עזיבת הפורום

Naor2x

New member
עזיבת הפורום

שלום לכולם
כמו שאתם יודעים אני עובר לאחרונה תהליך מאד משמעותי בחיי, של שינוי בעניין הנטייה. אני מתכוון בעזרת ה', בשלב כלשהו להתחתן עם אישה ולהקים משפחה. לאחר הרהורים רבים בנושא, והתייעצות עם אנשים, החלטתי שאני זקוק בשלב זה לסביבה שקצת יותר תומכת ומפרגנת בעניין הזה (מה שאני לא מוצא כאן בפורום. כי כאן יש בעיקר אנטגוניזם ועויינות כלפי זה, מרוב החברים בכל אופן, בין בגלוי בין בנסתר - ויש לכך השפעה שלילית על התהליך שלי שנמצא בראשית דרכו ובמקום רגיש ממילא). לכן חברים יקרים, אני בוחר כרגע לעזוב את הפורום, וללכת עם טובת הנשמה שלי. אוהב את כולכם, ובהצלחה לכולם בכל אשר יפנו. ומי יודע - אולי יפגשו דרכינו ביום מן הימים בנסיבות אחרות
נאור.

אני כ"כ כ"כ תומך בך, יקירי. ../images/Emo24.gif

דרך צלחה. ואשמח לשמוע ממך עדכונים טובים!!!

T o K i O

New member
הברכה הכי טובה שאוכל לתת לך היא

שתכשל במהרה. אנשים כמוך הם לגיטמציה להומופביה. אני מאוד שמח לשמוע שגם בפורום הזה אין כלכך תומכים לעניין המעוות הזה. אני לא מסוגל לראות ברצון הזה "להתגבר" על הנטייה למען העקרונות והאמונה שלך מעשה אמיץ. רואה בזה יותר מניע של פחד על גבול פחד מוות כמו כל דבר שמחנכים עליו בסביבה שלך או הסביבה שממנה קיבלת את הרעיון הזה. אתה צריך סביבה תומכת ומפרגנת? כן, זה חלק מהתהליך. לחפש את הסביבה שתבנה לך את הבועה שבשלב כלשהו בחיים תתפוצץ ותשאיר אותך שבור, נואש ומזדקן (או זקן), לא תמיד זה מתפוצץ ישר בפנים ולא תמיד זה קורה מהר. בסוף זה יעלם. ונסיים פה בברכת כישלון זריז.

סורנטו

New member
אם הבחור רוצה לנסות דרך אחרת, למה לפנות אליו

באופן כזה של ברכה הפוכה? . הבחור רוצה להקים בית ומשפחה, מאמין בדרך זו (ולא אגיד אם היא נכונה, כי זה בעיני המסתכל והעולם רובו בנוי ע"כ לא? יש מי שרוצה להיות רווק כל חייו ולא קשור לנטייה ויש מי שמתחתן רק להמשיך שושלת ולהעביר גנים וזו החלטה אישית בלבד) אם הוא רוצה לנסות, ברך אותו. תאמין לי-לא גורע!!! אני דווקא מאחלת לו הצלחה ואם חלילה יכשל-לא קרה דבר, לא יזרקו אותו מהקהילה. נסיון זה טוב לחיים.

סורנטו

New member
אני קוראת שוב את ההודעה ולא רגוע לי. קשה לי

שאנשים לא מפרגנים, ובמקום משמיעים ציניות. הבחור לא טיפש כלל והוא ודאי מודע לאפשרויות ואם הוא מוכן לקחת סיכון... מאחלת לו רק להצליח ובענק!!!!!

