עזה זה פה?

אמיר שוצמן ברוכים הבאים לדרישות תושבי רעננה

אני קורא שכואב לך הלב על האי פירגון של תושבי העיר. גם לי כתושב כואב הלב. במקום הולדתי ארה"ב לא ראינו מנקה רחובות שמנקה את רחובותינו, למה!? כי כל אחד דאג לפתח ביתו ושמר על הניקיון פה זה שונה. זורקים ומבקשים מהעירייה לבוא ולפנות, אני מודה שנראה לי מוזר אבל זה מה יש. אמיר אני רוצה שתדע וחשוב לי שתדע. יש לך עובדים נהדרים, מסורים, אכפתים. יש לך מוקד סוף הדרך אין דבר כזה גם לא באמריקה הגדולה, תמיד זמין, תמיד אדיב. אין לי ספק שיש מה לשפר אבל כפי שאמרת חייבים לשתף פעולה, אנחנו התושבים חייבים לקחת אחריות על הסביבה שלנו. הרגיז אותי במיוחד אותה גברת או אדון שהשווה את עזה לרעננה, אני מבין שזה נעשה בכדי לעצבן אז כנראה שהם הצליחו בוודאי אותי. הלוואי על כל הערים בארץ ובחו"ל הצרות של רעננה. אמיר אנא! מסור תודה לכל עובדי העירייה בשמי ובשם משפחתי. אתה יכול פשוט לשלוח את המסר הזה במייל לכולם. חג שמח.

ארזS

New member
אני מסכים איתך מרק ויצמן

רק אם לא קשה לך, אנא כתוב להבא עם קצת רווחים ולא כל כך צפוף... זה מטשטש לי את העיניים...
תודה מראש.

../images/Emo51.gif מרק. לרגע נחרדתי אמש

מהפוטש שהיה כאן. תודה שבתשובתך לאמיר אתה גם מזכיר לי למה אני כאן ולמה כולנו כאן. בשביל מי.

lul5

New member
אחרי ההבהרה של אמיר נותר להודות לחנה על

הפעילות מאחורי הקלעים עוד באותו יום שהתחילו לעבוד בגינה התקשרה חנה לגורמים בעירייה ובקשה הבהרות ואף מחתה על הפגיעה בעץ התות והעבירה הבהרות שלו לתושבים שהתענינו מסתבר כפי שחנה ציינה שמעז כנראה יצא מתוק והגינה תשודרג ותשרת את ציבור הילדים ההורים הסבים\תות ולכל אלו שניסו בפורום להשתמש בכך בתעמולת הבחירות כנראה קיבלו את התוצאה ההפוכה שכן כוונת העיריה לתת לציבור שרות טוב יותר בשטח זה של הגינה וגם התיחסות המנכ"ל בפורום מראה כמה העירייה קשובה לקולות התושבים וטוב שיש לנו את הפורום שמקשר את התושבים למנהלי המחלקות ולצמרת העירייה חנה ישר כוחך

omnicom

New member
לאמיר שוצמן- לא הכי מדוייק, אבל מפאת כבודך,

לא נתווכח. רק אומר שאני גר ממש בקרבת מקום. ראינו את כל ההתנהלות, וברור לכל אחד שאם טרקטור עולה בברוטליות על עצים, שיחים, גדרות ושער ברזל- זו התוצאה. ולהבא- אם מתכננים דבר כזה- בבקשה לא לפני חגים וחופשים, ואם אפשר- עם קצת יותר מחשבה. פשוט היה צריך להעמיד איזה מנהל או פקח כדי לפקח על העבודה- כדי שמראש זה לא יגיע לזה. אם חיכו 20 שנה, אפשר היה עוד קצת, העיקר לעשות בשכל.

