עו בענייני מישהו יודע איך קוראים למקל השטוח הזה שבעזרתו בודקים הרופאים את הגרון?
פ פרציפלוכא New member 11/5/06 #1 עו בענייני ../images/Emo101.gif מישהו יודע איך קוראים למקל השטוח הזה שבעזרתו בודקים הרופאים את הגרון?
עו בענייני ../images/Emo101.gif מישהו יודע איך קוראים למקל השטוח הזה שבעזרתו בודקים הרופאים את הגרון?
S ST New member 11/5/06 #2 אולי מקל דגימה? מצלצל לי איפשהו בראש. לא בטוחה בכלל... בעוד שנה בע"ה אני מקווה לדעת יותר. (אבל בינתיים...)
אולי מקל דגימה? מצלצל לי איפשהו בראש. לא בטוחה בכלל... בעוד שנה בע"ה אני מקווה לדעת יותר. (אבל בינתיים...)
S ST New member 11/5/06 #4 לא רפואה, מזה ירדתי כבר די מזמן. אבל משהו בתחום (עוד לא יודעת בדיוק, נשארו לי ראיונות...)
S ST New member 11/5/06 #7 תודה לשניכם! קודם שאני אתקבל סופית (הגיעו ציוני פסיכומטרי ולא מתחשק לי להסתכל... אבל זה לא משפיע בכל מקרה.)
תודה לשניכם! קודם שאני אתקבל סופית (הגיעו ציוני פסיכומטרי ולא מתחשק לי להסתכל... אבל זה לא משפיע בכל מקרה.)
F Fanja New member 12/5/06 #11 וואללה, צודקת! איני יודעת, אך מה דעתך להיכנס לאחד הפורומים הרפואיים , למשל בynet tu fto c,puz to ha ?
וואללה, צודקת! איני יודעת, אך מה דעתך להיכנס לאחד הפורומים הרפואיים , למשל בynet tu fto c,puz to ha ?