Nחמן

New member
הברכה הכי טובה

שאני יכול לתת לך בר"ח אלול, שתעזוב את הפורום, או שידיך ישתתקו ולא תוכל לכתוב עוד ולהוציא כאן את הארס ואת הרעל, שאתה מוציא מפעם לפעם. אתה אדם אומלל ומסכן ואין לך תקנה עד שלא תלמד מעט נימוס בדרך הקלה או הקשה. עוד ברכה אני יכול להעניק לך, שאם לא תעזוב את הפורום מצדך, שמישהו כאן למטה ידאג להעזיב אותך. נימוקים ל"ברכות": הפורום נועד להומואים דתיים, שמבקשים למצוא בו תמיכה נפשית לסתירה שבין האיסור החמור של משכב זכר לבין אמונתם הדתית. מאז שאתה בפורום כל הודעותיך הן בנימה שלילית. נולד בן למישהו, במקום לברך אותו מזל טוב אתה משתלח בו מבלי להכיר אותו כלל ומבלי לדעת, מה מסתתר בנבכי נפשו. בחור נפלא משכמו ומעלה - נאור שמו, שע"פ הודעתו היה בתחתית הסולם של הערכים המוסריים ועשה דרך ארוכה וקשה מאוד עד שהגיע עד הלום ליראת השמים שלו, רוצה להמשיך באותו כיוון ולנסות להתגבר גם על תשוקותיו המיניות, במקום לעודד אותו ולאחל לו הצלחה, אתה מאחל לו כישלון. האם לא ידעת, שאתה הכישלון הגדול ביותר של האנושות? אילו הוריך היו חושבים כמוך, לא היית כאן ולא היית בעולם. אילו הדורות הראשונים היו חושבים כמוך, העולם היה חוזר לתוהו ובוהו! בעוד למעלה מעשרים שנה ניפגש. נאור וסבבב יובילו את ילדיהם לחופה ואילו אתה תתפוצץ מקנאה בגלל חייך האומללים והמסכנים, שבחרת בהם בכוח ועוד ניסית להסית ולהדיח את שאר גולשי הפורום לעשות ע"פ רצונך. אין לך דיקטטורה מושלמת מזו! בפרשת השבוע שעבר קראנו: "ראה אנוכי נותן לפניכם היום ברכה וקללה". אז אם כבר בירכתי אותך, אצרף להן גם קללה: אני מקלל אותך קסבל עם ועדה בפני כל גולשי הפורום, שתזכה עוד השנה לחזור בתשובה שלמה ולשנות את דרכיך מקצה לקצה. "קללה" זאת מגיעה לך בעבור כל ה"ברכות", שבירכת כאן את גולשי הפורום.

konito

New member
לא אני כתבתי את הדברים לעיל

אבל אני מחזק בהחלט את ידי טוקיו. אני דיי נדהם מהדברים שלך כאן. מעבר לאיומים שלך שאינם במקום והם בגדר הסתה, דבריך בגדר איורור קלישאות איומות שאין להן כל תמיכה ואבד עליהן הקלח. הומואים לא מקנאים באנשים שיש להם ילדים. יש לי חברים מחוץ לארון מבוגרים והם כלל לא מקנאים באחרים ולא היו מתחלפים איתם. הם מאוד מאוד מאוד מאושרים מחייהם כפי שבנו לעצמם. יותר מזה, בדידות לא נמדדת אם יש לך ילדים. הומו נשוי לאשה יהיה בחייו יותר בודד מכל הומו ללא ילדים. הבדידות שלך והקנאה שלך באחרים יתכן ונובעת משום שלא השכלת לצאת מהארון, להיות עצמך ולבנות לך חיים ואהבה על פי נטייתך. ראוי שתתנצל בפני טוקיו על דבריך המחרידים. זכותו לכתוב את מה שכתב. אני חושב שדבריו הם חד משמעית תמיכה ועזרה! גם ביקורת היא תמיכה ועזרה, במיוחד כשבמקרה הזה היא נשענת על מחקרים מבוססים ביותר.