רחלית4

New member
jab2 שלום: גילי אינו העניין. ברור לי שאתה

נמצא בפורום הזה בשמות נוספים ובדויים ומשנה כל העת את שמך כדי להגיב לעניין זה או אחר. מאחר ואני מתעסקת גם בתחום המיחשוב, הטכניקה הזאת מוכרת. עד היום רק עיינתי מבחוץ בפורום. לא מצאתי שם כנות. כאשר זה נגע לנושא שקרוב לביתי ולליבי החלטתי להרשם. זו זכותי. כמו זו שלך. הפורום הזה מצטייר לכאורה כגדוש ומלא. אבל לא יותר מ-15 איש מבלים בו בחודש וחצי האחרון. אבל כל אחד מחזיק בכמה שמות ולכן זה נראה עמוס. צר לי אבל באמת אינני מתעסקת בפוליטיקה. להבדיל מהרבה אחרים כאן בפורום וגם אתה, או את, שטורחים להגיב על כל נסיון לומר דבר מה ביקורתי על העירייה. אין זו הדרך. זה רק מעורר אנטגוניזם, בודאי כלפי חופרי שהוא "הלידר" של הפורום. גם הצילומים החדשים שהוכנסו לפורום הם עדות לכך שמשהו משובש כאן והאובייקטיביות היא מכאן והלאה.

שמחה לבשר כי בחודש האחרון נכתבו 1201 הודעות

על ידי 85 גולשים. מאז ה- 31 בספטמבר ועד היום, התווספו לגולשים הכותבים בפורום, עוד 6 גולשים, כך שהיום יש 91 גולשים כותבים. על כל גולש/ת-כותב/ת, יש עשרות שרק קוראים. האמת נמצאת, כרגיל - לא באג'נדה של אף אחד/ת, אלא רק בסטטיסטיקה.

32103210

New member
חנה

תעזבי כמה גולשים בחודשיים , תראי כמה חדשים ביום אחד .

Jab2

New member
יש לך את האומץ ביום אחד להירשם לתפוז

ועוד באותו היום להתחיל לקבוע עובדות על הנעשה כאן בקצב מסחרר... איבדתי אותך איפשהו בין הקביעה שיש לי כאן שמות נוספים, לקביעה שיש כאן רק 15 איש, שאינך מתעסקת בפוליטיקה, לבין הרצון העז להראות לי מה הדרך... תאמרי לי, את בטוחה שאינך בוחשת בפוליטיקה...? כי הדרך שלך ממש שקופה

זה מרגיז אותך? צא ולמד

לא כולם שולטים ברזי ההרשמה וזכותה המלאה להירשם היום ולהביע מורת רוח ממה שקורה כאן. זה מרגיז אותך אבל זה שראש העיר גר כאן בשכירות, הזוהמה וחוסר הטיפול בנושאים בוערים והבזבזנות חסרת הגבולות כאשר מנגד נלקחות הלוואות לא מרגיז אותך? וזה שמנהלת הפורום שהיא פעילה בעבודה ותומכת חופרי מעלה רק תמונות שלו ושל חבריה ממסעה המרתק באחוזה לא מרגיז?

אם היית עושה עבודה רצינית ולא פרטץ'

היית מגלה ששבנוסף לכל מה שכתבת, ישבתי הערב עם רונית ויינטראוב (מרצ) בארקפה, שאני מיודדת עם מס' 3 ו-5 ברשימה של דן ברוך עוד מקדמת דנא, ושהיתה לי שיחה ידידותית ארוכה עם מועמדת מרשימה ברשימת הליכוד באחוזה, אתמול לאור היום וקבל עם ועולם. וואו - ממש סוגייה אתית קשה: איך אני יכולה לדון בענייני העיר אם אני מקדמת כאן את....תזכירו לי מי?
כדאי שאתה וחבריך תתאפסו על ההודעות שלכם. טוקבקים זה לא כאן. אני מקווה שלא אאלץ להציב כאן עוד שרשור שוליים להודעות תגרניות. אחד הספיק.

nesi happy

New member
משום מה מרשימתה של מלי פולישוק התעלמת בתשובתך

מה, הם לא חברים שלך? אף אחד שם לא "מסוחבק" איתך? וחוץ מזה תמונות העלית רק של חופרי ואנשי העבודה. מכאן שלא ענית לו בכלל אלא רק הצדקת את מה שאמר.

