אוף איתך...
"תגיד לי,אתה נורמלי?אתה אומר שמדינות העולם צריכות לשאוף לדיכוי של מין שלם?של 50% מהאוכלוסייה שלהם?של בני אדם?" לא, אני אומר שמדינות העולם צריכות לשאוף כל אחת בנפרד למודל שהכי מתאים להן. "תעשה לי טובה,זה נראה לך הגיוני שמישהו ירצה שיקחו לו זכויות ושישעבדו אותו?" כן, ככה חינכו אותם, ככה הם חיים הרבה מאוד שנים, וככה הם חושבים שזה טוב. "זה לגיטימי לרצוח בן אדם על רקע פגיעה בכבוד המשפחה?אולי בחברה פרימיטבית,אבל בחברה מערבית ודמוקרטית על פגיעה בכבוד המשפחה תובעים בבית משפט על הוצאת דיבה,לא רוצחים,ובטח שלא רוצחים את האחות בגלל שקראו לה זונה" כן זה לגיטימי. כי לא כל המדינות בעולם דמוקרטיות, ולא כל המדינות בעולם רוצות להיות דמוקרטיות. נכון, בחברה דמוקרטית זה לא לגיטימי, וזה בגלל שככה החברה החליטה. אותו הדבר בחברה הערבית ה"פרימיטיבית" (זה מעניין, כל מה של מערבי הוא פרימיטיבי? איזו התנשאות תרבותית מטופשת), יש מנהגים שאולי לך לא נראים לגיטימיים, אבל הם לגיטימיים לגמרי כי ככה אותה חברה החליטה. "בטח שיש לי זכות לשפוט מנהגים של חברה אחרת,ובמיוחד כשהם פוגעים בבני אדם,כשאין צורך בהם(לרצוח על פגיעה בכבוד זה משהו שמתאים לילד ולא למבוגר)וכשהם פרימיטביים וטיפשים. " חחח, מי אתה שתקבע מהם מנהגים מיותרים? אם הם היו מיותרים הם לא היו קיימים כי היו מבטלים אותם. יש לך בעיה קשה של קושי בקבלת השונה, ידידי.