חח) וזה היה ממש מגניב ! אני השנה העברתי פעולה לגדוד שלי (ז') על רצח מסתורי של מישהי, והצוות בנינו חלונות והרמנו מעין שוק כזה, ביקשנו משכביגסטים לבוא ולעזור, וכאילו החניכים נמצאים בתוך הצגה אחת גדולה, ומטרתם לבדוק למה האישה נרצחה. אז כל אחד שהם פוגשים הוא בעל תפקיד מסוים- יש מוכר ירקות, שטיחים, אבטיחים חח אנערף, וכל אחד מהם נותן להם איזושהי משימה שבעקבותיה הם יגלו כל מיני רמזים.. וזה הלך ממש טוב, היינו לבד בשבט כי העבנרו ביום שבת, וזה היה גם ממש כיף. שילבנו משימות עם הכנת פונדו, ודברים שחניכים אוהבים. והיה לזה גם מטרות ממש טובות מאחורי הפעולה, והיא לא הייתה סתם בשביל גיבוש וצחוקים אלא היא ממש ענתה על מטרות שרצינו להעביר. אז אם אתה צריך ספציפית את הפעולות, אני אחפש אותן על המחשב ואעלה אותן. בהצלחה!!

mg6006

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

הרעיון הראשון נראה יותר ריאלי מאחר ואני לא מעביר לגדוד אלא לקבוצתי הקטנה שמונה 8 חניכות
כן זה נכון על גבלס גם אני נקרעתי מצחוק אני אשלח לך במסר את המסנג'ר שלי

Loony Moony

New member
אני חושבת

ספארי כזה, אבל מתאים לכיתה ד'.. עם ריצות וכאלה :] או משהו קצת יותר מגניב- פעולת פדיחות של הקבוצה אם את צריכ פירוט תגידי

mg6006

New member
סתם שאלה למה חשבת שאני בת?

אני בן והפעולה הייתה כבר.. תודה לליאור על העזרה!! זאת הייתה אמורה להיות פעולת שיא.. אבל יצאה פעולת איש.. המבין יבין

ליזיגי

New member
אויש תודה שמחתי לעזור חחח=]]

פעולת איש כי בא רק חניך אחד? או שיצאתי שתומעעע?! (חח אני יודעת שכותבים סתומה אני לא שתומע!) אוקי לא נורא שמחתי לעזור כאן בשבילך תמיד :)

mg6006

New member
פעולת איש כי יצא ההפך משיא!

כל הדברים הלכו הפוך!! חח באתי להכין להם פונדו שוקולד ובאמת הכל היה מוכן רק להדליק אש ופתאוםםם התחיל סערה.. באמצע הקיץ.. קיצור לא יכלתי להדליק אש הוצאתי את המרשמלו.. היה מעוך אהה ואת הרעיון שלך עם היוטה להפוך בלי לצאת הם הצליחו תוך 3 דקות
חניכות בכיתה ד' לעזאזאל!

ליזיגי

New member
חחח בקטנהה=]]

אהההה הבנתי חחח איש, שיא .. אוקי :)) ואם זה מעודד גם לי לא הייתה פעולה כלכך טובה אתמול.
וכל הכבוד על היוטה חחחח ! נורא חכמות

למעלה