עזכונים

נערתpop

New member
../images/Emo28.gifאוףף......

אוףףף לקח לי זמן לקנות את כל הבשמים של בריטני עכשיו מוסיפיםם עוד אחדד !!

tali44

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בחיי שאת צודקת!

לי יש רק אחד ואני צריכה להשלים....... אמא שלי אמרה שלכבוד יום ההולדת היא תקנה עוד בושם וחברה שלי אמרה לי שעד היום הולת שלי, בריטני תספיק להוציא עוד מליון בשמים..

Invisible Boy

New member
כריסטינה קנתה בגדים לילדים של בריט

People.AOL.com: Christina Aguilera is doing some shopping... for Britney's two baby boys! That's right, the once-rivals are now friends. The blonde bombshell, who is on tour in Europe, started her Christmas shopping by calling co-owner Nina Takesh of celeb-fav baby boutique Petit Tresor. Christina wanted to get Sean P. and Jayden James something "adorable for colder weather" and decided on these cashmere schoolboy sweaters. She wasn't the only one with the boys on her mind. Britney also called Takesh requesting "something matching and playful" to put under the tree for her tots and settled on two Kaloo chairs. From controversial kisses to baby gifts -- these pop princesses have come a long way! מנסה לתרגם: People.AOL.com: כריסטינה אגילרה עושה כמה קניות... בשביל שני הילדים של בריטני! זה נכון, היריבות הפכו שוב לחברות. כריסטינה, שנמצאת כרגע בסיבוב הופעות באירופה לקידום אלבומה החדש, התחילה את הקריסמס שלה ע"י שהתקשרה לנינה טאקש הבעלים של אופנת הבגדים לילדים המועדף על המפורסמים "Petit Tresor". כריסטינה רצתה לקנות לשון פרסטון וג'יידן ג'יימס משהו חמוד לחורף והחליטה ללכת על סווצ'ר מצמר. היא לא היחידה עם בנים בראש שלה. בריטני גם כן התקשרה לנינה טאקש וביקשה משהו מתאים ושובבני כדי לשים מתחת לעץ לתינוקות שלה ולהתיישב על שני כיסאות "Kaloo" [פופים].

Shiri from the block

Active member
יאא איזו חמודה!!../images/Emo113.gif כנראה שהאשלייה שלי שהן יחזרו להיות חברות טובות לא כזאת רחוקה מהמציאות../images/Emo152.gif רק צריך שוב דואט או שיתוף פעולה ואני אהיה הבנאדם הכי שמח בעולם../images/Emo99.gif

נערתpop

New member
../images/Emo28.gif הילדיםם שכתבוו שם ...

הילדים שכתבו שםם ממש לא נחמדיםם ! כיאילו הם אורמיםם "מה היא מתחנפתת .מה היא נדחפת" חוץ מזה זה נורא טבעיי להתחנףף לבריטני החמודה!! זהה ממש טבעיי לבריטניי נראלי רביםם התחנפו אליה !!

נערתpop

New member
../images/Emo28.gif וכריסטיי ממש מותק!

אני חולה עלייה שרה מ-ד-ה-י-ם !!!!!! ויפהה ברמות !! (אבל בריטט יותר)

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo199.gif../images/Emo80.gif../images/Emo20.gif

כריססטיי יותר יפה מבריטני?? חשבתי שאת יותר אוהבת את כריסטיייייי
שתיהןןןןןן מדהימות כפרעליין

Kryptonite

New member
מוודאת טוב-טוב../images/Emo168.gif

שום שום דבר שלא צריכים לראות - לא ייחשף.

למעלה