Nחמן

New member
מתנצל - טעות אופטית

הדברים מיועדים לטוקיו. לעניין דבריך רק אתקן מעט את הנוסח כרילו נגתב על ידך לטוקיו: ראוי שתתנצל בפני נאור על דבריך המחרידים. זכותו לכתוב את מה שכתב. אני חושב שדבריו הם חד משמעית תמיכה ועזרה! גם ביקורת היא תמיכה ועזרה, במיוחד כשבמקרה הזה היא נשענת על מחקרים מבוססים ביותר. אין מה להוסיף מעבר לתיקון השם

aviadd1

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם קוניטו

למרות שאני מכבד את הבחירה (הנוראית בעיניי האישיות) שעשה למשל סבבב הבחירה של נאור נראית לי על גבול הע"ז. אני מקווה שהכוחות נפש גדולים כדי להתמודד עם חוסר ההצלחה האינהרנטי שב"טיפול" כזה. נחמן עצוב לי שאתה משליך ממצבך האישי על מצבם של כל האנשים האחרים, אני מכיר מעט מאוד, אם בכלל, הומואים שיצאו מהארון ומצטערים על הרגע הזה. חודש טוב, אביעד

Nחמן

New member
אביעד יקר!

טוב, שהגעת לפחות עכשיו. הנה עוד דוגמא לחילוקי דעות לגיטימיים. לאורך כל הדרך, שבה היכרנו זה את זה, חלקנו לא אחת אבל תמיד פרגנתי לך. עבור לתאריך, שבו הודעת על "נישואיך" לאהובך וראה שם את התגובה שלי. לא תגובה מינורית אלא תגובה מכל הלב. היא בתוקף עד היום הזה גם לך וגם לכל מי שהחליט למסד את חייו עם בן זוג. אם זכור לך, הצטאפתי למברכים מכל הלב על הצעד שעשית למרות שאינני מסכים איתו. מדוע? כי זו בחירתך האישית. לא באת להזיק לאיש. לכן אני מברך אותך גם היום, שתזכה להגשים את כל מאווייך לטובה. לגבי נאור - הבן: כבר כתבתי בהודעות קודמות - נאור בא מרקע חילוני. בחסדי שמים התקרב ליהדות עד מאוד והקפיד לשמור על קלה כעל חמורה לבד מאיסור אחד, שאיננו מדאורייתא. דבר זה העיק עליו מאוד, שכן הדרך שעשה הייתה כה ארוכה, עד כי בדרך נס זכה להגיע עד היכן שהגיע. עד עכשיו היה במצוקה נפשית עקב כך וציפה לתמיכה מהפורום, שהרי למטרה זאת הוקם. במקום לקבל תמיכה ראה איזה ארס נשפך כאן בגלל אדם אחד, ש"חטא" והחליט להמשיך את שושלת הדורות והחיים. אם אינני טועה, גם נאור היה בין המברכים אותך. סיכומו של דבר: למעשה אף אני כבר אינני רואה עצמי חלק מהפורום. באתי לזעוק את זעקתם של כל השפוים למיניהם והנה נגררתי אל תוך דיונים לא קצרים בגלל "חטאי", על שהעזתי להזדהות עם נאור ועם סבבב. לא נותר לי אלא לקוות, שהנהלת הפורום תעשה מאמץ לשמור על כבוד הפורום ולכבד כל אדם באשר הוא בלי קשר לדעתו האישית. שבת שלום גם לך ואיחולים לאושר ולהצלחה בכל.

סורנטו

New member
נחמן - אני רוצה לברך אותך אישית לא כי אתה

בדיעה מנוגדת או כמו דעתי אלא, גדולתך!!! גדולתך לפרגן, גדולתך לקבל. אני מאחלת לך: להיות הכי מאושר בעולם כל חייך על האהבה וההבנה שאתה מביא (לא יודעת אולי מנסיונך האישי, אולי) והחיבוק שאתה נותן כאן לחברים באשר הם, שה' יתן לך טוב כטוב לבך. שבת שלום,

