עו"ד הגירה לקנדה

haimico

New member
עו"ד הגירה לקנדה

האם מישהו יכול להמליץ על עו"ד לעזרה בהגירה לקנדה, הממוקם באקץ או בקנדה, אמין ולא יקר ? תודה!

kanada1

New member
../images/Emo160.gifכמו שכתבתי בעבר יש בקנדה

כמו שכתבתי בעבר יש במונטראול עו"ד שעושה את ההליך ההגירה מקנדה עצמה כמו שאני ומשפחתי עשינו אנחנו הגענו לכאן על תקן של תייר ועשינו את ההליך מקנדה עצמה האמינות שלה מתבטאת לפי דעתי בזה שהיא חותמת איתך על חוזה שאם לא תקבל את הנירת המובטחת מה שאומר תעודת תושב הכסף יוחזר לך חזרה לדעתי זה אומר הכל כי רק עו"ד שבטוח בהצלחתו יכול לחתום על חוזה כזה אני פה ארבע חודשים ואנחנו כבר אם אישור רפואי. אישור עבודה ואישור שהיה לשנה וחצי הבאות למרות שבסוף החודש יש לי כבר את הראיון לתעודת התושב בכל מקרה הטלפון שלה אם תרצה לדבר איתה באופן אישי הוא:9319238-1514 שמה שרה ותגיד שקבלת את הטלפון מגלית כדי שהיא תדע מאיפה הגעת אליה בהצלחה

kanada1

New member
../images/Emo160.gifכמו שכתבתי בעבר יש בקנדה

כמו שכתבתי בעבר יש במונטראול עו"ד שעושה את ההליך ההגירה מקנדה עצמה כמו שאני ומשפחתי עשינו אנחנו הגענו לכאן על תקן של תייר ועשינו את ההליך מקנדה עצמה האמינות שלה מתבטאת לפי דעתי בזה שהיא חותמת איתך על חוזה שאם לא תקבל את הנירת המובטחת מה שאומר תעודת תושב הכסף יוחזר לך חזרה לדעתי זה אומר הכל כי רק עו"ד שבטוח בהצלחתו יכול לחתום על חוזה כזה אני פה ארבע חודשים ואנחנו כבר אם אישור רפואי. אישור עבודה ואישור שהיה לשנה וחצי הבאות למרות שבסוף החודש יש לי כבר את הראיון לתעודת התושב בכל מקרה הטלפון שלה אם תרצה לדבר איתה באופן אישי הוא:9319238-1514 שמה שרה ותגיד שקבלת את הטלפון מגלית כדי שהיא תדע מאיפה הגעת אליה בהצלחה

3אב

New member
למה נדמה לי שאת עובדת אצלה על אחוזי

משום מה הכל יותר מדי פשוט

kanada1

New member
למה אתם תמיד מחפשים את הצדדים

השלילים של בן אדם מה כבר בן אדם טוב שעושה רק טובה ומעדכן את אזרחי ישראל על עוד אופציות שכמיות מניסיונו האישי כבר לא מספיק טוב אין לי שום אחוזים בעינין אני ועוד הרבה ישראלים פשוט עשינו זאת ומעדכן עוד אנשים שנואשו מלחפש דרך. כמו זוג שפגשנו ששילמו בארץ 4000$ ולא קיבלונייר אחד אפילו אני לאומתם אם אישור שיהיה אישור עבודה ואישור רפואי אז זה כל האחוז שיוצא לי מזה שעזרתי לאנשים מיואשים זה גם רווח גדול אבל לא מסתכם בכסף.

הקנדי

New member
ל - KANADA1

האם העו"ד שציינת יכולה לטפל בקבלת אזרחות למי שאין מספיק נקודות על מנת להגר לקנדה? ואם כן כמה לדעתך צריך לשלם לה (בערך) עבור כל התהליך? תודה

kanada1

New member
תשובה לשאלתך

גם לי לא היה מספיק נקודות בארץ אבל בגלל שהיא עושה את ההליך מפה בזמן שאתה גר פה ועובד פה אתה צובר את מספיק הנקודות שאתה צריך. לגבי המחיר אני לא יודעת כי זה תלוי אם אתה רווק בעל משפחה וכו" אבל כתבתי לך את מספר הטלפון שלה לא עולה כסף להתקשר לדבר איתה להתרשם והיא גם תגיד לך את המחיר במדויק לא בערך. שיהיה לך יום טוב

הקנדי

New member
תודה על התגובה רק עוד שאלה קטנה

לפני שאתקשר אליה, אולי את יודעת האם אפשר לעשות את ההליך מהארץ? את אמרת שאם אני עובד בקנדה אז אני צובר נקודות-ואם אני לא אמצא עבודה-אז זה לא יצליח? בכל אופן תודה ואני אתקשר אליה כשאגיע הביתה.

kanada1

New member
קודם כל אני לא העו"ד

אבל ממה שאני יודעת אני לא מאמינה שלא תמצא עבודה כי כל בן אדם שרוצה לעבוד עובד זה המוטו שלי בחיים. אבל למיטב ידעתי יש לה המון דרכים והיא צריכה לדבר איתך כדי למצוא את הדרך הטובה בשבילך לכן היא צריכה לדעת את הפרטים המדויקים כמו שאתה שם לב אני נזהרת בתשובות שלי כי אני לא יודעת לתת לך תשובות מדויקות ולא רוצה להטעות אף אחד. לכן כתבתי לך שהכי טוב שתדבר איתה ישירות וממנה תוכל לקבל את התשובות המדויקות וגם תוכל לשאול אותה לגבי התחום שבו אתה מתעסק ולברר איתה מה הביקוש בשוק אבל אתה תמיד יכול לשאול אותי שאלות ואם אדע גם אשמח לענות ואם אתה רוצה כתוב לי באיזה תחום אתה מתעסק אולי אני יודעת מה מצב השוק פה. לגבי האפשרות לעשות את ההליך מהארץ אני חושבת שהיא יכולה למיטב ידעתי אבל לצערי גם את זה תצטרך לבדוק איתה ישירות. מקווה שעזרתי ונמצאת פה לכל שאלה שתהיה לך אשמח לעזור בכל שאוכל

למעלה