עזיבת הפורום

T o K i O

New member
רוצה לבוא להרביץ לי?

אף פעם לא באמת אכלתי את כל ההתחנחנות הזאת שלך פה בפורום. כמו שכבר אמרתי לך פעם בהיכרות הראשונה שלי אתך אתה הומופוב מהסוג הגרוע ביותר. אני לא מתכוון לרדת לרמה של תוכן הדברים אבל התגובה שלך מרגישה לי כמו תגובה של מסיונר בסיומו של מופע הרצאה לא מוצלח.

T o K i O

New member
איפה? זועק מהדברים שכתבתי!.

מה שתקפתי בהודעה של נאור זה ההכנעות לאנטיפלורליזם, אם כבר. נאור רוצה להקים משפחה, לשכב עם אישה ולהביא ילדים. ובקיצור לעשות מה שרוב החברה עושה ומה שבנורמה לעשות ובחברה הדתית זה גם מה שחייב לעשות. בחברה הדתית אי אפשר לקבל שונות גם אם היא קרובה אלייך או ממש אצלך. אתה חייב להשתנות ולהתמע. האחריות לפלורליזם בעניין זה היא לא עלי. אורתוכסיה פלורליסטית - אוקסימורוני משהו. "מסתפק בתרי"ב מצוות" - הרבה אנשים שאתה מכבד ומעריך ישלכו אותך לשרפת נצח בגהנום ושאר עונשים סאדיסטים. תפקח עניים ותבין (או גם תבינו) שאחרי המילה אורתודכסיה יש אחריות כבדה. אם זה לא תרי"ג זאת כבר איננה אורתוכסיה ואתה אינך כבר אורתודוכס כל עוד אין בך את השאיפה ואתה באמת מנסה לחזור ל"מסלול המלא". אחרת אתה מכיר (רק לא מודה) שנדרשת רפורמה ומי שיכול להשיג אותה לעולם לא באמת יגדיל ראש לתת לך אותה, "השמים שמים לה', והארץ נתן לבני אדם". בתקופת חז"ל מי שהיה מכריע הם המקובלים וגם אם היה ה' מזרים את מי הנהר בכיוון ההפוך, מפיל את קירות בית המדרש או אפילו יוצא בבת קול מהשמים ואומר דעתו במפורש הייתה הכרעת רוב האדם מתקבלת בסופו של דבר. אז אם כבר פלורליזם- נתחיל איתך בעצמך.

DannyDinn

New member
נאור

כבן אדם, אני מאחל לך בהצלחה בהכל, כל דרך שתבחר. אני אמנם בין המתנגדים לדרכך החדשה, אבל איני יכול לאחל לך כשלון, כי אני באמת מקווה שתצליח בסוף... אבל לאו דוקא בשינוי הנטיה, כי מבחינתי אתה עושה את ההיפך מהרצוי, אתה בורח מעצמך. כאשר הרצוי הוא להתמודד ולקבל את עצמך ולמצוא את הדרך לשלב בין השניים (כדוגמת הו"ד וחברותא ושאר החברים שעושים זאת). אז אני מאחל לך שתמצא את עצמך! בהצלחה

banjelino

New member
נאור יקר - בהחלט מעשה נבון, ואתה תצליח

שתי הבעיות העיקריות שזיהיתי בפורום הן חוסר הפירגון להחלטה של חבר כלשהו ללכת בדרך מסויימת שבה בחר וגרימת בילבול מוחלט לחבר השופך את אשר על ליבו ומנסה לשאוב עידוד או עצה טובה ולפעמים מקבל כמה סנוקרות מצלצלות. הסיבה העיקרית, לדעתי, היא זו שרוב החברים כאן חושבים מהמקום הלא נכון. לחשוב צריכים מהראש ולא מלמטה... (ואני מוכן נפשית להתקפתכם ,חברים
) אין לי ספק, נאור, כי במצב בו אתה נמצא ולאור השאיפה שלך ללכת בכיוון מסויים שלדעתי הוא בהחלט אפשרי, אתה עושה את המעשה הנכון ביותר שאתה מתנתק לתקופה (ואולי לתמיד) ונותן לעצמך את המירווח הנפשי החשוב מאוד להתמודדות שלך, בינך לבין עצמך. כמובן שאתה לא הולך להפוך לסטרייט והרגשות יישארו אולם בהחלט אפשר להכניסן תחת שליטה. אני כותב זאת מניסיון ולא סתם כי בא לי. שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה ואני כאן בשבילך אם תצטרך עזרה בכל עניין. באהבה רבה בנג'י