Jab2

New member
גם לך יש את האומץ לומר שעלי ללמוד

אולי תפרסם כאן את מי אתה מייצג בבחירות שנדע למי *לא* להצביע? כמה אני אוהבת את שחושבים שהם יודעים הכל-הכל... והם-הם ילמדו אותנו, "פשוטי העם הלא מבינים", כיצד צריך לנהוג. אזרח מודאג - חוץ מלהירשם בעת האחרונה לתפוז, לכתוב רק בפורום זה ולהשמיץ כל איש וכל שיח, לספר חצאי אמיתות ו"פתאום" לדאוג לנו - אתה עושה עוד משהו? כי את עבודת ההשמצות הזו אתה לא עושה כל כך טוב...
כדאי שתדאג לג'וב אחר ליום שלאחר הבחירות

lul5

New member
חברי פורום הגדה הדרומית כבר חצי שנה מתכננים

תוכנית להחייאת שטח החווה החקלאית ההיסטורית אותו שטח שמדובר בין גן אריגי לתוחלת התכנון במסגרת קורס למנהיגות סביבתית שהעירייה עורכת לתושבי השכונה התוכנית לפני סיום והיא תוגש לראש העיר בתקוה שתמומש הרעיון בתוכנית שמוצעת הוא להחזיר את עצי הפרי שהיו באותו שטח ולהוסיף עצים ברוח עונות השנה (לכל עונה יש את הפרי שמבשר עליה וגם את הריחות של אותם פירות שנחרטים בזיכרון הילדות של כולנו)כמו שפרי הדר מבשר על בוא החורף ורימון ותאנים מבשרים על בוא הסתיו ותותי היער המשמש והשזיף מבשרים על בוא הקיץ והשקד מבשר על בוא האביב ובוסתן של ענבים ועצי זיתים עתיקים עצי גויבה נותנים את הריח לסופו של הקיץ עצי חרובים ופקאן ובכל עונה הציפיה לפריחה ולפירות של אותה תקופה לדעתי הזיכרון ילדות החזק ביותר שלנו הבוגרים הוא מעצי הפרי של אזור ילדותנו (לי זכור בעיקר עץ שסק שהינו מבלים תחתיו אחרי בית הספר וגם עץ לימון מתוק וגם פיטנגו מישהו זוכר מה זה?)עם השנים נעלמים יותר ויותר שדות פתוחים וגם כמעט שלא ניתן למצוא עצי פרי בטבע העירוני באזורנו ואנחנו חייבים לילדינו ולדורות הבאים את החוויה לחוש את מעגל החיים לפי הטבע ולפי עונות השנה וגם חגי ישראל (שבועות =שקדיה ראש השנה = רימון הדס ערבה ותמר)לכן זה המקום לקבע חוויה זו לטובת כולם כאמור חנה צינה כי מי שרוצה להיות שותף בפורום התושבים מוזמן להשאיר מייל או טלפון וניצור עימו קשר ניסים עוזר

די באמת די תנו קרדיט לעובדי העירייה

סה"כ כל החברה שצצו לקראת הבחירות די חוצפנים ומגעילים. מסכנים עובדי הגינון ושאר עובדי העירייה שצריכים לשרת את אותם חסרי הפרגון. להזכירכם, היה לנו ראש השניה, ימי שישי ושבת, יום כיפור שוב שישי שבת, חג סוכות ועכשיו חול המועד סוכות. אבל מה זה מעניין את התושבים הפלצנים של רעננה. שיעבדו שיזיעו החארות האלה בעייריה האוכלי חינם. שישרתו אותנו גם בחגים גם בשבתות העיקר שלא יהיה לנו יום אחד מלוכלכך, לא מעניין אתכם שעובדים במקום וטרם סימו, לא מעניין אתכם שיש הסכמה לנטוע עצים במקום, לא מעניין אתכם שלשדרג גינה לוקוח זמן. העיקר תשרתו אותנו עכשיו!!!! מיד!!!! אין לנו זמן!!!! אנחנו משלמים מיסים ורעננה שווה עזה. תתבישו לכם שכני . אני מתביישת שאלה שכני ואלה תושבי עירי.

למעלה