Nחמן

New member
../images/Emo51.gif

גם אני אאחל לך את הברכות, שאת מייחלת להן. כבר שלוש שני אני משתתף בפורום זה. זהו כמעט הפורום היחיד, שהשתתפתי בו בקביעות. למדתי להכיר כמה סוגים של אנשים ואל כל אחד השתדלתי לדבר בשפתו. כמובן לא כל שפה, שבה השתמשתי, היא שפת המקור שלי. בשפת המקור אני רואה בכל אחד כאילו הוא אחי או בני. גם כאשר אני מדבר בתקיפות, אני עושה זאת מתוך אהבה וכאב. כל החילוניים וכל השמאלניים מוזמנים להתארח אצלי בכבוד מלכים. רק דבר אחד יצטרכו לדעת: אינני האדם הכי חכם והכי מוכשר בעולם. מצד שני אינני חושב עצמי לטיפש כה גדול או לנבער מדעת. משהו למדתי בחיי ועד היום אני לומד מפי אנשים חכמים ומשכילים. כך אני מתכוון לעשות עד סוף ימיי. לכן, כאשר אני מביע דעה, אין זו דעתי האישית אלא דעת חכמים ואנשי מדע. יכול מי שרוצה לחלוק עליי. אני מאמין במוריי. הזכרתי כאן לא אחת איש מדע דגול בשם ד"ר צבי מוזס. לא הרבה מכירים אותו ואף אני לא הייתי זוכה להכירו אלמלא קראתי את תשובותיו לגולשים באתר "כיפה" (גם בנושא שלנו) וגם שמעתי אודותיו אישית מפי כמה גולשים כאן. אדם זה (מומחה בפסיכולוגיה קלינית) מוערך על ידי במיוחד משום עזרתו לכל אדם באופן בלתי תלוי לחלוטין. מי, שיחליט, שאיננו רוצה להשתנות מנטייתו, הוא יעזור לו להתגבר על כל הקשיים שבחייו. מי, שמעוניין לשנות את נטייתו, יבהיר לו בתחילה, שאת הנטייה לא ניתן לשנות אבל אפשר להתגבר עליה במקרים רבים. מי, שיחפוץ בכך, אף הוא יקבל את מלוא התמיכה הנדרשת לצורך כך. את סיפורו של נאור שמעו כבר רבים מבין גולשי הפורום. גם אני כתבתי עליו מילים חמות לא בגלל אינטרס כלשהו בינינו. פגשתי אותו עד היום פעמיים או שלוש בסה"כ. מעבר לכך היו בינינו כמה שיחות אישיות בטלפון ובפורום. טענה אחת יש לי לכל המלעיזים: זו לא חכמה להיוולד במשפחה דתית ולהיות סטרייט. נאור נולד למשפחה חילונית, ממנה הגיע לדיוטא התחתונה ומשם זכה לקיומם של דברי דוד המלך: "מקימי מעפר דל, מאשפות ירים אביון" כלשונם. זה לא קל כלל וכלל. נאור התמודד והגיע בעניין זה למדרגה גבוהה ביותר עד שהיום הוא עוסק באותו נושא, שבו עסק בעבר, אבל מהעבר השני של המתרס. עתה הביע רצונו להתנתק מהעולם ההומוסקסואלי ולהקים משפחה עם אשה וילדים. אין לי ספק, שיצליח בזאת למגינת ליבם של "טוקיו" ו"קוניטו". בעוד 20 שנה הם יתפוצצו מקנאה חראות, כיצד הוא מוביל את בנו בכורו (או ביתו) לחופה ואילו הםהולכים ומזדקנים מבלי שיהיה להם המשך. לכן אני מקנא בו. חוץ מזה אנו יודעים, שהעולם נברא לצורך פריה ורביה. כך גם החי והצומח. להתנגד לקיום הבסיסי של העולם זהו נגד הטבע. לא רק טבע האדם אלא כל היקום. אז אומנם יש מעטים ואף אני בתוכם, שיש להם איזשהו פגם גנטי. יש לא מעטים, שאינם יכולים לקיים את המצווה. להם אומר, שלפחות יעסקו במצוות ובמעשים טובים, אבל חלילה לבל יסיתו את האחרים להימנע מקיום המצווה. לפני כמה חודשים כתבתי כאן על מכון פוע"ה (פוריות ורפואה ע"פ ההלכה). במכון זה פועלים רבנים לצד רופאים בכירים לעזור לזוגות חשוכי ילדים למלא את משאת נפשם לפרי בטן. זוגות אלו משקיעים הון תועפות כדי לזכות לחבק בן או בת ואילו כאן קמים עלינו זדים ולא בלבד שקוראים בלא בושה להכחיד את העם היהודי (כן! מזכיר לנו תקופה אפלה מלפני 67 - 68 שנה...) ועוד יורקים אל תוך הבאר, שממנה שתו בצמא את מימיה, ולא זו בלבד אלא עוד קוראים לנתוץ ולהאביד כל זכר לבאר ההיא. כואב הלב!

T o K i O

New member
אתה באמת כישרוני..

איך בפסקה הראשונה שלך הזמנה לדו-קרב הפכה ממש שירה. כל השנאה שלך היא במסווה אוהב את כל העולם ואחותו. אבל היא קיימת זועקת ושקופה. מה זה איש מדע? ממתי כל שימוש שנעשה במדע זה שימוש לטובה? לי האיש הזה נשמע כמו נוכל. יש לך ממש עולם מושגים פרימיטיבי. "חוץ מזה אנו יודעים, שהעולם נברא לצורך פריה ורביה" אנחנו גם יודעים שנכון לעכשיו מצב צפיפות האוכלוסין בעולם ובישראל בפרט זה ממש אסון ועתיד להביא איתו גם משבר כלכלי גדול. שום דבר שנברא בעולם הזה דם מבחינה אבולוציונית וגם מהתפיסה הדתית לא נברא סתם. כך גם בנאדם שהוא הומוסקסואל. להגיד על ישות בעלת השכלה בלתי מוגבלת כמי שיצרה אדם כדי שיתכחש לדרך ולאופן בה אותו יצרה זה דפוק.

סורנטו

New member
טוקיו - היי. אני חושבת שאני האדם הכי

מקבל בהבנה דעות ומעשים של אחרים, הכי פתוחה לכל שונה או אחר או הפוך ממה שאני ולכן, ככזו , התרעמתי גם אני עד מאוד על התגובות השליליות שנפלטו ללא הצדקה והתחשבות כלפי החברים שהחליטו לנסות דרך אחרת, השתדלתי לא להגיב אבל באמת כשהקריאה חוזרת והנפנוף בכך שאין כמו להיות הומו וכל מי שרוצה לנסות! לנסות משהו אחר נתקף...זה מרגיז. כהומו אתה יודע כמה תלונות יש כלפי הסטרייטים שקשה להם לקבל זאת וכו', והנה - אתה בא ועושה בדיוק את ההפך-נחרד מכך שחבר רוצה לנסות ללכת בדרך אחרת. כן, טוקיו, העולם, למי שמאמין בדת וגם מי שלא, נברא -!!! זכר ונקבה כדי להתרבות,כך לפחות הדתיים והמאמינים בתורת האל וחוקרים וכו' (ואל תדאג לי להתפוצצות אוכלוסין כעת וגם, יש מי שרוצה להנשא כדי לגדל ידלים מהגנים שלו וראוי שתכבד...)אבל ברור שאם הקב"ה ברא אנשים עם נטיה הומוסקסואלית(ואגב, לא אכנס לזה אבל היה לי ויכוח על נטיות שאפשר להתגבר עליהם אם רוצים, לדוגמא? נואפים שלא בוחלים בשום בחורה... האם אין להם זכות להנשא? האם לא צריכים להתאפק?) אולי צריך גם את זה, לא יודעת. ואם יש כאלה שלא יכולים ומעדיפים את בני מינם, אם יש כאלה שמעדיפים לא לאמלל את האישה כי אין ביכולתם להתאפק על ניאופיהם, שישארו רווקים, זכותם ואיש לא תפס אותם בכוח ולא חולק עליהם. מכבדת וצריך לכבד גם טקטית אוקיי? לפני שתתקוף אותי-אין לי שום כלום נגדך ונגד אף אחד מההומאים להפך-יש לי מרצה הומו שאני חולה!!! עליו וגיליתי אנשים חביבים ביותר כאן אבל אם יש משהו מרגיז אפילו שניים: אחד-שמבשרים לי בשורה משמחת כדי לקבל פידבק או ברכה ומשהו מוריד את "המפרשים' או מקלקל את השמחה. השניה-אנשים שלא יכולים לקבל דיעה הפוכה משלהם וקשה להם לכבד את האחר. מה שאתה לא יכול, או רוצה-אחר כן... שוב, אם דרכך לתקוף ובא לך לתקוף, תקוף אבל דע שאני לא נגדך או נגד אף אחד מההומאים אבל כפי שאחרים מכבדים - מצפים שתכבד, גם אם דעותיך מנוגדות. שבוע טוב,

DannyDinn

New member
12 צעדים

נחמן, היציאה שלך לקרב פה יוצאת לדעתי מכל פרופורציה! נאור בעצמו היה מודע יפה מאוד לתגובות המתנגדים עוד לפני שהם בכלל כתבו את זה. בגלל זה בעצם הוא ברח מפה, כדי לא להתמודד איתם. הרי כל תוכנית של 12 צעדים נועדה לפתור מחלה\פגם\התמכרות. ולאמר פה בפורום של הומואים שהוא הולך לכיוון הזה זה בדיוק כמו לאמר בפורום של דתיים שאין אלוהים והתורה היא שקר! ועל זה כבר העיפו פה בעבר מישהו. אבל כשזה בא לכיוון של חתונה, או לכיוון של התמכרות לאלוהים, זה בסדר גמור!? נראה לי שבעצם יש פה שני פורומים שונים שמתנגשים זה עם זה - הפורום של ההומואים הדתיים שמקבלים את זה שהם כך ושני החלקים האלה של חייהם חשובים לא פחות, והפורום של הדתיים שהם גם במקרה בעלי נטיה הומוסקסואלית ויעשו שמיניות באויר להדחיק ולצאת מזה. דוקא התארגנות חברותא והו"ד והדיבור השוטף בשנים האחרונות בתקשורת בנושא זה לדעתי יחזק את הקבוצה הראשונה. אמן!

Nחמן

New member
דני דין יקר וחביב!

ראשית - תודה על דבריך. דברי חכמים בנחת - נשמעים - גם אם הם דברי ביקורת. אינני מכיר את התוכנית, שהוצעה למאור. אני מכיר את נאור כמי שיצא ממצבים קשים בהרבה מהמצב, שבו הוא נמצא כעת. לכן אני מאמין גם ביכולתו לצאת מזה. אסביר בהרחבה: נניח, שדבריך נכונים. אני מאמין, שגם נאור יודע זאת. אני מניח, שהוא יודע, שנטייה האמוסקסואלית איננה דבר, שאפשר לצאת ממנה, אולם אפשר להתגבר עליה במקרים רבים. לא כולם. אני מאמין, שיש לא מעט מקרים, שאין להם פתרון. נאור הוא בחור חכם. הוא יודע לקראת מה הוא הולך. כיוון שאין שום רע במעשיו ואף יש בהם תועלת רבה לאנושות לא נשאר לי אלא לברך אותו בהצלחה מכל הלב. הלוואי על כולנו! המלחמה שלי לא הייתה על הדעה של זה או אחר. רשאי כל אחד להביע דעתו. רק יש הבדל בין הבעת דעה בצורה מנומסת לבין שחצנות וניסיון מניפולטיבי לכפות דעה אישית על אחרים. זה מעשה שלא ייעשה ואינני רוצה להתבטא ביתר חריפות. לכן אמשיך לברך כל אחד ואחד לפי כבודו ומעלתו, שיצליח בכל דרכיו ויזכה לעבוד את א-לוהיו באמונה וביראה. אני מניח, שלא פגשת את נאור אישית. אני פגשתי בו יותר מפעם אחת. כבר ברגע הראשון שאלתי עצמי: "מה לכהן בבית הקברות?". הבחור נראה כמו מלאך ואני חשתי בתמיהה גדולה עוד יותר: במה זכיתי לכבוד הגדול להתקרב אל אישיות כזאת? השאלה הראשונה עומדת להיפתר כנראה. השנייה - אולי תלויה בראשונה. חוץ מזה כולנו צריכים לשמוח בשמחתו של הזולת. אי יכולת לפרגן ולהזדהות עם השמחה משדרת מצוקה נפשית עמוקה מאוד אצל האחר וחמור מכל (מבלי לפגוע אישית באף אחד מבין הגולשים אלא כדרך משל): חולה הנפש חושב לעיתים, שכולם חולים ואילו הוא - בריא ושלם. אני אישית מכיר תופעה כזאת. אם תרצה לדעת, מי הנמשל לכל אחד משני צדדים אלו, ראה את תגובותיו האצילות של נאור. ללא ספק הוא יחסר לנו כאן בפורום. אז הנה נשאר לי עוד משהו לאחל לו: שיזכה לחזור לפורום אבל מהצד השני של המתרס. שבת שלום לך! Nחמן

Nחמן, כוונתיך טובות, אך מעשיך אינם רצויים...

אני מזועזע לחלוטין מהתגובה שלך לטוקיו... הארס והרעל שבדבריך בזמן האחרון רבים בהרבה מבהודעות של כל אדם אחר כאן בפורום. אנשים אחרים בפורום אולי לא מפרגנים זה לזה, לא מברכים אדם כנולד לו ילד או מאחלים בהצלחה לאדם בדרך החיים בה בחר, אך מעולם לא ניתקלתי בפורום הזה בהודעה כ"כ בוטה ודוחה. מה מביא אותך לאחל שיתוק לאדם כלשהו?! כפי שנאמר לעיל, טוקיו איחל לו כשלון משום שהוא חושב שהבחירה הזו תזיק לו. לצורך העניין, אני מניח שאם חבר פורום מסויים היה מפרסם הודעה בדבר החלטתו להתאבד, אני מניח שגם אתה היית מאחל לו כשלון בכך, על אף שזו הבחירה אותה קיבל... מעבר לכך, הגיע הזמן שתבין שאין שום סתירה בין ההחלטה לחיות את חייך עם בן זוג ולא עם בת זוג, לבין המשכיות העולם- הן משום שאתה חוזר כל הזמן על הטיעון השחוק ש"אם כולם היו ככה העולם היה נכחד" (לא, אף פעם לא יקרה מצב שבו כולם יהיו ככה), והן משום שאתה מתעלם מהאפשרות שאדם יכול לא להתכחש לנטייתו המינית, לחיות בזוגיות מאושרת עם גבר ולהביא ילדים. הומוסקסואליות אין פירושה בדידות. צר לי שזה מגיע לכדי כך, אבל אני מקווה שאו שתממש את החלטתך לעזוב את הפורום, או שתלמד כיצד להעביר ביקורת על אנשים באופן תרבותי, וללא איחולים זוועתיים שכאלו...

Nחמן

New member
חלילה לי מעשות כדבר הזה!

אסור לכתוב דברים כאלו בפורום וכל הכותב כך, דינו להיחסם. בהודעתי כתבתי, שאני מאחל לך, שידיו ישתתקו בבואו להטיף ארס ורעל, כפי שהטיף בפורום. איום זה דומה להפליא לדבריו של כבוד השופט (בדימ.) מישאל חשין: "מי שיעז להרים יד על ביתי, ידו תיגדע". גם השופט חשין איננו וחשוד בהסתה לאלימות. טוקיו איחל לו כשלון משום שהוא חושב שהבחירה הזו תזיק לו... סליחה על השאלה: מיהו טוקיו? לא! אינני מתכוון לזהותו של הגולש אלא לסמכותו. מי הסמיך אותך להחליט, שהדרך שהשני הולך בה מובילה להתאבדות? אני מבין את כעסך ומתנצל, אם הבנת את דבריי אחרת. לגבי המשפט האחרון - כבר עזבו רבים וטובים ממני. אין שום סיבה, שלא אלך אחריהם לא בגלל איומך אלא בגלל הסיבות, שגרמו לעזיבתם. הפורום אמור לשרת ולתמוך בהומואים דתיים וכל ניסיון ליצור דה-ךגיטימציה לדעות כפרניות והסתה פראית נגד כל מה שריח של קדושה נודף ממנו יעקר את הפורום מתוכנו וזה לא יוכל להיקרא עוד בשמו. שים לב גם לסגנון התגובות המשתנה מתגובה לתגובה. שים לב גם לסגנון הדיבור של דוד המלך ושל שמואל הנביא: "עם נבר תיתבר" וכו'. אם אתה רוצה להשתתף בפורום של הסתה, אנא ממך! אל תעשה זאת כאן. ושוב אין הכוונה אליך אישית אלא אל כל מי שחושב, שהפורום משמש במה לניגוח ערכים דתיים. שבת שלום!

T o K i O

New member
ואותך מי הסמיך להחליט שהדרך שבה הוא הולך

תוביל אותו להצלחה ולאושר. ואם כבר שאלת אז אותי הסמיך ההגיון והמובן מאליו. לדבר ולהביע דעה זאת בסמכותו של כל אדם, ללכת אליו הבית ולצעוק עליו את זה עדיין לא עשיתי. אבל הוא הראשון שעלה לבמה הזאתי.

ראשית, מרבית הודעתי התבססה על עניין השיתוק...

אין בדברי כל איום עליך, אלא אך בקשה אחת- אם ינך יכול להתבטא בפורום בלי לפגוע במשתתפים אחרים, אנא אל תשתתף בו. אני אישית לא נפגעתי ממך, אך כואב לי מאוד לראות כיצד אתה פוגע פה באנשים שוב ושוב. נכון, גם גולשים אחרים פה מתנהגים ככה לפעמים, אך מאחר וכמו שכבר כתבתי בשרשור אחר אני מעריך אותך מאוד, אני מצפה ממך שלא לרדת לרמתם. ייתכן שזהו מקור האכזבה שלי מהתבטאויותיך בעת האחרונה... דברי בנוגע לאופי דבריך ולכך שאם לא תשנה את דרך הביטוי שלך אני חושב שמוטב שתעזוב את הפורום, היו מכוונים לאיחול שלך שילקה בשיתוק. אני מבין שקשה לך לראות זאת, אבל אין הבדל בין רמת הארס והרעל שבאמירות שלך בגנות ההומוסקסואליות והבחירה בחיים המתאימים לנטייתך המינית, האמירות שלך בדבר ההומוסקסואליות כמחריבת עולם וכגוזרת בדידות על האדם, לבין איחולו של טוקיו שתהליך ה"התגברות על הנטייה" של נאור ייכשל. כמו כן, ההסמכה שיש לו לחשוב שבחירה בתהליך שכזה תמיט אסון על נאור, מבוססת בהחלט על מחקרים רבים, כמו גם על נסיון החיים. מעבר לכך, גם אם הדבר לא מוכח, הרי שגם ללא כל הסמכה תנסה למנוע מאדם להזיק לעצמו- זו תגובה טבעית של כל אדם שאכפת לו מאחרים... ואם בענייני הסמכה עסקינן, מי הסמיך אותך לקבוע מהם "ערכי הדת"?! ישנן מצוות, שעל אדם דתי לשאוף לקיים כמיטב יכולתו. הטענה שתקיפת הנסיון "להתגבר על הנטיות" מהווה תקיפת ערכים דתיים היא חסרת ביסוס, מאחר ואין בכך כל סתירה של מצווה דתית (ושוב, להזכירך- אפילו את מצוות "פרו ורבו" ניתן לקיים גם ללא נישואין לאישה, ע"א שאיני בטוח מה יחס ההלכה לסוגיית הפונדקאות..). ובנוגע לאופי הפורום- אתה שוכח שהפורום נועד להומואים דתיים, ולא ל"מאבק גברים דתיים בנטיותיהם ההפוכות". לפיכך, כשם שדעותיך בנוגע להתגברות על הנטייה לגיטימיות בפורום הזה, כך גם דברי גולשים המתנגדים להתכחשות לנטייה המינית... וד"א, להזכירך הפורום אינו מוגדר כפורום לדתיים בלבד, אלא חברים בו גם חוזרים בתשובה ומסורתיים, לצד דתל"שים למיניהם...

למעלה