גנימדס

New member
אז בא נחשוב מהראש

לדעתי בפורום ישנה בעיה נוספת- והיא בעיה רגשית. נפגענו מהמוסד הדתי המכנה אותנו בכנויי גנאי. נפגענו מההתעלמות (במקרה הטוב) ההדרה, כנויי גנאי , יחס משפיל ונדוי , כפי שלצערי קרה לחבר פורום אחר. רוב החברים חושבים מהמקום הלא נכון, אתה צודק, אבל בעוד אתה רומז לאבר המין, אני חושב שהרוב חושבים מהלב. וזו הבעיה. בגלל שאדם פגוע או מלא ברגשות סוערים ,הוא מתעלם מההגיון. בגלל שאדם כועס על עצמו/שונא את עצמו/ חרד מהסביבה /מפחד ממה שגלה על עצמו, הוא הולך ומסבך עצמו בפחדים וחששות נוספים. ההגיון שלנו אומר שאהבה זה רגש חיובי. ההגיון שלנו אומר שאם אנחנו נמשכים לגברים אז כנראה שזה מה שמדבר אלינו. ההגיון שלנו אומר, שקצת (??) הגזימו ביצירת דמוניזציה להומוסקסואלים. ההגיון שלנו אומר שאנחנו בני אדם שנמשכים למין שלנו, לט "תועבה" לא"אנשי סדום" לא כל כנוי גנאי אחר. סך הכל בני אדם. וכשהלב ממלא אותנו בסערת רגשות- אנחנו שוכחים את ההגיון. ונאור- אני לא מכירך. הייתי רוצה להגיד משהו מעודד ויפה, אבל רוצה לכתב דברים ברמת כנות בסיסית. שיהיה לך רק טוב ותמצא חן וחסד בעיני אלוהים ואדם. .

סורנטו

New member
גנימדס-אתם עושים מהנטיה משהו הכי חשוב

בעולם וכאילו זהו, אנשים חייבים ממש חייבים לחיות בתוכה. אז זהו, שאם משהו מרגיש שבא לו לשנות, אתם נכנסים לאטרף, לחץ, ככה זה נראה בפורום, כאילו אוי, פחות אחד-זה גרוע... למה? איש באמונתו ורצונו יחיה. מי שקרה לכם במילות גנאי, הוא פרימיטיבי ולא מבין ומי שבז לכם, לא צריך לחשבן לו. אבל לא אוהבת את המשפט של לשכוח את ההגיון כשיש רגשות סוערים למה? האם זה לא שווה לסטרייט כבעלי שחולה!!! אבל חולה על כל אישה זזה? וכאשר זה מגיע שוכח לרגע האישה המשפחה ובילדים ובוגד? אני אוהבת ילדיי ומשפחתי וכן, ודאי שגם הוא אחרת אחרי כל כך הרבה שנים היה הולך אבל מתמרנים, חיים ומגדלים את הילדים וכל אחד מצא את הנישה הנוחה לו. כך גם סבב וגם נאור שרוצים לפי אמונתם להקים או לפחות לנסות להקים עוד בית בישראל. אני דווקא מאמינה בכוח הרצון - הכמיהה לשכב עם גבר עבורי (כמובן למי שיכול גם עם אשה) שווה בדיוק לכמיהה לבגוד עם כל דבר שלא שייך לך. שבוע טוב,

גנימדס

New member
שלמות נפשית היא משהו חשוב.

