עזכונים

tali44

New member
יוו אפשר איזה קישור לכל התמונות

הפפראצ'י האלה? ראיתי כמה פעמים את התמונות האלה, אחרי הילדה של שון, נכון? אשמח לקישור או משהוא, תודה! =]

Kryptonite

New member
OMG!../images/Emo168.gif

בריטני מתנשקת עם מישהו, כנראה JR רותם! מי שלא זוכר - הוא מפיק לה לאלבום החדש, הפיק שירים כמו SOS של ריהאנה, קנדישופ וכאלה. מעבר לזה שיש לה גבר חדש (אחרי חודש מהגירושים...
) הוא ישראלי! הוא אפילו לא סתם יהודי, אלא ממש ישראלי. http://x17online.com/celebrities/britney_spears/x17_exclusive_britneys_new_boy.php#more

Me4britney

New member
כן...ראיתי גם אבל

אל תסיקו מסקנות מהר מידי,זה שהיא יוצאת והתנשקה איתו לא מעיד שום דבר לגבי רומן שמתפתח בינהם. בסה"כ הוא אחד מהמפיקים שעובדים איתה על האלבום החדש אז אל תוציאו דברים מפרופורציה -מה שכמובן הולך ללא ספק להיות ה'דבר החם הבא' בימים הקרובים בתיקשורת ובמגזינים.

הוא כונף ../images/Emo2.gif

והיא נראית גרוע בתמונות.. שיהיה לה בכיף, אבל זה מוזר כזה.. כבר התרגלתי שאין את השמועות המפגרות האלה של "בריטני יוצאת עם X", "הרומן הסודי של בריטני עם Y"

Me4britney

New member
הוא לא כונף! ../images/Emo46.gif

הוא בין המפיקים הטובים בעולם והוא מפיק לבריטני את האלבום החדש,זה יצא כ"כ סקסי ולוהט מה שגם הוא יהודי בעל אזרחות ישראלית ואם הם יהיו ביחד יש סיכוי מאוד גבוהה שהוא יביא אותה להופעה בארץ
חשבתם על זה ?

נדב...

אין קשר בין הכשרון שלו לעובדת היותו כונף
ואני לא חושבת שהבנאדם יותר מדיי ציוני.. אבל תמיד יש תקווה :] האמת שהתבאסתי שבתקופת הקבלה היא לא קפצה לביקור. לא למסע הופעות כאילו.. רק סיור תיירותי

Me4britney

New member
שיהיה...מה שחשוב

זו המוזיקה :) מה אכפת לי איך הוא נראה,אם בריטני אוהבת את הטעם הזה שיהיה לה בסבבה העיקר שיעשה לה מוזיקה
הכי חשוב,זה מה שלי אכפת.

מה נסגר עם התגובות שם?!

כולם כזה "בוז", "איזו אמא גרועה". אפשר לחשוב שהיא בוגדת או משהו.. מה כולה עשתה? >:

Me4britney

New member
להפך...אני קראתי מתוך 60 תגובות

40 שהם מצודדים בבריטני ומחכים לקאמבק הגדול שלה,רואים בתעלול הזה טריק יחצני ושהיא משחקת עם ה-MEDIA,נראית מצויין. אלו שיורדים עלייה זה רק מתוך קינאה ואנשים צרי-עין שאכפת להם ממנה אחרת הם לא היו נכנסים בכלל לכתבה ומגיבים עלייה.

למעלה