עזרההה דחוףףףף

dasi9

New member
כל יום אתה מדבר עם אמא ברשת???

לי יש יחסים מעולים עם אמא שלי ואפילו אני לא מדברת איתה כל יום ברשת. עם מי אתה מתחתן עם אמא או עם החברה שלך? ולא - לא מחפשים אישה שתסתדר עם ההורים. כלומר זו ממש לא צריכה להיות הבחירה הראשונית. לא מתחתנים עם אמא מתחתנים עם אישה אחרת...אבל לדעתי אתה נשארת ילד של אמא ולכן זוגתך עושה מהומות ובצדק.

סנורקה6

New member
משהו אינטואיטיבי, תרגיש חופשי לפסול בלי

להסביר אבל-
יכול להיות שנח לך עם הכסאח הזה ואתה גם רוצה אותו כי היחסים עם אמא כבדים עליך ואתה מחפש סיבה טובה להתרחק?

מריוס זכריה

Member
מנהל
תרומתי הצנועה

תהיה הפעם בדיחה
, עם מוסר השכל כמובן.

בחור אחד הייתה לו אמא פולניה, והוא ידע שלהביא בחורה אליה זה יהיה בעיה. לכן הרבה זמן הוא לא התחתן.

אבל בלשב מסוים כבר נמאס לו, והוא החליט שדי. הגיע הזמן להתחתן. מה עשה? היו לו באותו זמן שלוש בחורות שהיה יוצא איתן. הזמין את כולן אליו הביתה באותו יום, שם אותן יחד בחדר אחד, ואמר לאמא שלו שתלך ותראה מי מהן הכי נראית לה.

האמא פתחה את הדלת לשניה, הציצה, יצאה ואמרה לו: תתחתן עם ההיא בשמלה הכחולה.

אז הוא שאל אותה: איך כל כך מהר החלטת?

והיא ענתה: כי אותה אני כבר לא סובלת.

---

מוסר השכל: עם מי שלא תתחתן, אמך לא תאהב אותה. כך שזה לא צריך להיות השיקול שלך.

איזה מסכן...

הנה בדיחה ישנה...

בחור אחד ישב ברכבת ולידו שתי נשים זרות שהתעמתו ביניהן. אחת רצתה לפתוח את את החלון, והשניה רצתה להשאיר אותו סגור. הן קראו לכרטיסן:

אישה א' - "אדוני הכרטיסן, אני חייבת לפתוח את החלון, אחרת אני איחנק".
אישה ב'' - אדוני הכרטיסן, אם החלון יהיה פתוח אני אקפא מקור"

הכרטיסן נבוך ושאל את הבחור מה הוא ממליץ לו לעשות. הבחור אמר "אני הייתי פותח קודם את החלון כדי להקפיא אחת, ואז סוגר אותו כדי לחנוק את השניה"...

בקיצור - שתי הנשים יש להן עולם משלהן, מלא בהתנצחויות, ריבים, כבוד, וייצר הרס מצב רוח... ואתה באמצע, ואף אחת מהן לא רואה אותך ממטר!!

מסכן...

איציק911

New member
זה רק יהיה יותר גרוע שתיתחתנו

ואחרי שתביאו ילדים יהיה עוד יותר גרוע

סטנגה Joe

New member
אם תצליח

לשמר הפרדה בין השתיים יש מצב שזה יצליח.
בכל מקרה מדובר במצב שהוא די נפיץ.
תחשוב טוב אם תצליח לעמוד בהתקלויות בינהן לאורך השנים ...

נסכם הכל במשפט אחד

"על כן יעזוב איש את אביו ואימו (דגש על אימו...) ודבק באישתו והיו לבשר אחד"
בחרת לך את אהובתך לאישה?
בנחישות ובהתמדה, תהיה נאמן לה, תעמוד לצידה, תן לה גב מול המשפחה שלך ובעיקר מול אמא שלך.
תשדר לאמא שלך שאתם אחד, שאתה לא מוכן לשמוע על אשתך ריכולים וירידות, שאם היא רוצה שיהיה לך טוב ושתהיה מאושר היא חייבת ללמוד להסתדר עם אשתך אהובתך.

כך אתה צריך לנהוג לדעתי.

אייבורי

New member
תעשה מה שאישתך אומרת לך

או

שתעשה מה שאימא שלך אומרת.

[בכל מקרה אין לך ביצים להשליט מרות על שתי התרנגולות]

seeyou

New member
אחרי 6 שנים נזכרת בבעיה הזאת?

לדעתי גם אם אימה שלך לא אדם קל היא נשארת אימה שלך ולעולם לא תבגוד בך

כנגד

זוגתך היא אישה זרה למרות הברית ביניכם ואתה יכול לצפות ליחס דומה בהמשך החיים כפי שהיא מתנהגת עם אימא שלך

מצד שלישי אין לך הרבה ברירות רגע לפני שיגור

תסביר לאימא שלך שגם אם בת זוגתך תזמין אותה לא שווה לה לבוא בגלל מתח באוויר

בשלב מסויים רוב הגברים הולכים עם הזנב בין הרגליים אחרי האישה שבחרה בהם ולא אחרי האישה שהולידה אותם

יוסי

ברור שאפשר

להתחתן עם בחורה שממש לא סובלת את אמא שלך.
ואפשר גם שלא

אותי יותר מטריד שבת הזוג שלך לא משכילה לעשות את מה שחכם ומתעקשת לעשות את מה שצודק (מבחינתה)

למעלה