שלום לך . שלמות נפשית זה דבר חשוב בעיני. אם מישהו כותב שהוא לא רוצה להיות שלם עם עצמו ורוצה לדפוק את הראש בקיר עד שהקיר ישבר, לא נראה לי שצריך לאחל לו בהצלחה ולהגיד "כל הכבוד". נכנסתי לאטרף, אבל מסוג אחר- וראיתי את כל הגברים הנשואים שם, דתיים ולא דתיים, שמחפשים, ולא מחפשים. והאמת? לי זה נראה כמו עצימת עיניים . לי לא נראה שלהדחיק זה לא טוב. לא להדחיק רגשות, לא להדחיק מחשבות ובטח שלא להדחיק משיכה מינית. אני מדגיש- לי. עצוב לקרוא שבעלך רוצה לשכב עם כל אשה שזזה. אם לי היה גבר כזה, לא הייתי רוצה לחיות איתו, או אשה כזו. זה נראה לך בסדר? לגיטימי? טוב? זה מתאים לך??? תנחומי. ועוד משהו קטן- כל מי שקורא בשמות גנאי לאחר. הוא לא בסדר. בלי קשר לדעה שלו, פרימיטיבי או לא. שבוע טוב.

סורנטו

New member
היי גנימדס-ברור ששלמות נפשית היא דבר חשוב,

הכי חשוב אפילו הייתי אומרת, כך האדם פחות מתוסכל ויותר מאושר אבל מה לעשות שיש בעולמנו עוד דברים ועוד פנים לדברים שאנחנו נתקלים או מקבלים? אולי משום שאני סטרייטית לא יכולה להבין את האנטי הזה אבל אם אתייחס לזה כאל כל דבר אחר שאדם בחר בו, מה שנראה עבורך לשבור ראש בקיר, לאחר - נסיון שיכול להביא לו אחר כך או-"אושר ונוחיות או השלמה והתרחקות, התנתקות". יודע מה? אני אפילו הייתי אומרת שהיה רצוי לעשות זאת כדי לבדוק אם זה מצליח לו או לא, כדי שלא ינקר בו כל החיים: "יכולתי ולא עשיתי". מה כבר יכול לקרא לעזאזאל? לא יצליח? שלא יצליח. חסר זוגות גרושים היום? לא חושבת שיש משהוא פחות גרוע ממה שעברתי עם בעלי ואנשים!!! כן, החברים הטובים ומשפחה (עברתי תקופה ממש קשה) הציעו לי להתגרש, להעיף אבל אני סתמתי אזניים, עצמתי עיניים והחלטתי שרק אני במקום הזה, וזו הרגשה שלי בלבד, אני לא מתגרשת (מלא מלא שיקולים) אנסה לשקם, לקבל ולחיות, הצליח? לפחות לא עשיתי כלום בפזיזות, לא הצליח? תמיד אפשר להתגרש וזה צריך לבא ממני!!! לא מדיעות של אחרים ולכן אם החבר שלך החליט לנסות ללכת למקום רגשי אחר, שינסה. מה כבר יכול להיות? כתבתי כבר שדוד שלי מעל 70 היום החליט לשמור אמונים לאהובת חייו ולא להתחתן והיום מדבר על חרטה. אם היה מנסה ולא מצליח-זה משהו אחר, לפחות ניסה. עניין בעלי-אתה יודע שגם זה בעיניי בדיוק כמו להדחיק או לא להדחיק. יש לבחור משיכה מינית וקשה לו להדחיק. איפה האישיות שלו מצד שני? ההתעלות על עצמך. ותודה על ההתיחסות על העניין עם בעלי, מלא הציעו לי להתגרש. אולי היה מצליח, אולי לא! לא רציתי (שנים שנים) היה לי קשה בהתחלה אבל היום? ממרומי גילי-כיף לי וטוב לי ולא חסר לי דבר למה? מצאתי לי את נישת חיי נכון ולא נכון? מי קבע מה נכון? כל עוד איני מזיקה לאיש, ומצליחה להניח בצד את הבעיה וחיה עם עצמי ועם ילדיים טוב-אין לי בעיה ם זה. מכירה שכנה וחברה או גם לגברים זה קרה שרק פעם אחת תפסו בגידה, העיפו כהרף עין ושברו את כל הכלים, אני לא בנוי לזה...פעם פסיכולוגית אמרה שיש לכל אחד תשוקה ומאהב בדמות אחרת (עברתי שניה לעניין שלי - סליחה!) אז לי יש כמה מאהבים שיש לי אליהם תשוקה ענקית ואני מאושרת איתם-חלק מהם: לומדת את המקצוע שאני הכי רציתי בעולם עוד בילדותי ולא הצליח לי כי התחתנתי וילדתי וכו', יש לי את הקשר הכי מצליח והכי חברי עם הילדים שלי... ויש לי ידידים אפילו מרצה שלי שהוא הומו (חבל לי -:) ויש בנינו ידידות ויחסים נפלאים ואני הכי מאושרת לידו בעולם!!!! שיהיה רק שבוע מקסים לכולם

