../images/Emo51.gif
גם אני אאחל לך את הברכות, שאת מייחלת להן. כבר שלוש שני אני משתתף בפורום זה. זהו כמעט הפורום היחיד, שהשתתפתי בו בקביעות. למדתי להכיר כמה סוגים של אנשים ואל כל אחד השתדלתי לדבר בשפתו. כמובן לא כל שפה, שבה השתמשתי, היא שפת המקור שלי. בשפת המקור אני רואה בכל אחד כאילו הוא אחי או בני. גם כאשר אני מדבר בתקיפות, אני עושה זאת מתוך אהבה וכאב. כל החילוניים וכל השמאלניים מוזמנים להתארח אצלי בכבוד מלכים. רק דבר אחד יצטרכו לדעת: אינני האדם הכי חכם והכי מוכשר בעולם. מצד שני אינני חושב עצמי לטיפש כה גדול או לנבער מדעת. משהו למדתי בחיי ועד היום אני לומד מפי אנשים חכמים ומשכילים. כך אני מתכוון לעשות עד סוף ימיי. לכן, כאשר אני מביע דעה, אין זו דעתי האישית אלא דעת חכמים ואנשי מדע. יכול מי שרוצה לחלוק עליי. אני מאמין במוריי. הזכרתי כאן לא אחת איש מדע דגול בשם ד"ר צבי מוזס. לא הרבה מכירים אותו ואף אני לא הייתי זוכה להכירו אלמלא קראתי את תשובותיו לגולשים באתר "כיפה" (גם בנושא שלנו) וגם שמעתי אודותיו אישית מפי כמה גולשים כאן. אדם זה (מומחה בפסיכולוגיה קלינית) מוערך על ידי במיוחד משום עזרתו לכל אדם באופן בלתי תלוי לחלוטין. מי, שיחליט, שאיננו רוצה להשתנות מנטייתו, הוא יעזור לו להתגבר על כל הקשיים שבחייו. מי, שמעוניין לשנות את נטייתו, יבהיר לו בתחילה, שאת הנטייה לא ניתן לשנות אבל אפשר להתגבר עליה במקרים רבים. מי, שיחפוץ בכך, אף הוא יקבל את מלוא התמיכה הנדרשת לצורך כך. את סיפורו של נאור שמעו כבר רבים מבין גולשי הפורום. גם אני כתבתי עליו מילים חמות לא בגלל אינטרס כלשהו בינינו. פגשתי אותו עד היום פעמיים או שלוש בסה"כ. מעבר לכך היו בינינו כמה שיחות אישיות בטלפון ובפורום. טענה אחת יש לי לכל המלעיזים: זו לא חכמה להיוולד במשפחה דתית ולהיות סטרייט. נאור נולד למשפחה חילונית, ממנה הגיע לדיוטא התחתונה ומשם זכה לקיומם של דברי דוד המלך: "מקימי מעפר דל, מאשפות ירים אביון" כלשונם. זה לא קל כלל וכלל. נאור התמודד והגיע בעניין זה למדרגה גבוהה ביותר עד שהיום הוא עוסק באותו נושא, שבו עסק בעבר, אבל מהעבר השני של המתרס. עתה הביע רצונו להתנתק מהעולם ההומוסקסואלי ולהקים משפחה עם אשה וילדים. אין לי ספק, שיצליח בזאת למגינת ליבם של "טוקיו" ו"קוניטו". בעוד 20 שנה הם יתפוצצו מקנאה חראות, כיצד הוא מוביל את בנו בכורו (או ביתו) לחופה ואילו הםהולכים ומזדקנים מבלי שיהיה להם המשך. לכן אני מקנא בו. חוץ מזה אנו יודעים, שהעולם נברא לצורך פריה ורביה. כך גם החי והצומח. להתנגד לקיום הבסיסי של העולם זהו נגד הטבע. לא רק טבע האדם אלא כל היקום. אז אומנם יש מעטים ואף אני בתוכם, שיש להם איזשהו פגם גנטי. יש לא מעטים, שאינם יכולים לקיים את המצווה. להם אומר, שלפחות יעסקו במצוות ובמעשים טובים, אבל חלילה לבל יסיתו את האחרים להימנע מקיום המצווה. לפני כמה חודשים כתבתי כאן על מכון פוע"ה (פוריות ורפואה ע"פ ההלכה). במכון זה פועלים רבנים לצד רופאים בכירים לעזור לזוגות חשוכי ילדים למלא את משאת נפשם לפרי בטן. זוגות אלו משקיעים הון תועפות כדי לזכות לחבק בן או בת ואילו כאן קמים עלינו זדים ולא בלבד שקוראים בלא בושה להכחיד את העם היהודי (כן! מזכיר לנו תקופה אפלה מלפני 67 - 68 שנה...) ועוד יורקים אל תוך הבאר, שממנה שתו בצמא את מימיה, ולא זו בלבד אלא עוד קוראים לנתוץ ולהאביד כל זכר לבאר ההיא. כואב הלב!