עזרההה

SummerSpirit

New member
הנה תמונה נדירה של הדוסונס

נראה לי...
.

עזרההה

מי יכול להגיד לי את שם ומבצע השיר שג'ואי שרה כשהיא התמודדה בתחרות יופי?... גם המילים נורא יעזרו ... תודה

Dawson girl

New member
כי היתה כתבה בראש 1

על הפגישה, והיו כמה תמונות, והם לבושים בדיוק כמו בתמונה הזו, אז.. הסקתי מסקנות

גל1234

New member
טל הייתה בפגישה עם השחקנים?

ווואי איזה כיף לה איך ? יש תמונות?

Dawson girl

New member
כן, ב-19.2.02

היא זכתה במבצע של ראש 1 וערוץ 3 שהיה אז, ויש כמה תמונות שהיו בכתבה שעשו על זה בעיתון.

גל1234

New member
דיי איזה כיף לה

מי משיג לי תתמונות ? והיא אשכרה הגשימה חלום........ אני למשל מת להיפגש עם מייקל אוון למרות שאני דיי בחרם עליו כרגע מה הוא חשב לעצמו שהוא עבר לריאל ?!?! אז נכון שתמיד חלמתי ששני הכוכבים שלי - בקאהם ואוון ישתפו פעולה בעוד מקום חוץ מבנבחרת אבל בריאל ?!?!?!

Dawson girl

New member
אגב גל!

אני רואה בזמן האחרון אנשים שדומים לך בכל מקום.. זה מוזר אחושילינג

גל1234

New member
אממ איפה?

כי לכרמיאל עוד לא הגעתי אבל בזמן האחרון אני מסתובבב הרבה בארץ

Dawson girl

New member
חחחח לא התכוונתי לזה

התכוונתי שפשוט אני רואה אנשים שדומים לך במלא מקומות.. למשל בבקו''ם בתל השומר או במגדל העמק (יש לך קרובים מרוסיה שם, אגב? 0_O )..

גל1234

New member
נו לזה התכוונתי

כי בתל השומר הייתי למשל פעמים בשבוע האחרון............ במגדל העמק לעומת זאת אין לי קרובים בטח שלא בטח לא רוסים (אני חצי מרוקאי רבע פולני ורבע אלמוני)

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחח

אני הייתי בבקו''ם ביום חמישי, ה-23 לחודש.. גם אתה?

../images/Emo12.gif

רבע אלמוני? ממ.. טוב.. לי אין מושג איך להגדיר את המוצא שלי! 3 מתוך הארבעה סבים/סבתות שלי נולדו בארץ וזה שלא, נולד במרוקו הספרדית.. אז אני רבע מרוקאית ו.. שלושתרבע.. כלום(?!)

גל1234

New member
רבע אלמוני זה אומר ש

אממ בוא נסביר לך אני נולדתי בבאר שבע אבא שלי בבאר שבע אמא שלי בקרית גת סבא שלי וסבתא שלי מהצד של אבא נולדו במרוקו סבא שלי מצד של אמא נולד בפולין וסבתא שלי מצד של אמא נולדה בישראל אז לזה התכוונתי אלמוני..... אבל אממ ביררתי זה פולני כי ההורים שלה נולדו בפולין

לשיר קוראים..../images/Emo105.gif

on my own והמילים own my own pretending he´s beside me, all alone i walk with him till morning. without him i feel his arms around me, and when i lose my way i close my eyes and he has found me. in the rain the pavement shines like silver, all the lights are misty in the river, in the darkness, the trees are full of starlight... and all i see is him and me forever and forever. and i know it´s only in my mind, that i´m talking to myself and not to him. and although i know that he is blind, still i say, there´s a way for us. i love him! but when the night is over, he is gone, the river´s just a river. without him the world around me changes, the trees are bare and everywhere the streets are full of strangers. i love him! but every day i´m learning, all my life i´ve only been pretending. without me his world would go on turning, a world that´s full of happiness that i have never known, i love him...i love him...i love him, but only on my own.

shiray

New member
והשיר הוא במקור מעלובי החיים

או שסתם אמרו את זה שהציגו את השיר, אבל קשה לי להאמין בהתחשב בזה שדוסון גילה לי ספוילרים ללא מעט סרטים בעבר... ותודה על המלים והתמונה.

למעלה