konito

New member
סורנטו היקרה, הדברים שלך מטעים

אנחנו דנים בבריאות הנפש. אגודת הפסיכולוגים האמריקאית, שהיא ממש האורים והתומים בתחום, קבעה שסיטואציות כאלה אינן בריאות. שיציאה מהארון היא הבריאה. הדוגמאות שהבאת הן של מורכבות נפשית לא בריאה. כפי שכבר דנו בכך, לא היית מאחלת לאחרים חיים שכאלה. בסך הכל את מתארת כאן את עונשו של סיזיפוס שמגלגל את האבן לראש ההר רק לראות אותה חוזרת שוב למטה וקאמי מתיחס לזה באומרו שיש לו את הרגעים שבהם הוא מוצא את האושר שלו. אבל עונש הוא עונש ואלה אינם חיים. כך את. כפי שציינתי, את אולי נשואה אבל בתחלס אין לך חיי נישואין במובן שיש לזוגות הבנים כאן בפורום. אז אולי בדיעבד לא פשוט לקום ולפרק למרות שלדעתי האישית צריך אבל בודאי שאין מקום לשלוח אדם ככה סתם כי בא לו כשיש כאלה שיש להם דעה שזה מטורף. מדברי נאור כאן בפורום עולה אישיות מורכבת ביותר שלדעתי רק מחליפה קיצוניות אחת בשניה. אני לא רואה הרבה אושר ובריאות בחייו. אני רואה הרבה קנאות ל"דרך" שמצא והמתבונן מהצד לא יכול שלא להגיב בניסיון ממש לעזור לו. במקום ללכת לחפש לו אשה אני הייתי מייעץ לו לשבת עם פסיכולוג ולנתח את שעבר עליו. הרבה תובנות הוא יגלה עם פסיכולוג טוב.

בהצלחה

אחי אתה הראשון שהגיב להודעה הראשונה שלי בפורום לפניי כחודשיים , כל כך הייתה חשובה ההודעה שלך ומעודדת. אני מרגיש מאוד מחוייב להגיב להודעת עזיבת הפורום שלך. זה ממש כואב לי כי אני קצת אנוכי בקטע הזה וחשוב לי תגובות מעודדות מאנשים כמוך ובכלל למצוא משהו בפורום הזה. מצד שני אני כל כך שמח בשבילך בצעד הזה ואני מאמין שתצליח ובעזרת ה' כל אחד כמונו שמתמודד ורוצה עדיין להצליח להקים משפחה שיצליח ואני מקווה שגם אני אוכל . מאחל לך את כל הטוב שבעולם ואני מקווה שתזכה לתמיכה מכל מי שתבקש ממנו . בעזרת ה' תפרסם פה בעתיד התפתחות חיובית ומעניינת . שוב תודה רבה לך ,בהצלחה ושבת שלום ומבורך !!

