עזרהה

עזרהה../images/Emo101.gif

צריכה תעתיק עברי של המילים בערבית:
איגרת
מכתב
מעטפה
שם פרטי
שם משפחה
רחוב
מספר
עיר
כתובת
מקוד
מדינה
בול
שולח המכתב
מקבל המכתב
חיפה
ים
נמל
מפרץ
תושבים יהודים וערבים
תושבים ערבים
חופשת הקיץ
נשחה
חוף הים
כדור
אחה"צ
נלך
קולנוע
ערב
נצפה
תוכנית טלויזיה
יום שישי
אוטובוס
דוד(אבא)
דוד(אמא)
נעבוד
כרם זיתים כלומר למשל: המילה 'שלום' ---> אז 'מרחבה'..
המילים האלו הם למבחן שיש לי מחר אז זה ממש דחוף וחשוב
תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

בעצם אין לייי../images/Emo7.gif מתחננת שתעזרווו לי

זה דחוווף
אני יודעת שזה המון מילים אבל אני ממש ממש צריכה אותכם את העזרה שלכםם
ת==ו==ד==ה !!!!!!!!!!!

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif יש לי הסתייגות ../images/Emo121.gif

בנושא ערבית. למי שלא יודע, משרד הביטחון ואמ"ן קובעים את תוכנית לימודי הערבית של הבגרות לבתי ספר יהודים, הם מלמדים את המילים שקשורים לשיחות יומיום בצבא, מלמדים מה זה "פיגוע" "מחסום" "חייל" וכו'. זאת בעיה גדולה ואני נגד תוכניות כאלה!

סתם תם

New member
אויש למדתי את זה.. אני אכתוב מה

שאני זוכר .. עיר - מדינה (MADINA) מכתב - מכתוב (MAKTOOB) אוטובוס - באס' (BATH)

סתם תם

New member
עוד

טוב מעכשיו אני מעתיק מהספר אז אני לא יודע איך הוגים את זה.. איגרת - ריסלה (RISALA) מדינה - דוולה (DAWLA) בול - طابح כדור - קורה (KOORA)

סתם תם

New member
עוד קצת..

ים - בחר (BAHER) מעטפה - טרף (TARF) שם (לא יודע פרטי ומשפחה רק המילה שם) - איסם (ISEM)

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif תשובה ../images/Emo121.gif

איגרת - ברקיה מכתב - מכתוב מעטפה - ט'רף או מוע'לף שם פרטי - אלאסם אלשח'צ'י שם משפחה - אסם אלעאאילה רחוב - שארע או טריק מספר - רקם עיר - מדינה כתובת - עינואן מקוד - רמז מדינה - דוולה בול - טאבע שולח המכתב - אלמורסל חיפה - חיפא ים - בחר נמל - שאטיא מפרץ - ח'ליג' תושבים יהודים וערבים - מואטינון ערב ויהוד תושבים ערבים - מואטינון ערב חופשת הקיץ - אלעוטלה אלסיפיה נשחה - נסבח חוף הים - שאטיא אלבחר כדור - כורה אחה"צ - בעד אלד'והור נלך - נד'הב קולנוע - סינמא ערב - מסאא נצפה - נושאהד תוכנית טליווזיה - ברנאמג' תלוויזיון יום שישי- יום אלג'ומעה אוטובוס - באס דוד - עם דוד (אמא) - ח'אל נעבוד - נעמל כרם זיתים - כרם זיתון. זהו.. !

יוו תודה רבה אתם גדולים! ועוד משהו

אם אפשר תעתיק גם לזה: [אני אשמח ויודה לכםם מאודדדדדדדדדדד] חברי היקר יוסוף, שלום ולעצם העיניין הגיע אליי איגרתך אמש שאלת אותי באיגרת מה שלומי ושלום המשפחה כולנו בסדר השבח לאל[אלחמדולילה] אנחנו מחכים לך בביתנו כאשר תתחיל חופשת הקיץ בקרוב אם ירצה השם. נלך יחד לים ונשחה בו, אח"כ נשחק בכדור בחוף ואחרי הצהריים נלך לקולנוע או אל חברי ובערב נצפה בתוכנית הטלויזיה עם המשפחה. ביום שישינסע באוטובוס לדליאת אל כרמל והוא כפר דרוזי קרוב לחיפה. ושם נעבוד אצל דודי סעיד בכרם הזיתים. להתראות, אברהם. אני מזה יודה לכם ושוב תודה לכולם אתם גדולים מהחיים הצלתם אותיייייייי!

וואליההההההההההההה

בכיף הייתי עוזרת לך כי אני קצת אמורה לדעת איך אומרים את זה (5 יחידות ערבית), אבל אני לא יודעת כלום111 אני לא מבינה מה אני עושה שם בכלל..... אבל אני כן יכולה להביא לך עצה- אני מניחה שאת עדיין לא בכיתה י"א, אז אל תעשי את הטעות הזאת להגביר ערבית!! מנסיון אישי

אההה טוב מישהו אחר?

פליז מתחננת זה כ"כ חשובבבב! הציון שלי תלוי בכם פשוט!!!!!!!!!

מישהוו????אנשיםםםם?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מקפיצהההה
פליזיייייייי
ותודה לכל העוזרים

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif אני לא רואה שום בעיה../images/Emo121.gif

בתרגום הזה. סדיקי אלעזיז יוסוף, סלאם ואלא אלמוד'וע, וסלתני אמס ברקיתוק, מא חאלי וחאל עאאילתי, כולהום בח'יר אלחמדוללה, נחנו ננתד'רוק פי אלבית ענד בדא אלעוטלה אלסיפיה אלקריבה אד'א אראד אללה. נד'הב מע בעד' אלא אלבחר ונסבח בה. ובעד ד'אלק נלעב פי אלכורה עלא אלשאטיאא ובעד אלד'והור נד'הב אלא אלסינמא או אלא סדיקי ופי אלמסאא נושאהד בראמג' אלתלפיזיון (אלתלפאז) מע אלעאאלה. פי יום אלג'ומעה נוסאפר אלא דאלית אלכרמל והיא קריה דורזיה קריבה מן חיפה, והונאלק נעמל ענד עמי סעיד פי כרם אלזיתון. אלא אליקאא, אברהם. לא הבנתי למה לא השתמשת במילים שתרגמתי לך מקודם?

יוווו תודה לךך אתה המושיע שליייי../images/Emo9.gif

ולא השתמשתי כי יש עוד מילים יחד איתם וזה סיבך אותי.. ת========ו========ד========ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה