עזה זה פה?

omnicom

New member
עזה זה פה?

בושה לנו שכך נראית גינה ברעננה 2008. במשך שנים עמד מגרש ליד גינת אריגי (להזכירכם: מרכז העיר, בין רמב"ם לקלאוזנר, מאחורי העירייה ובית ספר מגד). במגרש הגדול היו עצים ותיקים, זכר לשעורי החקלאות במגד ההיסטורי. בשנים האחרונות המגרש הוזנח, נאספו שם גרוטאות ולא עשו אתו כלום, אבל לפחות היה מוסתר עם שיחים עבותים ומגודר. התושבים ביקשו לספח אותו לגינת אריגי, כפי שהיה, או להפכו לגינת כלבים. היו שמועות שיבנו שם עוד נדל"ן, או שיעשו שם חניון. בכל מקרה לפני ראש השנה הגיעו טרקטורים ובברוטליות הרסו את הגדרות, הורידו את השיחים העבותים וגם חלק גדול מהעצים שעמדו במקום עשרות שנים!!! זה נראה זוועה. מי נתן אישור לכך? צירפתי תמונות מצערות. חג שמח!

זו אולי בושה אבל ממש לא הפתעה

מאז שעוזי כהן מת העיר נראית כמו פח אשפה. לכו לכתובות הבאות ותגידו אם זה נראה כמו רעננה או כמו עזה: רחוב ויצמן 121-131 רחוב גאולה - כל הרחוב רחוב התקומה - כל הרחוב רחוב אלי כהן - ליד המקלט הציבורי אין יד מכוונת ברעננה בנושא הניקיון. הכל נע מכוח האנרציה, וחבל

omnicom

New member
כבר התקשרנו למוקד, אבל...

מקווה שיעשו עם זה משהו ומהר. ההזנחה הזו מגעילה!

ariklev5

New member
שלום.יש תקלה בפורום נעלמו כמה הודעות שלך

האם שמתלב? אריק

הן נעלמו לבקשתו

הלילה - בשל ההתלהמות חסרת המעצורים של חלק מהגולשים - ישנתי רק ארבע שעות ואני מעבירה יום עבודה בעייפות רבה. זה לא הגון, לא הוגן ולא יאה לרעננה או לפורום. אני מבקשת ממך וממס' שחקני חיזוק שהגיעו לכאן השבוע, למתן את ההשתוללות המתלהמת הזו. תודה.

ariklev5

New member
שלום לך.אני אודה לך אם תחדלי מהפרנויה

סביב כל ניק חדש שאת רואה. ובאופן אישי,אודה לך אם תחדלי לתייג אותי. אני לא שחקן ולא חיזוק . זכותי,לשאול שאלות,להביע דעות (גם אם את לא אוהבת אותן) באופן חופשי . לכי לישון שינה ערבה בברכה אריק

רחלית4

New member
מתוך סקרנות הלכתי לראות ובאמת מזעזע!!!

זה לא רעננה שאני מכירה. לא מבינה מה עשו שם? לדעתי כדי ליצור רושם שהעירייה מתפקדת כראוי, ניסו לנקות את השטח ורק גרמו לזוהמה בלתי רגילה.חייבים ללחוץ עכשיו על העייריה לנקות ולטפח, כדי זה הזמן לפני בחירות. אחרת זה ישאר שם כך לעד!!!!

ראה תשובתי המפורטת

לגולשים האחרים: אני מבקשת מכל עסקני הבחירות להימנע מניצול כל נושא מקומי לתעמולה קנטרנית כזו או אחרת. הפורום עוסק בענייני העיר, לא כל תקלה בעיר היא קרדום נכלולי לחפור בו. מי ששייכים לגדה הדרומית מוזמנים להשתתף בטיפול בנושא, ובכל נושא הקשור לשכונה.

avsha38

New member
תשמע היו ואתה עובד בשביל ברוך זה יכול להיות

ה שאתה כותב אבל אני לא מבין מה יוצא לו מזה שאתה משמיץ את העיריה וראש העיר

מי משמיץ

לא ברור לי מאיפה השתמע שאני משמיץ את העירייה. אם הובן כך אז ממש ממש לא. אני חושב שהעירייה מתפקדת בסך הכל טוב, אבל הלכלוך בשכונות שמניתי בלתי נסבל. אם מכאן הגענו להשמצות - זה ממש לא הכוונה

rnati

New member
גאולה והתקומה נראים אותו דבר כבר שנתיים

בלי קשר לעוזי כהן...

עזה.... אין בושה לקראת הבחירות הכל הולך

עזה.... מה זה משנה העיקר להפציץ לקראת הבחירות. לפחות מעניין לנו פה. מצלמים גדר ומתחילים לברבר עזה עוזי כהן. שני דברים אולי יש דברים בגו ועושים שם משהו כדאי לשאול ולהתעניין, שנית אגלה לכם סוד אבל בבקשה אל תפיצו את זה הלאה. עוזי לא עשה כלום עבור רעננה בחמש שנים האחרונות כלום פשוט כלום. אבל מה זה משנה. כמו שאמא שלי אומרת שבזמנה הכל היה יותר טוב. נחמד לי פה.

למעלה