Nחמן

New member
מרגש עד דמעות

אני מתקשה לעצור בעד דמעותיי מרוב התרגשות. התרגשות מהולה בצער ובשמחה. מצד אחד אני שמח בצעדים שאתה עושה ותומך בך לאורך כל הדרך, ולא זו בלבד, אלא מהרגע הראשון שפגשתיך ראיתי בך דמות מופת יוצאת מהכלל וכבר "חשדתי" בך, שעוד תגיע רחוק ולטובה כמוהן. מאידך גיסא גם אני לא באתי לפורום כדי לקבל "הכשר" למעשים אסורים אלא כדי לתמוך באנשים כמוך. לבסוף יותר משבאתי לתת, נמצאתי מקבל. קיבלתי הרבה מאוד יראת שמים ומוסר ממך מבלי שהתכוונתי לזה כלל. המראה שלך מחד ואופייך האישי מאידך תרמו לי המון בחיי הסוערים. אני מודע היטב לקושי שלך להמשיך להשתתף בדיונים בפורום. עם זאת אולי אתה אינך מודע לתרומה הגדולה והענקית שלך לרבים כאן. מי יודע, אם הקב"ה לא שלח אותך לכאן כדי לתקן כמה נשמות טועות, ומי יודע, כמה נשמות הצלחת לתקן בזכות נועם הליכותיך ועדינות דרכיך. אין לך מושג, כמה זכויות יהיו לך בימי הדין הקרבים הבאים על כל מה שעשית ועוד תעשה למען החברה. ממש היום שמענו את תקיעת השופר הראשונה לחודש אלול והחל מיום ראשון - אתה ואחינו הספרדים ובני עדות המזרח ישכימו לתפילת "סליחות" ויסיימו בפרק המרגש "אדון הסליחות". הייתי צריך לשאול עצמי: על מה עליך לבקש "סליחה"? על חטאיך בעבר כבר התוודית וכבר שבת בתשובה מאהבה וכל עוונותיך נהפכו לזכויות. אפילו צדיקים אינם יכולים לעמוד במחיצתך. התשובה היא: צריך וצריך. כל יהודי הוא חלק בלתי נפרד מעם ישראל. כאשר "בירכתי" את kONITO בתגובה להודעתו הארסית, לא התכוונתי חלילה להרע לו. סוף סוף הוא אחד מאיתנו. התכוונתי לשני דברים, שיש לבצע ל"חולה מסוכן" (וגם "מסכן"): או להכרית את האיבר הנגוע, כדי שלא ישפיע לרעה על כל הגוף, או להתפלל לרפואה שלמה, שיחזור בתשובה שלמה מבלי שיארע לו שום נזק. בוודאי, שהברירה השנייה עדיפה. ראשית - אני מאחל לך המון הצלחה בחייך, ושתזכה לדרך האמת - דרך האור והאושר, ואם כבר הזכרנו את עניין ה"סליחות", אתה הוא הראשון, שממנו עליי לבקש סליחה, אם לא נהגתי בך כראוי למלאך ה' צ-באות. הלוואי אזכה ללמוד ממך עוד והלוואי כולנו נזכה ללכת בדרכיך ולקדש שם שמים ברבים. מאחל לך חודש טוב וגם שנה טובה ומתוקה (עוד אחזור לעשות כנראה כמה פעמים) ו... שאזכה לארח אותך עם אשתך (בקרוב) על שולחני. אוהב אהבת נפש
Nחמן

הייה שלום נאור! אתגעגע

לחלופי המילים איתך על מטרת החיים והסגנון הרצוי. אתה איש חביב מאד! שלך פורטי

avitano

New member
נאור יקירי

אני רוצה לאחל לך שיהיה לך רק טוב בכל אשר תבחר אבל שזה יהיה טוב אמיתי, ולא טוב מאולץ... ושתהיה שלם עם ההחלטות שלך, ושתדע להסתכל על העתיד, על העתיד שלך, ולא על העתיד של הסובבים אותך... אתה יודע שקשה לי לתמוך לחלוטין בדרך הזאת, אבל אני לא יכול לשלול אותה, כי היא לא דרכי את מה שהיה לי להגיד לך אמרתי לך במסר אישי מקווה שבסופו של דבר תחשוב עם הלב ותגיע להחלטות המיועדות לך... וגם אם תטעה בדרכך, מטעויות לומדים, וכל עוד אתה חי ונושם תמיד אפשר לתקן באותה המידה גם אם דרכך תהיה נכונה לך, תלמד ממנה ותחכים. את חלק מההודעות בראשית השרשור הייתי מוחק אילולא היו כאלה שמתערבים לי בניהול פעם אחר פעם וגם שולחים לי מסרים על כך ש "פספסתי הודעה" לצערי כבר לא אוכל למחוק אותן מהסיבה הפשוטה שזה נותן לגטימציה למי שמתערב בניהול היומיומי של הפורום. המון בהצלחה לך אוהב ותמיד כאן, גם במסרים וגם בפורום אופיר

Nחמן

New member
../images/Emo24.gif חם ואוהב

על כל דבריך. "דברי חכמים כדרבונות" וכל פירוש נוסף מיותר.

טוהרtoar

New member
וואי ../images/Emo12.gif

ראיתי את הכותרת והייתי חייב לקרוא צר לי שאלו הרגשות שהרגשת פה בכל אופן, מאחל לך רק טוב WHEREVER YOU GO

למעלה