עזרההההההההה

עזרההההההההה

שלום לכולם אני ממש צריכה עזרה מכם אני מחפשת חנויות של הנעלה לנשים במידות גדולות מעל מידה 43 אשמח מאוד לקבל המון המון שמות של חנויות כדי לראות את המבחר הרב(אם יש בכלל) אשמח מאוד לקבל תשובות מכם בתודה מראש יפיתוש

silvey

New member
היי יפית../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נכתב על זה לפני כמה ימים. ישנה חנות "איידלר'ס" במגדלי תל-אביב ברחוב נחלת יצחק ויש להם עוד חנות כאן בצפון ת"א איפה שהוא... לילך המנהלת ממליצה על נעלי סי-סרנו במתחם השעון ביפו שמאלה מכיוון צפון לדרום העיר ויש גם את נעלי "נאות" של באות-מרדכי שיש להם מידות גדולות.

ברוכה הנמצאת

אני מכירה את סי סרנו קונה שם כבר יותר מ-10 שנים שמעתי על החנות הזו במגדלי תל אביב נראה אלך לשם לראות תודה לך על העזרה נשתמע

נעלי נאות ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

- כי נעלי הנשים שלהם מגיעות עד 42, וגם אז זה 42 באורך, אבל נורא צר.
- כי אם את מחפשת סתם כפכפים או סנדלים אז יש להם את הדגמים היוניסקסים שיכולים להתאים. עוד חנות שנהגתי לקנות בה בשנים האחרונות היא "פנינה" בדיזנגוף 242. היתרון שלה - יש נעליים עד מידה 45, וכל נעל שאת רואה ובא לך את יכולה להזמין ועושים לך במיוחד. החיסרון - מחירים גבוהים (400+ לזוג, גם פשוט), והנעליים שלהם לא כל כך עמידות לאורך זמן. הייתה פה המלצה של דרים גם על חנות ביפו - אני הולכת לבדוק אותה השבוע ואחזור עם התרשמות. ואם את מוצאת - תכתבי פה, כי גם אני מחפשת.

DREAM111

New member
היי שוטרת ברוכה הבאה

אז אם את מכירה את יעקב מסי-סרנו מן הסתם את מכירה גם את קאיה לידו. אני לא מחליפה אותו וגם אני קונה אצלו כבר לדעתי הרבה יותר מעשר שנים. אשמח לשמוע אם את מוצאת דברים חדשים.

../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif דרים, בואי שניה---

הגבת להודעה שלי, ולא שמתי לב שהכינוי של כותבת ההודעה המקורית הוא שוטרת, וכבר הייתי באמצע לכתוב לך הודעה שאני לא מבינה למה את קוראת לי שוטרת (עלו לי כמה רעיונות)...

אני נמצאת באותו מצב אבל יש לי גורו

והוא: "בן- ישי". יש לו נעליים וסנדלים אופנתיים ויפים ואפשר להזמין כמעט כל דגם ב43 (זו המידה שלי). אפשר למצוא אותו בתחנה המרכזית החדשה בת"א וגם בחנויות ברחבי הארץ (אני מזמינה מנעלי באום בקניון רחובות- יש שם צוות מקסים- ומחנות ליד הבית בקרית גת) גם בקאיה יש נעליים נחמדות.ויש גם את פנינת הנעליים בכפר סבא שיש להם יציאות מדי פעם, שווה לנסות. פנינה בדיזינגוף היא יקרה בלי שום הצדקה. ואני זוכרת לה בכעס מחיר מופקע שלקחה לי על סנדלים פושטיות לבנות לחתונה. אם את יודעת על עוד מקומות אשמח לשמוע. אני מאד מתוסכלת מחוסר ההיצע למידות גדולות.

למעלה